pai am facut?Cristi Y scrie:in ce calitate sa faci TU un lot pentru CM ??????

Moderator: gor965
pai am facut?Cristi Y scrie:in ce calitate sa faci TU un lot pentru CM ??????
da ,eu asa am inteles din postarea ciraculuiandrei vladeanu scrie:ma intrebi daca lucrez la federatie si care e salariul?oanavictor scrie:Val scrie:Uite ca a venit ..
Draga Andrei , si vad acum ca s-a luat Cristi de tine si cu serviciul pe care il ai .
dar unde lucreaza antrenorul federal![]()
si poate ne spune si salariul daca nu cumva este confiidential
DAR AI VRUT SA FACI ?????? IN CE CALITATE DADEAI ULTIMATUMURI !!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:pai am facut?Cristi Y scrie:in ce calitate sa faci TU un lot pentru CM ??????
nu lucrez la federatie, nu am contract, nu am luat si nu iau niciun ban de la federatie, popescu sau interpusi.oanavictor scrie: da ,eu asa am inteles din postarea ciracului
Nu ai facut pentru ca nu a pus botu' Ovidius, dar ti-ai exprimat imperativ intentiile cu iz de santaj.andrei vladeanu scrie:pai am facut?Cristi Y scrie:in ce calitate sa faci TU un lot pentru CM ??????
PE CINE REPREZENTAI IN MOMENTUL IN CARE AI FACUT ACEASTA AMENINTARE ??????????????? UITAND CA IN URMA CU 2 ZILE AI CONDUS LOTUL NEXGEN LA COMPETITIA ORGANIZATA DE AGVPS !!!!!!!!Cristi Y scrie:
AV :
voi face un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.[/color]
asa este.gabi1 scrie:Nu ai facut pentru ca nu a pus botu' Ovidius, dar ti-ai exprimat imperativ intentiile cu iz de santaj.andrei vladeanu scrie:pai am facut?Cristi Y scrie:in ce calitate sa faci TU un lot pentru CM ??????
andrei vladeanu scrie: pai am facut?
pe nimeni.oanavictor scrie:PE CINE REPREZENTAI IN MOMENTUL IN CARE AI FACUT ACEASTA AMENINTARE ??????????????? UITAND CA IN URMA CU 2 ZILE AI CONDUS LOTUL NEXGEN LA COMPETITIA ORGANIZATA DE AGVPS !!!!!!!!Cristi Y scrie:
AV :
voi face un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.[/color]
andrei vladeanu scrie:am explicat apoi in dese randuri ca nu ma interesa decat cs ovidius care sa se duca la cm pe filiera mts-federatie. restul era gargara, "santaj" sau "pista falsa".