Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
maine o sa incerc sa fac si niste poze la ele...sincer nu prea am timp dar vad eu cum fac..nu te uita ca e pretul mic nu au nici un defect le vand din cauza unei probleme familialegyca scrie:3000ron???poze se poate>?
fratele meu vezi ca una noua e 1500ron.nu imi bat joc de nimeni dar nici de mine!!!fiecare isi stie treaba lui.gyca scrie:daca te uiti la pagina nr.4 aceleasi mulinte sunt 1900ron,daca sunt ca si ale tale are si poze,??
Doar daca sunt CI !!!!!FASTER scrie:fratele meu vezi ca una noua e 1500ron.nu imi bat joc de nimeni dar nici de mine!!!fiecare isi stie treaba lui.gyca scrie:daca te uiti la pagina nr.4 aceleasi mulinte sunt 1900ron,daca sunt ca si ale tale are si poze,??
Ultegra XSA nu a costat si nu va costa niciodata 1500lei, eventual un set de 4 bine intretinute.FASTER scrie:fratele meu vezi ca una noua e 1500ron.nu imi bat joc de nimeni dar nici de mine!!!fiecare isi stie treaba lui.gyca scrie:daca te uiti la pagina nr.4 aceleasi mulinte sunt 1900ron,daca sunt ca si ale tale are si poze,??
o sa revin si cu poze...totusi la totalfishing asta e pretul fratilor 1515 ron dar nu le au pe stoc!!!Neamtul scrie:Ultegra XSA nu a costat si nu va costa niciodata 1500lei, eventual un set de 4 bine intretinute.FASTER scrie:fratele meu vezi ca una noua e 1500ron.nu imi bat joc de nimeni dar nici de mine!!!fiecare isi stie treaba lui.gyca scrie:daca te uiti la pagina nr.4 aceleasi mulinte sunt 1900ron,daca sunt ca si ale tale are si poze,??
Nu stiu ce Ultegre ai tu acolo dar 4 buc. XSA sigur nu le vei vinde cu 3000lei !![]()
Cred ca e nevoie de poze.