Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Din contra, o lanseta moale te ajuta in lansare daca nu ai o tehnica foarte buna. Pentru a incarca optim o lanseta ca si MTX 14 ai nevoie de multa tehnica si ceva forta.Dan Aron scrie:black widow și alivio sunt mai moi deci nu atingi distanțe mari dacă nu ești un aruncător bun. 14-le pe de altă parte te ajută mult în aruncare și contrar multor păreri nu are nici o treabă cu lipsa plăcerii în drill. nu iei lansete de crap ca să simți plăcerea drillului cu ciortani la 2 kile. eu am mtx14 de 4 ani ( sau 5, nu mai știu exact ), și mi-am făcut treaba cu ele în toate situațiile.
darius123 scrie:Din contra, o lanseta moale te ajuta in lansare daca nu ai o tehnica foarte buna. Pentru a incarca optim o lanseta ca si MTX 14 ai nevoie de multa tehnica si ceva forta.Dan Aron scrie:black widow și alivio sunt mai moi deci nu atingi distanțe mari dacă nu ești un aruncător bun. 14-le pe de altă parte te ajută mult în aruncare și contrar multor păreri nu are nici o treabă cu lipsa plăcerii în drill. nu iei lansete de crap ca să simți plăcerea drillului cu ciortani la 2 kile. eu am mtx14 de 4 ani ( sau 5, nu mai știu exact ), și mi-am făcut treaba cu ele în toate situațiile.
Revenind la subiect, trebuie sa sti exact ce vrei de la un echipament. Din moment ce pui Shimano Alivio pe aceiasi lista cu Mtx 14 este clar ca nu sti ce vrei.
Majoritatea o sa iti recomande Mtx 14 pentru ca este o lanseta foarte populara in Romania, este o lanseta ce se foloseste foarte mult in competitii, mai ales ca acum este la reducere...
Raspunsurile primite sunt foarte ok. Atitudinea, in schimb, e cam problematica. Daca esti asa artagos mai bine ne spui ce n-ai inteles din acel raspuns. Fii sigur ca se vor gasi niste baieti de bine care sa-ti traduca.aprilie1972 scrie: Multumesc pentru raspuns dar nu am inteles nimic, daca crezi ca Shimano este din alta clasa te rog sa detaliezi, altfel ar fi mai bine sa te abtii de la comentarii.
O zi buna,
Dle Albert cred ca ai o problema de adresare in primul rand, in al doilea rand o problema de scriere si nu in ultimul rand cred ca cu astfel de oameni ca tine noi care suntem varza in TEASTA si avem intrebari mai putin PERTINENTE, nu putem decat sa fim un PASTARNAC ca tine, sau PROSTANAC ( rimeazaAlbert scrie:Raspunsurile primite sunt foarte ok. Atitudinea, in schimb, e cam problematica. Daca esti asa artagos mai bine ne spui ce n-ai inteles din acel raspuns. Fii sigur ca se vor gasi niste baieti de bine care sa-ti traduca.aprilie1972 scrie: Multumesc pentru raspuns dar nu am inteles nimic, daca crezi ca Shimano este din alta clasa te rog sa detaliezi, altfel ar fi mai bine sa te abtii de la comentarii.
O zi buna,
Si da, Daiwa si Shimano din cerintele tale n-au nicio legatura cu MTX-ul. Poate pretul dar asta stiai deja sapand pe net. Din pacate n-ai citit tot ce-ai gasit si ai forumulat o intrebare de genul: ce sa-mi iau,mar alb, mar rosu sau un pastrnac. Zi mersi ca n-a ras (toata) lumea de tine ba chiar s-au gasit unii oameni care au incercat sa-ti raspunda la minunatia de intrebare.
Sfatul meu: ia forumul la citit, foloseste functia search daca ti se pare prea multa informatie si sigur varza din tasta ta se va clarifica si vei pune , daca e cazul, intrebari perinente nu avioane de genul celor cu care ai deschis acest topic.
Spor!.
Ne poti explica si cum face asta? Care ar fi principiul pe care se bazeaza afirmatia asta?Din contra, o lanseta moale te ajuta in lansare daca nu ai o tehnica foarte buna.
Shimano Alivio si MTX 14 chiar sunt din alta "clasa" (in ceea ce priveste actiunea lansetei).daca crezi ca Shimano este din alta clasa te rog sa detaliezi
Da' nea/d-na/ficior aprilie. Crezi. Nu stii nimic. Ce-ai citit si ce-ai intrebat ti-a ajutat fix la nimic. Pe langa asta esti si obraznic/obraznica.aprilie1972 scrie: Dle Albert cred ca....