De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:@Vali si Cornel

eu nu afirm asa o timpenie ..... ca TOT pescuitul de competitie este ilegal . Departe de mine .
Eu sugerez ca aceeasi dovada si nivel de legalitate cerute de exemplu APCR-ului , intr-un trecut nu chiar indepartat , sa fie cerute si actualei forme de organizare . Cu acte , statute , judecatorie , extrase de registru , samd ... Adica sa fie facuta corect legal , transparent si nu prin spatele usilor ... asta este si una din caile pe care Popescu insista si marsheaza de fiecare data ... ca ceva putred este , cred ca este clar si evident . Asa cum de exemplu lotului Nexgen ( ala de copii ) inscris prin Vulturul i s-a cerut in dimineata concuruslui nu stiu ce hartie oficiala cu stampila , samd , tot asa si lotul Nexgen sau alta echipa sa poata cere o forma scrisa si inregistratata prin care alt lot face parte din ALRC , sau este membra a nu stiu cui ...care este prietena cu AGVPS , samd . Hai ca nu e asa greu de priceput nuantza ! !

Si da Vali , este inerent ca atunci cind pe linie sportiva ai o cerere de la MTS sa fi trimis catre FRPS . Eu de asta nu inteleg de ce se insista pe cluburi cu CIS ...... si nu pe alte forma asociative , corect facute , care sa scota competitia din sfera sportiva si de sub minima grija a lui Popescu ....
valerica, iti raspund scurt, daca vrei sa intelegi, bine, daca nu, nu!
in trecutul foarte apropiat cererea era facuta de 6 cluburi cu un numar mare de componenti si nu a prea fost luata in considerare , acum o fac doar doua persoane "pe persoana fizica" (mortul de la alba nu se pune), de ce ar fi altfel ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Stefan Popescu scrie: Și atunci de ce dracu vă plimbați pe la Campionate Mondiale fluturând drapelul național în numele României?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ca sa-ti faci tu de lucru cu Art. 240/258 cp...BOULE !!!
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Eu de asta nu inteleg de ce se insista pe cluburi cu CIS ...... si nu pe alte forma asociative , corect facute , care sa scota competitia din sfera sportiva si de sub minima grija a lui Popescu ....
Să te lămuresc eu. Activitățile sportive, indiferent dacă sunt oficiale sau neoficiaale, intră sub incidența legii sportului și OG 26/2000. Astfel, sportul se practică ori ca activitate individuală, ori în cadrul structurilor sportive asociative. De ce? Pentru că această activitate trebuie autorizată, sub sancțiunea prevăzută de art. 14 din OG 26/2000.
Și dacă nu este sportivă, cum să participi la competițiile CIPS în condițiile în care acesta este un organism sportiv?
Statut CIPS:
ARTICLE-2-Objects, Aims and Activities
1.The C.I.P.S. is a non-profit organization and shall pursue its aims in the attempt to foster the mutual understanding and friendship among its Members. The C.I.P.S. shall elect as its major task the fosterage of peace and understanding among the peoples in accordance with the principles of the Olympic ideal.
2.Sports activities within the C.I.P.S. shall be carried out on an amateur basis. (Apropo de cluburi profesioniste de care făceai vorbire)
3. The C.I.P.S. is an International sports organization of universal nature. Any Federation or other National Institution allowing political, creed or racial discriminations to be made within its own organization or either belonging or being affiliated to organizations practicing any such discriminations, shall not be allowed to be part of the C.I.P.S.

Te-ai prins?

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

@lucfish
Aveam curaj sa pun pariu pe orice ca nu va raspunde .poponete apare doar unde-i convine si unde poate baga citate de lege.
@Bai popescule...
Nu ai copii sau nepoti care intra p-aici pe forum si se mira ca tata sau bunicu mananca carne si e facut in toate felurile?
Sadomasochist batran ,ce esti...
Sa dispari,e cel mai bine pentru tine...

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Tot Art. 37:
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.
Marius Sârbu

Stefan Popescu
pescar de competitie

[quote="lucfish"]Dl. Popescu, am trei întrebari ptr. dumneavoastră, vă rog respectuos să-mi răspundeți obiectiv, nu printr-o întrebare sau art. de lege!!!
1. De ce vă zbateți cu atâta ardoare să administrați(sub spectrul legalității) portofelele(banii) pescarilor din RO, în codițiile în care dvs. nu sunteți remunerat de FRPS?
2. Ați achitat integral plata concursului(campionat) organizat de dvs. po Doripesco?
3. De ce jigniți(ca la ușa cortului) în spațiul public pescarii, deontologia unui președinte de federație fiind alta?
Vă mulțumesc anticipat ptr. răspunsuri!!![/quote/]
1. Pentru că până acum acești bani, deși s-au încasat, au fost furați de AGVPSR, iar acesți bani trebuie cheltuiți transparent în folosul pescuitului sportiv și al apelor publice.
2. Întreabă-i pe concurenți. Știu că pentru competițiile respective FNPSR, nu FRPS, a cheltuit peste 400 de milioane, iar câștigătorii pot confirma.
3. Eu nu jignesc niciun pescar sportiv adevărat. Cei care se bagă în seamă pe aici, nu sunt pescari sportivi, ci niște panarame. Pescari sportivi pot fi numiți doar cei care sunt legitimați la un club sportiv și au o legitimație sportivă emisă de federație. Și doar ei au dreptul legal să participe la competiții oficiale.
Mulțumit?
PS AR trebui să înțelegi de ce suport toate mizeriile unor astfel de vagabonzi virtuali. Miza reorganizării pescuitului sportiv este uriașă. Vor dispărea din peisaj o mulțime de neisprăviți care acum câștigă o groază de bani din haosul pe care tot ei l-au creat.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Stefan Popescu scrie:

Eu de asta nu inteleg de ce se insista pe cluburi cu CIS ...... si nu pe alte forma asociative , corect facute , care sa scota competitia din sfera sportiva si de sub minima grija a lui Popescu ....
Să te lămuresc eu. Activitățile sportive, indiferent dacă sunt oficiale sau neoficiaale, intră sub incidența legii sportului și OG 26/2000. Astfel, sportul se practică ori ca activitate individuală, ori în cadrul structurilor sportive asociative. De ce? Pentru că această activitate trebuie autorizată, sub sancțiunea prevăzută de art. 14 din OG 26/2000.
Și dacă nu este sportivă, cum să participi la competițiile CIPS în condițiile în care acesta este un organism sportiv?

Te-ai prins?
Nu te lua cu Pangica...iti prevad soarta lui Antonescu. :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Stefan Popescu
pescar de competitie

pharaoh scrie:Tot Art. 37:
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.
Corect. Și atunci ce dracu caută AGVPSR acolo? A ajuns federație sportivă națională și nu ai aflat tu? Hai să-ți dau niște informații să te prăpădești de râs:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck ... &idp=13736

Asta este cea mai distractivă:
http://www.cdep.ro/comisii/invatamant/p ... 488_13.pdf

Acum înțelegi de ce Șelaru și-a depus dosarul de pensionare? O să mai urmeze câteva luna viitoare.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Stefan Popescu scrie:Corect. Și atunci ce dracu caută AGVPSR acolo?
Pai nu stiu. Sa-l dam in judecata pe Matteoli. :roll:
Marius Sârbu

Stefan Popescu
pescar de competitie

pharaoh scrie:
Stefan Popescu scrie:Corect. Și atunci ce dracu caută AGVPSR acolo?
Pai nu stiu. Sa-l dam in judecata pe Matteoli. :roll:
Stai liniștit că nu Matteoli face cărțile la CIPS. Și CIPS are și alte documente care atestă impostura AGVPSR. FRPS nu s-a afiliat anul acesta datorită unei trădări făcută de unul care intrase în FRPS, după ce fusese vicepreședinte la AGVPSR. Acum știm cu cine putem să lucrăm și cu cine nu. Iar Matteoli este cel care a dus CM din România, pentru că Bentu i-a promis că obține Autorizația de la MTS și MTS l-a trimis la federație. Dar decât să facă CM cu federația, s-a preferat mutarea CM, nu de către federație, care obținuse autorizația de organizare, ci de AGVPSR și RIG Service. Am documentele ce confirmă acest lucru. Unul semnat de Bentu și unul de Matteoli,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”