petre iulian scrie: .....si mai au o problema ca atunci cand ia fir pestele ,nu se aude caraitul ala cu,care suntem obisnuiti toti si te uiti ca fraierul la tambur daca se invarte si cat de tare se invarte sa sti ce viteza are pestele cand ia fir .....Aici tot o greseala din fabricatie ,ca atunci cand e tamburul gol si-l incerci se aude ceva mai slab dar cand e tamburul cu fir nu se mai aude nimic ....Cred ca au testat acel sunet cu un tambur gol ....Se remediaza si asta ca George a remediat si asta cu `caraitul dar merita oare sa cumpar un produs nou si sa incep sa fac modificari ca sa pot pescui cu ele in conditii decente ????.....
Cum ati reusit sa o rezolvati pe asta cu caraitul?
petre iulian scrie: .....si mai au o problema ca atunci cand ia fir pestele ,nu se aude caraitul ala cu,care suntem obisnuiti toti si te uiti ca fraierul la tambur daca se invarte si cat de tare se invarte sa sti ce viteza are pestele cand ia fir .....Aici tot o greseala din fabricatie ,ca atunci cand e tamburul gol si-l incerci se aude ceva mai slab dar cand e tamburul cu fir nu se mai aude nimic ....Cred ca au testat acel sunet cu un tambur gol ....Se remediaza si asta ca George a remediat si asta cu `caraitul dar merita oare sa cumpar un produs nou si sa incep sa fac modificari ca sa pot pescui cu ele in conditii decente ????.....
Cum ati reusit sa o rezolvati pe asta cu caraitul?
la mine se aude caraitul foarte bine
Te referi la C14 XTR-A ?
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide) Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.
Multumesc tuturor pentru pareri, cred ca o sa ma risc si eu si o sa le cumpar.Fire sub 0,25 nu prea folosesc, deci merita sa incerc. Inca o data multumesc si fire intinse!
O intrebare am si eu referitor la acest subiect, cu ce se diferenteaza BBLC Ci4+ XTR-A de BBLC XT-A, inafara greutatii? merita diferenta dintre ele?
Multumesc!
aurelian_solomon scrie:O intrebare am si eu referitor la acest subiect, cu ce se diferenteaza BBLC Ci4+ XTR-A de BBLC XT-A, inafara greutatii? merita diferenta dintre ele?
Multumesc!
Greutatea scazut prezinta un mare avantaj. Din ce am observat, sistemul de oscilatie este mai lent la modelul Ci4+, rezulta o asezare mai buna a firului. Un alt avantaj al modelului Ci4+, ar fi sistemul XShip.
Si din cate stiu, modelul Ci4+ are si tambur de rezerva.
Voi incerca zilele astea, sa fac un articol in care sa evidentiez exact diferentele dintre ele.
Servus.
Acum, dupa un an de folosinta, ce parere aveti despre modelul Big Baitrunner CI4 +XTR-A
Astept(am), cu interes, pareri obiective, de la cei care folosesc acest model.
Multumesc.