am regasit postarea.
locul 14 din 25.
in apa am avut ceva iarba ramasa de cand era goala balta.
concursul a inceput la 12 si eu pana la 19 nu am avut peste prins(vecinii prindeau in draci la orice puneau pe fir-unul dadea la boilies si zicea ca da cu ceva bombonele-foarte incepator, cu scule luate imprumut).
am schimbat momeli si monturi de ma luat dracu, atat eu cat si partenerul meu, pana am pus pop ap de ananas de 12 si dupa aia a incept sa traga numai la acesta momeala.
am incercat dupa aia cu tot felul de plastice(de la hakuyo pana la enterprize dipuite, la verificare in borcan toate ridicau acul de la stat culcat pana la cat permitea forfacul-numai la asta a mers) si nu mergea decat la nenorocitele alea de pop ap-uri de la sbs(castigate la concursul din 2013 organizat de aceeasi institutie cu premii modice de genul locul 1-valoare de 150 lei), desi mai aveam vreo trei feluri la dispozitie.
am ajuns sa dau si eu si partenerul cu aceeasi momeala si montura la 4 bete dupa ce ma injurat juma de ora ca nu m-am gandit mai devreme.
ramane pentru mine un lucru de ne inteles ma ales ca am folosit acelasi fir de forfac si carlige pentru toate monturile.
nu vreau sa fac reclama la prostiile alea, mai ales ca erau foarte vechi si se sfarama jumatate din ele cand le trageam pe fir.
Asta a fost concursul de au ras toti colegii de mine.
anul asta se organizeaza concursul pe aceeasi balta si macar sunt pregatit