Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
claudiue scrie:Mulțumesc mult pt info !maty scrie:magazinul Abrevis,strada Ilarie Chendi ,nr. = 28
In apropiere de zona Iancului
www.........ro
Send from Tapatalk
Aici sunteti pe canalul Siderurgic de la Calarasi si ati prins apa cam sus ptr. luna August. In general, in perioada asta apa e cu 3m mai jos si rezultatele sunt mult mai bune. Imi pare rau ca n-am stiut de finala asta, ca veneam si eu pana acolo sa va vad la lucru. Oricum, am vazut rezultatele finalei si va felicit ptr. locul obtinut. Deasemenea felicitari intregii familii Maty ptr. rezultatele din acest an !
Asa e George,si eu cred ca sar fi prins mult mai bine daca nivelul apei ar fi fost mai mic.gor965 scrie:Aici sunteti pe canalul Siderurgic de la Calarasi si ati prins apa cam sus ptr. luna August. In general, in perioada asta apa e cu 3m mai jos si rezultatele sunt mult mai bune. Imi pare rau ca n-am stiut de finala asta, ca veneam si eu pana acolo sa va vad la lucru. Oricum, am vazut rezultatele finalei si va felicit ptr. locul obtinut. Deasemenea felicitari intregii familii Maty ptr. rezultatele din acest an !