De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Anti FRPS

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Anti FRPS »

O mare parte din acei bani sunt incasati din pescuitul recreativ . Federatia ce treaba are cu pescuitul recreativ ?

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie: Fiind ONG, nu poate deduce dividende. Ce a făcut cu banii?
Focu' asta te arde pe tine... :lol: :lol: vezi ce faci tu cu saracia ta ca te cureti prin tribunale, opreste-ti ceva pentru prohod nu fi dobitoc.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Brohlin

Mesaj de Brohlin »

Un urma a zeci de pagini de injuraturi si insulte, cel putin eu, am aflat care care e dorinta acestei federatii: sa primeasca bani de pomana. Dl. Popescu, indiferent cum o sa motivezi cele spuse, pana acum, eu nu am vazit nici o actiune sportiva din partea federatiei, numai procese, amenintari si insulte. Sincer, nu ma mir ca domnii pescari au inceput sa va huleasca, chiar meritati. Bataia pe ciolan e acerba, dar de aici si pana la a face rau altora pentru a prinde toata bucata de carne, e cale lunga. Si dupa cum s-a observat, mai sunt si altii care vor portia lor.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Re:

Mesaj de Stefan Popescu »

Brohlin scrie:Dl. Popescu, indiferent cum o sa motivezi cele spuse, pana acum, eu nu am vazit nici o actiune sportiva din partea federatiei
Nu ai știut unde să te uiti.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 478&type=3

Sau investiții:

Perseverează.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Anti FRPS scrie:O mare parte din acei bani sunt incasati din pescuitul recreativ . Federatia ce treaba are cu pescuitul recreativ ?
Da, are treabă inclusiv cu pescuitul recreativ, cum zici tu. Vrei dovezi? Ia uite:
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.
Te-ai prins? Asta vă doare pe voi AGVPS-iștii. Ați pierdut porumbelul din mână. Încă puțin și o să deveniți amintiri.

gabi1
Veteran

Re: Re:

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
Brohlin scrie:Dl. Popescu, indiferent cum o sa motivezi cele spuse, pana acum, eu nu am vazit nici o actiune sportiva din partea federatiei
Nu ai știut unde să te uiti.

Sau investiții:

Perseverează.
STUPIDULE, ai inceput sa devii HAZLIU involuntar. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
Anti FRPS scrie:O mare parte din acei bani sunt incasati din pescuitul recreativ . Federatia ce treaba are cu pescuitul recreativ ?
Da, are treabă inclusiv cu pescuitul recreativ, cum zici tu. Vrei dovezi? Ia uite:
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.
Te-ai prins? Asta vă doare pe voi AGVPS-iștii. Ați pierdut porumbelul din mână. Încă puțin și o să deveniți amintiri.

si ce dovedeste asta :idea: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Si atunci , ANPA ce rol mai are ?
Se implica federatia in distribuirea permiselor de pescuit si incasarea contravalorii lor ? :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Anti FRPS scrie:Si atunci , ANPA ce rol mai are ?
Se implica federatia in distribuirea permiselor de pescuit si incasarea contravalorii lor ? :lol:
ce anpa !trebuie desfiintati si aia .....deja frpsr are deschis proces pentru desfiintare in baza legii 6798/2049 deschis la parchetul alba .
se ocupa dna -ul si de parazitii aia :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

oanavictor scrie:ce anpa !trebuie desfiintati si aia .....deja frpsr are deschis proces pentru desfiintare in baza legii 6798/2049 deschis la parchetul alba .
se ocupa dna -ul si de parazitii aia :lol: :lol: :lol:
Din cauza asta au nevoie pescari de federatie ! Dispare ANPA si in locul lor are cine sa incaseze banii
Bine ca ne-a luminat federatia , ca altfel , chiar nu stiu ce ne faceam :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”