Picheti Senzor, trepied cantarire

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
nono
Puncte: 0

Picheti Senzor, trepied cantarire

Mesaj de nono »

Buna ziua, vreau sa imi fac un trepied de cantarire, capatul cu carlig l-am cumparat deja, mai am de achizitionat doar pichetii (3buc) si am gasit la Senzor modelul de 100-180cm, intrebarea mea e daca rezista la greutati mai mari cand este deschis si nu se inchide sau indoaie? cum se blocheaza, cu clapeta sau cu surub?......si ce culoare are tija din interior (din poza imi dau seama ca exteriorul e verde)......

Mugurel A.

Re: Picheti Senzor, trepied cantarire

Mesaj de Mugurel A. »

Modelul de la Senzor este cu clapeta , mai indicat pentru ceea ce ai nevoie este cel de la Gardner :
- http://www.totalfishing.ro/suport-teles ... 13018.html

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Mugurel are dreptate, acum mult timp am folosit si eu astfel de trepied si singurii picheti care au rezistat cat de cat sunt cei de la Gardner

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

nono,
Unde pescuiesti tata de nu te descurci fara trepied, sau faci cursuri de arbitru la FRSPC... :wink: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

nono

Mesaj de nono »

@ gabi1: Din moment ce pescuiesti singur, fara partener care sa te ajute la cantarire, trepiedul e o chestie foarte utila, nu trebuie sa pescuiesti pe cine stie ce lacuri sau sa arbitrezi la concursuri pentru a aprecia utilitatea lui.....consider ca ce ati scris mai sus e un post pe care l-ati pus doar de dragul de a va afla in treaba, remarca dvs fiind irelevanta !!!!!!
Multumesc cipica si mugurel !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”