aprilie1972 scrie:Multumesc pentru sfaturi.
La Totalfising exista vreu discount pentru cei de pe acest forum? ( intrebare pentru Mugurel sau Claudiu)
Multumesc inca o data pentru sfaturi.
Scuze pt ca am gresit numele Mugurel.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
aprilie1972 scrie:Multumesc pentru sfaturi.
La Totalfising exista vreu discount pentru cei de pe acest forum? ( intrebare pentru Mugurel sau Claudiu)
Husa lansete Shimano Tribal XTR Protector Rod Sleeves 4 lanseteaprilie1972 scrie:Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un sfat legat de achizitia unei huse de transport lansete de 3,9 din 2 buc lungime de transport 203 cm, patru bucati.
Ce merita sa fie achizitionat la un pret decent si care sa ofere siguranta transportului. Huse individuale sau o husa in care sa intre toate 4?
Multumesc,
Din pacate nu .aprilie1972 scrie:Multumesc pentru sfaturi.
La Totalfising exista vreu discount pentru cei de pe acest forum? ( intrebare pentru Mugustel sau Claudiu)
Allen Besnovich scrie:Salut. Am vazut ca vindea cineva acum cateva zile, una ca noua. Poate te intereseaza..
http://www.crapmania.ro/forum/post42303 ... od#p423037
Esti din Buc nu din Tarna Mare, mergi prin magazine, pipaie, analizeaza si gata, "porti" ce-ti place si nu ce iti sugereaza unul sau altul.aprilie1972 scrie:Nu imi place zici ca am husa de chitara, este chestia de gust, tu ce parere ai?
Asa este dar cred ca atunci cand exista si argumete de la voi care aveti diferite modele, este mult mai bine decat ce vezi in magazin.bogdan5 scrie:Esti din Buc nu din Tarna Mare, mergi prin magazine, pipaie, analizeaza si gata, "porti" ce-ti place si nu ce iti sugereaza unul sau altul.aprilie1972 scrie:Nu imi place zici ca am husa de chitara, este chestia de gust, tu ce parere ai?
Copilul cu multe moase ramane cu buricu' netaiat.
Da-le in belea de argumente ca nu vorbesti despre Q7 vs M6.Asa este dar cred ca atunci cand exista si argumete de la voi care aveti diferite modele, este mult mai bine decat ce vezi in magazin.