valerica, iti raspund scurt, daca vrei sa intelegi, bine, daca nu, nu!Val scrie:@Vali si Cornel
eu nu afirm asa o timpenie ..... ca TOT pescuitul de competitie este ilegal . Departe de mine .
Eu sugerez ca aceeasi dovada si nivel de legalitate cerute de exemplu APCR-ului , intr-un trecut nu chiar indepartat , sa fie cerute si actualei forme de organizare . Cu acte , statute , judecatorie , extrase de registru , samd ... Adica sa fie facuta corect legal , transparent si nu prin spatele usilor ... asta este si una din caile pe care Popescu insista si marsheaza de fiecare data ... ca ceva putred este , cred ca este clar si evident . Asa cum de exemplu lotului Nexgen ( ala de copii ) inscris prin Vulturul i s-a cerut in dimineata concuruslui nu stiu ce hartie oficiala cu stampila , samd , tot asa si lotul Nexgen sau alta echipa sa poata cere o forma scrisa si inregistratata prin care alt lot face parte din ALRC , sau este membra a nu stiu cui ...care este prietena cu AGVPS , samd . Hai ca nu e asa greu de priceput nuantza ! !
Si da Vali , este inerent ca atunci cind pe linie sportiva ai o cerere de la MTS sa fi trimis catre FRPS . Eu de asta nu inteleg de ce se insista pe cluburi cu CIS ...... si nu pe alte forma asociative , corect facute , care sa scota competitia din sfera sportiva si de sub minima grija a lui Popescu ....
in trecutul foarte apropiat cererea era facuta de 6 cluburi cu un numar mare de componenti si nu a prea fost luata in considerare , acum o fac doar doua persoane "pe persoana fizica" (mortul de la alba nu se pune), de ce ar fi altfel ???