bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei mihut
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de andrei mihut »

In Bronx, o camera sordida, in semintuneric. La o masa sta un negru urias, transpirat, cu o scobitoare intre dinti: Big Doc. Se deschide usa si apar doi malaci care tarasc dupa ei un individ.
- Hei, Big Doc, zice unul. Ti l-am adus pe fiul asta de catea. Seful cel mare zice sa-l iei si sa i-o dai in buba, sa-i largesti curul, sa se invete minte sa nu se mai ia de oamenii nostri.
- Lasati-l acolo in colt, ma ocup de el mai tarziu.
Malacii dispar iar individul, livid si tremurand, incepe sa se milogeasca:
- Va rog, domnule Doc, va implor, nu ma babarditi. Va promit ca am sa spun la toata lumea ca ati facut-o, n-o sa stim decat noi doi ca de fapt nu e asa!
- Taci din gura, vierme! striga Big Doc si tipul se face mic in coltul lui.
Dupa o vreme vin iar cei doi, cu alt nefericit.
- Big Doc, seful ti-l trimite si pe asta. Zice sa ii tai ambele picioare ca sa nu mai fuga de oamenii nostri cand are de platit datorii.
- Lasati-l in colt, ma ocup mai tarziu.
Indivizii pleaca. Dupa inca un timp il aduc pe altul.
- Big Doc, seful zice sa il iei pe asta si sa-i tai scula, sa se invete minte sa nu se mai ia de femeile noastre. Si mai zice sa-i tai si mainile si limba, sa nu se mai poata atinge de nici o femeie in viata lui.
- Bine, lasati-l acolo in colt, ma ocup mai tarziu. Gorilele pleaca. La care, din coltul lui, primul adus zice:
- Domnu' Doc, daca nu va suparati, ca sa nu fie vreo confuzie: eu sunt ala cu curul, da?
It's more than passion!

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

Aseară mi-am comandat niște aripioare de pui și m-am așezat la masă. La televizor, la știri, arăta o familie de țigani săraci care locuiau într-o baracă împreună cu cei șase copii. Umblau desculți prin zăpadă, erau bolnavi, subnutriți, iar în ochi li se citea teama și amărăciunea...
Mi s-a pus un nod în gât, lacrimile au început să-mi curgă pe obraji și m-am gândit:
"Morții mă-sii, ce picante sunt aripioarele astea!"
It's more than passion!

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

andrei mihut scrie:Aseară mi-am comandat niște aripioare de pui și m-am așezat la masă. La televizor, la știri, arăta o familie de țigani săraci care locuiau într-o baracă împreună cu cei șase copii. Umblau desculți prin zăpadă, erau bolnavi, subnutriți, iar în ochi li se citea teama și amărăciunea...
Mi s-a pus un nod în gât, lacrimile au început să-mi curgă pe obraji și m-am gândit:
Asta e banc sau..?
Pescar de rând

cata grasu

Mesaj de cata grasu »

andrei mihut scrie:Aseară mi-am comandat niște aripioare de pui și m-am așezat la masă. La televizor, la știri, arăta o familie de țigani săraci care locuiau într-o baracă împreună cu cei șase copii. Umblau desculți prin zăpadă, erau bolnavi, subnutriți, iar în ochi li se citea teama și amărăciunea...

Aseară mi-am comandat niște aripioare de pui și m-am așezat la masă. La televizor, la știri, arăta o familie de moldoveni(saraci ca toti moldovenii care nu au migrat inca in strainatate sau la bucuresti) care locuiau într-o baracă împreună cu cei șase copii. Umblau desculți prin zăpadă, erau bolnavi, subnutriți, iar în ochi li se citea teama și amărăciunea...

Mai real decat varianta cu tiganii, mai ales ca moldovenii au impanzit tara si capitala mai rau ca ciuma si tiganii.
SREVNI ETSETIC !

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Un bun inceput de saptamana!

1. Doctorii nu recomanda ascultarea fanfarei in pozitia culcat si înconjurat de rude.
2. Alfred Nobel este considerat inventatorul dinamitei, deoarece ceilalti au fost de nerecunoscut.
3. A bea un pahar de vin in fiecare zi, se considera a fi un lucru util. Astazi am facut multe lucruri utile!
4. Componentele electronice functioneaza cu fum. Cum a iesit fumul din ele, cum nu mai functioneaza.
5. Dintre toate rudele nevesti-mii, cel mai mult imi place de mine.
6. Fotografia sotiei din portofel imi aminteste, de fiecare data, ca, in locul ei, ar fi fost o gramada de bani.
7. Durata unui minut variaza in functie de care parte a usii de la baie te afli.
8. Sunt zile cand tu esti porumbelul si zile cand esti statuia.
9. Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers, insa, se intampla cu regularitate.
10. Adevarata fericire consta in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire.
11. Sentimente amestecate: Sa-ti cada soacra in prapastie cu masina ta...
12. Pentru realist, nu este important daca paharul este gol sau plin, important este cat a mai ramas in sticla.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

Dan Serban scrie:
Asta e banc sau..?
Da.
It's more than passion!

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

cata grasu scrie:

Aseară mi-am comandat niște aripioare de pui și m-am așezat la masă. La televizor, la știri, arăta o familie de moldoveni(saraci ca toti moldovenii care nu au migrat inca in strainatate sau la bucuresti) care locuiau într-o baracă împreună cu cei șase copii. Umblau desculți prin zăpadă, erau bolnavi, subnutriți, iar în ochi li se citea teama și amărăciunea...

Mai real decat varianta cu tiganii, mai ales ca moldovenii au impanzit tara si capitala mai rau ca ciuma si tiganii.
Catalin, ce am postat este o gluma. Dar vad ca ai un ghimpe fata de moldoveni si o sa-ti dedic un banc chiar daca la profilul tau nu scrie de unde esti !

Într-un restaurant din Vaslui un domn se adresează unui tip beat:
-De ce beţi atât de mult? Conform statisticilor, de la alcool moare fiecare al 5-lea vasluian !
-Mi se rupe, eu sunt din Bucuresti ! :lol:
It's more than passion!

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

Un tip primeste ca imprumut de la cel mai bun prieten 10.000 de euro.
Emotionat si plin de lacrimi, il imbratiseaza, moment in care celalalt, surprins, intreaba:
- Dar ce ai, ma? De ce trebuie sa bocesti? Si tu m-ai ajutat pe mine cand am avut nevoie. Vorba aceea: "prietenul la nevoie se cunoaste"...
- Nu stiu, frate! Da' am un sentiment ca si cum ar fi ultima data cand ne mai vedem...
It's more than passion!

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

andrei mihut scrie:
Dan Serban scrie:
Asta e banc sau..?
Da.
Ăhă, ai prințipii..
Pescar de rând

Viorel M
Site Admin

Mesaj de Viorel M »

Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba:
– Doamne, cine va spala vasele?
Dumnezeu le spune:
– Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbatica sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata.
Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat:
– Zat! fir-ai a dracului nu ai voie acolo!
De atunci a ramas lege: femeia spala vasele!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”