Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
nicuB
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:Am așa o impresie că parcă nu ar fi râsul tău! E mai curând un răget de animal hăituit. Nu uita că urmezi la interviu.
in stilul bine-cunoscut, ocoliti intrebarile incomode, raspundeti doar la ce va convine.
de ce nu raspundeti (si) la intrebarea asta:

"apropos , la panarama care ai organizat-o pe helesteul de la Alba nu a existat clasament ??? "

daca e adevarat......ar trebui sa va fie rusine cu acest esec. chiar niciun participant (e prea mult sa-i numesc pescari), nu a reusit sa prinda macar un oblete, un sorete, un porcusor........?
pana acum aveti esecuri pe linie in ceea ce priveste pescuitul propriu-zis. cred ca aveti scor nefavorabil si prin salile de judecata...
singura reusita, din pacate, e anularea CM-ului de crap. Culmea e ca incercati sa va deziceti de singurul dvs succes de pana acum.
chiar spuneam la vremea respectiva, inainte de anularea efectiva a CM-ului, ca ati dat sah pescarilor..........multi au ras la vremea respectiva. din pacate, pana la urma, ati reusit sa faceti sah-mat acest CM............spre binele celor care simuleaza pescuitul, adica a pescarilor din federatia dvs.
deci, pana la urma cum e "panarama", s-a prins sau nu s-a prins peste?
fiti barbat, asumati-va si esecurile.......ca stati bine la acest capitol

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Există și un clasament, dar s-a depus o contestație care își urmează cursul soluționării. Când se va da soluție finală, se va face public clasamentul. Simplu. Aici procedurile se respectă. Mai ales că rezultatele sunt oficialke, iar cel desemnat câștigător este campionul național al României. Sesizezi vreo diferență între Campionul României și Campionul AGVPSR?
Și s-a prins pește. Balta asta va fi prima pistă omologată pentru pescuit sportiv. Îți spune ceva chestia asta cu omologarea?
Ultima oară modificat Lun Sep 15, 2014 16:25 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cat tupeu poti sa ai ba saracie... :twisted: Forumul spitalului 9 este singurul pe care ar trebui sa postezi, esti bolnav rau.... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Te deranjază adevărul? Tu ai participat la Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR. Sau mă înșel eu?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Te anunț că a fost și ultimul la care ai participat, Tu și cei pe care i-ai prostit.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Stefan Popescu scrie: Balta asta va fi prima pistă omologată pentru pescuit sportiv. Îți spune ceva chestia asta cu omologarea?
Sa nu spui ca participa la "omologare" si cei din Palazzo Delle Federazioni, Viale Tiziano 70. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Preda-te la cel mai apropiat ospiciu !!!!!!!
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie: Sesizezi vreo diferență între Campionul României și Campionul AGVPSR?
:D :D :D :D :D :D
siiigur ca da
la ce :evil: contestatie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stefan Popescu scrie: Balta asta va fi prima pistă omologată pentru pescuit sportiv. Îți spune ceva chestia asta cu omologarea?
se omologheaza si ragaliile din ea?

uita-te pe net ca tocmai s-a terminat un mondial in Croatia; poate asa intelegi despre ce e vorba ...
... cat tupeu sa vrei omologhezi saracia aia de baltoaca
CS APS

Stefan Popescu
pescar de competitie

Tomescule, este adevărat că membrii Consiliului director al APS au pus mână de la mână pentru înființarea unui club sportiv pe care să-l afilieze la federație?
Vrei să-ți mai dau încă o veste tristă? Cică controlul pe brăilele voastre o să fie făcut de FRPS. O să avem ocazia să ne privim în iriși! Vezi că cu mine nu se discută.
Ultima oară modificat Lun Sep 15, 2014 16:49 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Te deranjază adevărul? Tu ai participat la Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR. Sau mă înșel eu?
PS Te anunț că a fost și ultimul la care ai participat, Tu și cei pe care i-ai prostit.
ma pish pe tine si pe ce organizezi tu, eu si echipa mea am facut istorie, tu esti istorie de mult..... dar istorie de sters lumea la kur cu ea, proasto ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie:Te deranjază adevărul? Tu ai participat la Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR. Sau mă înșel eu?
ma pish pe tine si pe ce organizezi tu, eu si echipa mea am facut istorie, tu esti istorie de mult..... dar istorie de sters lumea la kur cu ea, proasto ! :twisted:
O să mă ocup să-ți fie ștearsă toată istoria, prefăcutule! O să ai ocazia să te pishi pe ea, nu pe ce organizează federația. Ce zici, ne punem la ambiție? Mai ai medaliile pentru a le da înapoi? Impostorule!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Balta asta va fi prima pistă omologată pentru pescuit sportiv.
:lol: :lol: :lol: :lol: si imnul reprezentativ al prezidentului si al slugoilor este GAUDEANUS - LIMBINCUR :lol: :lol:
Stefan Popescu scrie: Vezi că cu mine nu se discută.

:lol: :lol: :lol: bai !! care i-ati calcat prezidentului pe furtunul de la perfuzor ?? a inceput sa aibe convulsii :lol: :lol: :lol:

aveti grija CACU el nu se dicuta , fane doar se-nfrupta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce dobitoc e prezidentul mushama :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”