ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie: sunt convins ca si acum iti suna in urechi ecoul promisiunilor lui de acordare de bugete , suprematie la crap , piste de concurs :lol: :lol: :lol:
Esti convins gresit. Exact ca atunci cand esti convins ca eu am anulat mondialu' din Romania.

Daca chestiunile de mai sus ar ramane la stadiul de convingeri personale (si le-ai exprima civilizat, nu grobian) nu as avea nicio problema.

Hai sa incheiem.

Mai si alte probleme in acest domeniu decat denigrarea persoanei mele?
Andrei, nu fi trist, mai sunt 2h si apare "cucul", atunci reechilibrati raportul de forte... :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Uite ca a venit ..

Draga Andrei , orice discutie pe aceasta tema este moarta . Subiectul era Anularea CM in Romania . Am pus suficiente pagini in spate in care noi am zis ca nu suntem raspunzatori si am argumentat . Că o suma de oameni , nu vor sa asculte argumentatia , e dreptul lor . Ei spun ca noi suntem de vina . Ok ..Si ? Cred ca subiectul este epuizat si de la acest punct incolo discutia e sterila . Fi convins ca sunt multi care au citit si ne dau dreptate dar si multi care au citit si ne acuza in mintea lor sau chiar scriu aici . Asa e viata ... chestie de perceptie . E bine ca am scris , ca am dat si alta perspectiva acelor evenimente . O alta viziune .
Ceea ce m-a suparat mult si mi-a dezvaluit caractere este cum s-a argumentat si cum s-a jignit , la modul personal , la viata de familie si vad acum ca s-a luat Cristi de tine si cu serviciul pe care il ai . O lectie de viatza ...
Repet din punctul meu de vedere subiectul este inchis , sigur sunt catziva care au inteles si altceva din aceste infinite pagini scrise . Ma doare , dar nu am parghii sa pot face ceva , comportamentul unui fost prieten . Pe care sincer nu imi doresc sa il mai vad in viata asta ...

Nu va mai retzin ...

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie: Nu va mai retzin ...
Eh...am mai citit asta de vreo suta de ori...
"Keep it simple!"

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie:Uite ca a venit ..

Nu va mai retzin ...
Numai o secunda...
Daca reglez "aerul conditionat" la 8-10 grade pot sa incerc fara Cola. :idea: :roll:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

bogdan5 scrie:Daca reglez "aerul conditionat" la 8-10 grade pot sa incerc fara Cola
:lol: :lol: :lol: :lol:

Val scrie: vad acum ca s-a luat Cristi de tine si cu serviciul pe care il ai . O lectie de viatza ...

dar cand " draga andrei " a facut aluzii " fine " referitor la pachete nu te-ai mai jignofit asa stimabile :roll: :roll: :roll: pai vreti in ring si acum va lingeti unul pe altul precum cainele la pu,a

pretziosilor :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: Pe care sincer nu imi doresc sa il mai vad in viata asta ...
ma vezi in Italia , la campionatul mondial organizat de FIPS ed , cel care trebuia sa fie la Corbu dar l-ati matrasit voi trei :lol: :lol:

doar ca daca nu esti acreditata , ma vezi mai de departe , din spatele benzii 2 de demarcatie :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:

dar cand " draga andrei " a facut aluzii " fine " referitor la pachete nu te-ai mai jignofit asa stimabile :roll: :roll: :roll: pai vreti in ring si acum va lingeti unul pe altul precum cainele la pu,a

pretziosilor :lol: :lol: :lol: :lol:
"aluzii fine", "ring"....

notiuni la care raspunzi cu:

"mitocanii" si "maidan"

fiecare cum poate, cum stie si cum e educat...

ai sintetizat foarte bine confruntarea noastra.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: doar ca daca nu esti acreditata , ma vezi mai de departe , din spatele benzii 2 de demarcatie :lol: :lol: :lol:
cine da acreditarile, maestrul Oana?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:"aluzii fine", "ring"....

notiuni la care raspunzi cu:

"mitocanii" si "maidan"

fiecare cum poate, cum stie si cum e educat...

ai sintetizat foarte bine confruntarea noastra.

eu nu ma pricep la finetzuri parsive , sunt mai direct .... cum i-i sta bine unui animal ...nu ?? prind peste si rup oase , amandoua le fac cu maiestrie :wink:

daca dai unui animal peste bot asteapta-te sa fi muscat , dar cand esti muscat asumat-ti durerea , trebuia sa-i anticipezi reactia ... cu animalele nu te joci ca ti-o furi

macar pangica le impusca ... cand nu rateaza :lol: :lol: :lol: le impusca pentru divertismentul propriu , banuiesc ca este o mare mandrie dupa ce omori un animal nevinovat si te pozezi cu piciorul pe capul lui plin de sange :(

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:cine da acreditarile, maestrul Oana?

mergi si tu ?? sau intrebi asa , in virtutea caterincii tale veninoase cu iz de OTV ? sau pvtv , tot aia
Ultima oară modificat Mar Aug 19, 2014 17:58 de către Cristi Y, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”