Fac pariu cu tine ca si la noi se va scoate Amurul din Competitii !!
Ps
Vezi Regulament Cupa Mondiala Sarulesti !
10 000 Euroi Braila,Galati

de data asta va las sa stati si 10 in stand cu cate 5 vaslasi si trei salupe !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai mai fost intrebat :Sakal scrie:Esti speriat Mitranescule ca ramai fara castraveti ?
Fac pariu cu tine ca si la noi se va scoate Amurul din Competitii !!
Ps
Vezi Regulament Cupa Mondiala Sarulesti !
10 000 Euroi Braila,Galatidaca te tine bastonul te astept ?
![]()
de data asta va las sa stati si 10 in stand cu cate 5 vaslasi si trei salupe !![]()
Pe cat facem pariu ca nu a fost scos in aceste tari amurul decat in concursuri izolate si nu este o regula nationala ?Sakal scrie:Franta
Italia
Cehia
Austria
Ungaria
Slovakia
Germania
Anglia
etc.
etc.etc.
Mai vrei ?
cornel rosioru scrie:La cupa mondiala regulamentul il face organizatorul. Vezi Raduta.
La campionatul mondial se respecta regulamentul CIPS. Adica se puncteaza crap comun si amur de la 1500 g inclusiv in sus.
Problema e alta, pe majoritatea pistelor din Europa nu este amur. Atunci am scos si noi amurul la selectii.
Motivul era simplu. Sunt pescari f. buni la amur si se calificau. Cind ajungeau la CM le lipsea obiectul muncii.
ce ti ar mai place !!!Dan Mitranescu scrie:cornel rosioru scrie:La cupa mondiala regulamentul il face organizatorul. Vezi Raduta.
La campionatul mondial se respecta regulamentul CIPS. Adica se puncteaza crap comun si amur de la 1500 g inclusiv in sus.
Problema e alta, pe majoritatea pistelor din Europa nu este amur. Atunci am scos si noi amurul la selectii.
Motivul era simplu. Sunt pescari f. buni la amur si se calificau. Cind ajungeau la CM le lipsea obiectul muncii.
Ca tot v-am prins pe aici![]()
Este adevarat ca se discuta la nivel mondial introducerea momitorului in regulamentul CIPS si totodata scoaterea restrictiei cu nadirea grea noaptea ?