Imi cer scuze, nu prea le am cu PC-ul,

incerc sa modific sa fie bine!
Pun la vanzare cateva mulinete si un bat de feeder, achizitionate de noi ,de-a lungul timpului, dar care stau nefolosite.
Le-am cumparat din impuls sau pur si simplu din instinct, din dorinta de a avea ceva mai bun, colectionar cum se spune...
Mai bine se foloseste cineva de ele, plus ca as vrea sa fac un upgrade, o achizitie noua care necesita ceva fonduri...
Incerc sa pun poze in seara aceasta, daca nu reusesc , o sa mai incerc maine.
In functie de ce mai am si nu gasesc imperios necesar sa le pastrez, voi mai adauga produse.
Deocamdata acestea:
1.Mulineta Baracuda Dream HZ2000, 2 bucati, noi, una incercata putin, 2-3 partide de bolo usoara.
Pret de achizitie 165 lei, pret actual 135 lei, pretul meu 120lei, transport inclus.
2.Mulineta Hakuyo HT 860, cu baitrunner, noua, incercata o partida scurta de feeder, nu se potriveste cu mine, e prea mare, e mai degraba ptr feeder greu sau crap
Pret de achizitie 115 lei, pretul meu 100 lei, transport inclus.
3.Mulineta Trabucco Supercast XT9 Magnum, noua, achizitionata in ianuarie de pe forum, tot asa e prea mare ptr mine, in rest e impecabila.
Pret de achizitie 230 lei, pret actual 180lei, pretul meu 150, transport inclus.
4.Mulineta Trabucco Kronos FD 3000, noua, achizitionata anul trecut, intentia mea era ptr un feeder, dar e pacat de ea , este de spining si e superba, usoara si puternica in acelasi timp.
Pret de achizitie 138lei, pretul meu 120 lei, transport inclus.
6. Set 4 avertizori Hakuyo, model Jy-1, cu baterii si suporti avertizor A1, 50/90cm,
noi, nu au vazut apa, cumparati din exces de zel...(nu stiam ca-s de crap)
Pret de achizitie 180 lei, pretul meu 120lei, transport inclus
7. Scaun pliant ,articulat in x, pe ambele axe,ceva polonez, seamana cu asta
Sezut 5ox42cm, Spatar 47x45cm, inaltime sezut de la sol cand e desfacut42-43cm
Practic nou, incercat de 2-3 ori
Pret de achizitie140lei, Pretul meu 120lei, transport inclus 9.
Masuta de monturi trakko, 60x30x35cm, identica cu
noua,in ambalaj,scoasa doar de proba, Pret 120, transport inclus
Contact aici sau la telefon 0721114385, la orice ora, nu-s simandicos
Multumesc de intelegere, spor la cumparat!
Nicu, Suceava
P.S. Imi cer scuze ptr calitatea pozelor, sant facute in casa , la lumina becului, cu un telefon simplu, 3,2Mp, in plus e prima oara cand pun poze aici si in acest fel,nu prea le am cu calculatorul,