Ambele variante . Trebuie verificat diametrul de mufare a tijelor. Sunt diferente intre modele.zfcristian scrie:Y este metalic sau din plastic?Dan Mitranescu scrie:Plasa minciog 50 lei.
Coada carbon minciog 40 lei.
Piesa mufare "Y" - 30 lei.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ambele variante . Trebuie verificat diametrul de mufare a tijelor. Sunt diferente intre modele.zfcristian scrie:Y este metalic sau din plastic?Dan Mitranescu scrie:Plasa minciog 50 lei.
Coada carbon minciog 40 lei.
Piesa mufare "Y" - 30 lei.
Daca folositi lansete de 3,60m sau 3,90m din doua bucati , nu aveti de ce sa il luati pe cel cu coada din doua segmente. Acela este pentru varianta bagajelor scurte ( lansete din 3 bucati ).roni scrie:pe care il recomdati ? pe cel din 2 bucati sau cu coada intreaga? ms
Eu folosesc doua astfel de mincioage de peste 6 ani , le-am schimbat plasa o singura data si am prins aprox. 40 tone cu ele.doipac scrie:Desi nu sunt adeptul echipamentelor neaparat ieftine, am achizitionat tot la o recomandare un FL Excellent Power. Foarte placut surprins de calitate vs pret. Cine mi l-a recomandat il foloseste de un an fara probleme. Ce m-a convins in mod deosebit e greutatea mica fara sa aibe neaparat un maner moale.
FL este coada de minciog? e dintr-o bucata ? e identica cu coada de la minciogul: http://danmitranescu.ro/200-387/MINCIOG ... 180-cm.php ?Dan Mitranescu scrie: Coada carbon minciog 40 lei.