Carlige barbless

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doruSV
Puncte: 0

Carlige barbless

Mesaj de doruSV »

Salut. A incercat cineva mai multi producatori de carlige pentru crap fara spin (barbless) ?
Vreau sa-mi fac o comanda on-line si nu vreau sa dau in bara cu alegerea marimii, eventual sa fiu dezamagit de calitatea carligului (rezistenta, cat de ascutit este, etc...)
Asa ca va adresez rugamintea sa-mi prezentati impresii referitoare la carligele barbless cu care ati pescuit.
Mentionez ca ma intereseaza o marime care sa se preteze la o bila de 18-20 mm, pescuit in lunile calde (exclus primavara devreme sau toamna tarziu cand deja pestele e mai putin activ).
Multumesc.

ionut72
pescar de competitie

Re: Carlige barbless

Mesaj de ionut72 »

Din experienta mea iti pot spune ce am observat: carligele barbless ranesc mult mai mult gura pestelui decat cele cu spin! De altfel exista si lacuri (si nu putine, cel putin la nivel European, dar si in Romania) care le-au interzis. Sigur exista (poate si mai multe) care le recomanda expres si le interzic pe cele cu spin, asa ca disputa inca nu e transata.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

andronic cristian
Puncte: 0

Re: Carlige barbless

Mesaj de andronic cristian »

Singura diferenta este ca cele barbless nu au spin, in rest toate dimensiunile sunt identice cu ale celor obisnuite.
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”