Shimano Tribal Velocity VS Dam Mad D-Fender II UK

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

andrei_81
Puncte: 0

Mesaj de andrei_81 »

Niste bete foarte bune eu sunt foarte multumit de ele arunca foarte bine si placute in dril

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: Shimano Tribal Velocity VS Dam Mad D-Fender II UK

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Gabi Tomulescu are un stil unic de aruncare si o incarcare a lansetei aparte....ca sa fiu exact- el smuceste in scurt bazandu-se pe forta excesiva si gabarit.nu lasa plumbul pana jos si nici pleasna lunga sa se incarce lanseta liniar. am fost prezent la toate concursurile de casting si am urmarit cu interes aruncarile sale.
Asta nu inseamna ca scuz lanseta , dar stiu ca i-a rupt si hi's-ul si lui Marius Din :mrgreen:
Nu este un exemplu sa se spuna ca daca tine la Gabi nu se mai rupe cum nu sunt nici cobrele lui Zarguzon cele noi LD, pe care Madalin Stan le-a rupt(ambele dimensiuni) din cateva aruncari....in fata noastra :shock:
catch&release

magicn12

Re: Shimano Tribal Velocity VS Dam Mad D-Fender II UK

Mesaj de magicn12 »

D-fender II UK 3.90 3.5lbs -cine detine sau a detinut ce poate sa imi spuna despre aceste lansete? As vrea sa imi schimb lansetele MTX 8 3.60m 3.5 lbs cu unele de 3.90. Si Dam mi-au placut cum le simti la mana.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”