barbumarius scrie:
ps .....spune-mi si mie te rog care este calitatea in care ma tragi la raspundere sau macar clubul din care faci parte ????????
Ai votat sau nu?
bai ,esti turc sau nu sti sa citesti .........la sedinta care a avut loc in timpul finalei sau luat niste hotarari unde a votat GABI SANDU IAR EU NICI MACAR NU AM FOST INFORMAT CA SE VOR LUA NISTE HOTARARI ..........ACELE HOTARARI SAU LUAT NUMAI DE ACEI CARE AU PARTICIPAT LA FINALA :!:IAR CELELALTE 4 CLUBURI CARE AU PARTICIPAT LA CN NU AU FOST CONVOCATE SI NICI INTREBATE MACAR TELEFONIC DE PROPUNERILE DE VOT
Hotararea ca CN sa se desfasoare anul asta s-a luat inainte de prima etapa de CN 2014.
barbumarius scrie:
pai si pana acum de ce nu ai zis nimic. Ti-ai dat seama acum cu 2 saptamani inainte ca nu mai e bun Corbu?
da ........vazand si rezultatul din italia si aducandu-mi aminte si de cel din portugalia ........ma cam ingrijoreaza ..........de unde dreaku gasim noi pe ebru niste tenisori de 1,5-1,8kg si ce doamne iarta-ma se intampla daca cips-ul interzice intrarea cu ceaunul in stand cu porumbul uscat ne descurcam noi ca stim sa-l stropim
Ok. Ai timp pt CN 2016 sa pui pe masa un proiect sa iasa Romania mai bine decat pana acum. De ce nu o fi fost bun Corbu pt Portugalia si de ce trebuie sa te credem pe cuvant ca daca se desfasura CN-ul pe Darvari, invata Carp United sa pescuiasca la zig rig nu se stie.
da ........vazand si rezultatul din italia si aducandu-mi aminte si de cel din portugalia ........ma cam ingrijoreaza ..........de unde dreaku gasim noi pe ebru niste tenisori de 1,5-1,8kg si ce doamne iarta-ma se intampla daca cips-ul interzice intrarea cu ceaunul in stand cu porumbul uscat ne descurcam noi ca stim sa-l stropim
De ce nu o fi fost bun Corbu pt Portugalia si de ce trebuie sa te credem pe cuvant ca daca se desfasura CN-ul pe Darvari, invata Carp United sa pescuiasca la zig rig nu se stie.
1 rezultatele si clasamentule finale 2013 si 2014 vorbesc de la sine !
2 corbu era si este ideal pentru desfasurarea campionatului mondial in romania ......ghinionul a fost mutarea lui in italia altfel la valoarea si experienta lotului carp united in mod sigur la ora actuala eram pentru a doua oara campioni mondiali ,eu consider ca la ora actuala in romania pe corbu nu are cine sa-i bata nici daca pescuiesc doar 2 zile din trei si atunci beti .
3 darvariul este scos din circuitul competitional de 4 ani si nici nu va mai fi organizata nici un fel de competitie pe acest lac ,astfel ca orice legatura vrei sa faci nu are nici un fel de acoperire practica sau logica !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
E clar ... deja s-a format o casta foarte opaca .. Eu daca vreau si ma gandesc , poate sa indraznesc sa inscriu un lot ....unde pot apela ? In ce conditii si cind ? Exista un site oficial sau vreun comunicat de presa ...in acest sens ? Dar ceva serios nu ce scrie Oliviu de 3 ori si Vladutz ii face topic !! Si nici ce scrie d-l Oana sau Barbu .. Ceva serios .... asta ma gandeam ca poate apare din sinergia domniilor voastre . Cu toate ca vorbiti despre acest CN , de parca v-ar apartine ...si va faceti de ras , rau de tot ..
Locul 5 din Portugalia nu este un esec si desi eu sunt principalul vinovat ca acest loc nu s-a transformat intr-un "1" sau "2", nu are lacul Corbu vreo vina in asta.
Cat despre clasarea de anul acesta din Italia, cred ca este o ratare si atat, un ghinion si pe orice lac s-ar fi tinut calificarile nu ne ajuta mai mult in Italia.
De fapt vreau sa va mai spun ca majoritatea pescarilor participanti la campionatele nationale, pescuiesc pe toate lacurile de renume din Romania, deci experienta pe aceste lacuri au. Nu poti sa te antrenezi la CN in Romania pe lacuri cu specificul celor de afara. Nu putem acum sa bagam de exemplu somn pitic intr-o balta ca sa semene cu cea din tara unde se va desfasura CM, ca oricum nu va semana sau sa mergem pe Dunare la CN ca va fi CM pe Ebru. Cine contrazice aceste teorii inseamna ca habar nu are de pescuit si ii pot demonstra oricand ca un antrenament pe Ebru spre exemplu face cat 10 ani de pescuit pe Dunare.
Tot circul care se face acum este inutil si doar menit sa destabilizeze. De fapt cred ca il fac cei caror le este frica sa se intreaca pe cea mai echilibrata balta cunoscuta in circuitul intern si international.
Nu va mai chinuiti sa raspundeti pt ca am incheiat polemica aici. CN se va desfasura pe Corbu peste 2 saptamani asa cum voi singuri ati stabilit.
Val scrie:E clar ... deja s-a format o casta foarte opaca .. Eu daca vreau si ma gandesc , poate sa indraznesc sa inscriu un lot ....unde pot apela ? In ce conditii si cind ? Exista un site oficial sau vreun comunicat de presa ...in acest sens ? Dar ceva serios nu ce scrie Oliviu de 3 ori si Vladutz ii face topic !! Si nici ce scrie d-l Oana sau Barbu .. Ceva serios .... asta ma gandeam ca poate apare din sinergia domniilor voastre . Cu toate ca vorbiti despre acest CN , de parca v-ar apartine ...si va faceti de ras , rau de tot ..
Val,
Poti inscrie lotul la campionatul national organizat de FRPS.
Acolo totul este foarte serios.
Val scrie:E clar ... deja s-a format o casta foarte opaca .. Eu daca vreau si ma gandesc , poate sa indraznesc sa inscriu un lot ....unde pot apela ? In ce conditii si cind ? Exista un site oficial sau vreun comunicat de presa ...in acest sens ? Dar ceva serios nu ce scrie Oliviu de 3 ori si Vladutz ii face topic !! Si nici ce scrie d-l Oana sau Barbu .. Ceva serios .... asta ma gandeam ca poate apare din sinergia domniilor voastre . Cu toate ca vorbiti despre acest CN , de parca v-ar apartine ...si va faceti de ras , rau de tot ..
Val,
Poti inscrie lotul la campionatul national organizat de FRPS.
Acolo totul este foarte serios.
Mai Razvane , preferam sa te abtii .....E buna si caterinca dar cind ai o baza de discutie ...din ce vad , e haos , asa citesc , asa vad ...In plus , vad ca nu sti ce inseamna un gentleman agreement vizavi de o cunostinta comuna ....si te dai in petec ..
Val,
Nu ma dau in petec. Nu imi place.
Tie insa se pare ca iti place. Pana mai ieri sustineai sus si tare FRPS, acum vrei sa inscrii lot la AGVPS.
Si agiti spiritele pe aici degeaba.
Gentleman agreement.....nu stiu nimic...dar daca ti se pare ca te-am atacat.....ti se pare.
razvan u. scrie:Val,
Nu ma dau in petec. Nu imi place.
Tie insa se pare ca iti place. Pana mai ieri sustineai sus si tare FRPS, acum vrei sa inscrii lot la AGVPS.
Si agiti spiritele pe aici degeaba.
Gentleman agreement.....nu stiu nimic...dar daca ti se pare ca te-am atacat.....ti se pare.
Conteaza unde imi place mie ? Eu intreb ceva logic si perfect ? Nu am dreptul ?!! Sau daca nu fac parte din casta ...nu am voie sa intreb ?!!! Sunt un cetatean care nu are nici o interdictie , liber si de bune moravuri , care intreaba ...ceva ! De ce te sensibilizezi tu sa imi raspunzi ? Iti par postarile clare si cristal ? Sau iti pare ca este galceava si vrajba si daca esti din afara ...habar nu ai ce sa faci , ce si unde ? Intreb si eu , ca un cetatean din afara ....poate tu sti mai multe ... dar nu e bine ...
Iar cat priveste gentleman agreement eu inca il respect ... si asta nu datorita tie .
Imi exprim si eu parerea in legatura cu problemele ridicate de Vladut:
Incep cu punctul 3, si spun ca as dori sa se desfasoare campionatul in 2015. Este o parere partial obiectiva, gandindu-ma la conditiile meteo, si partial subiectiva, deoarece noua ne-ar fi greu sa ne organizam intr-un timp atat de scurt. Insa asta este o problema ce tine numai de noi. Inteleg ca s-a votat un calendar si trebuie respectat.
2. Cum sa faca fiecare club un contract cu AGVPS-ul, cand vad ca banii trebuie sa ii viram in contul Club Carp Corbu?
1. Aici ar fi de discutat acest "ajutor" fata de echipa nationala. Daca se tot insista cu acest ajutor, macar sa se faca tot posibilul ca el sa fie cat mai generos. In acest sens cred ca o participare numeroasa ar fi de preferat fata de una cu 4-5 echipe.