Scaun crap Baracuda

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Sorin Daringa
Puncte: 0

Scaun crap Baracuda

Mesaj de Sorin Daringa »

Sunt 2 noutati 2014 de la cei de la Baracuda.A apucat cineva sa le testeze?Cum se comporta?
Multumesc.
Fişiere ataşate
b63102a431d46ab6bf7d02f4481a7a98-5028541-1000_1000.jpg
b63102a431d46ab6bf7d02f4481a7a98-5028541-1000_1000.jpg (56.8 KiB) Vizualizat de 2215 ori
a5157ba7eaa354679f7467204743cadc-1800845-1000_1000.jpg
a5157ba7eaa354679f7467204743cadc-1800845-1000_1000.jpg (63.38 KiB) Vizualizat de 2215 ori
Imagine

Alin Galbenu
Moderator

Re: Scaun crap Baracuda

Mesaj de Alin Galbenu »

Le-am vazut astazi live, mi-a placut mult primul model. Vreau sa spun ca este destul de mare, mai mare decat al 2-lea model, este extrem de confortabil si arata mult mai bine decat in poze. Iar pretul, aproximativ 270 RON, nu este deloc mare pentru un scaun cum este acesta.
Materialul pare e calitate buna. La cel mic, se poate scoate perna, este prinsa cu scai.

JJAACCKK80

Mesaj de JJAACCKK80 »

Eu am detinut un scaun de la Baracuda (primul model) si sa rupt dupa un sezon materialul in zona unde este prinsa de cadru,parerea mea ca nu merita nici un ban un scaun care nu are sezutul si spatarul prins cu corzi elastice de cadru si nu cu materialul care nu are nimica elasticitate,cumpara un scaun la care materialul este prins de cadru ca la paturi cu corzi elastice.respecte

ecu

Mesaj de ecu »

JJAACCKK80 scrie:Eu am detinut un scaun de la Baracuda (primul model) si sa rupt dupa un sezon materialul in zona unde este prinsa de cadru,parerea mea ca nu merita nici un ban un scaun care nu are sezutul si spatarul prins cu corzi elastice de cadru si nu cu materialul care nu are nimica elasticitate,cumpara un scaun la care materialul este prins de cadru ca la paturi cu corzi elastice.respecte
100% corect

clabuc

Mesaj de clabuc »

ecu scrie:
JJAACCKK80 scrie:Eu am detinut un scaun de la Baracuda (primul model) si sa rupt dupa un sezon materialul in zona unde este prinsa de cadru,parerea mea ca nu merita nici un ban un scaun care nu are sezutul si spatarul prins cu corzi elastice de cadru si nu cu materialul care nu are nimica elasticitate,cumpara un scaun la care materialul este prins de cadru ca la paturi cu corzi elastice.respecte
100% corect
ce vrajeala ieftina :)

si scaunele nash sunt tot fara corzi elastice

JJAACCKK80

Mesaj de JJAACCKK80 »

Nu cunosc scaunele Nash,iar acuma ai dreptate pt ca scaunele Nash(unele sau partial)au materialul prins de cadru fara corzi,exact pt asta nu am cumparat scaun nash ci am optat pt chub cloud 9 de care sunt super multumit,, domnul a intrebat doar o parere despre un anumit scaun care se incadreaza intrun anumit pret,iar eu care am detinut un scaun asemanator mi-am dat cu parerea nu l-am indrumat spre o anumita marca,cu toate ca in banii aia aprox. poate sa isi ia poate o Anaconda Carp Chair I(70E) bineinteles tot pe corzi elastice 100% si in banii aia e cea mai buna alegere,iar vrajeala nu are ce cauta in acest topic,eu pescuiesc nu vrajesc...cel putin nu barbati..stima si respect

mrs

Mesaj de mrs »

Recomand scaunele de la Anaconda... detin slumber carp chair iar raportul calitate/pret este foarte bun. Cat despre scaunele prinse direct pe scheletul metalic nu pot sa imi dau cu parerea deoarece nu am detinut un astfel de scaun...totusi prea mare incredere nu imi inspira.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

La fel s a intamplat si cu un scaun boss de la senzor, dupa prima folosire s a sfasiat acolo la ambele parti, plus ca scartaia ca dracu cand te asezai, era jale...
Nashul, haideti totusi sa nu il ducem in raza discutiei despre baracuda....cunosc ambele modele si nu exista comparatie, chiar daca baracuda este spectaculos cand te asezi prima oara in el. :wink:
Cred ca stim cu totii ca nash exceleaza la capitolul camping - bagajerie.
catch&release

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Am avut 2 randuri de scaune baracuda inclusiv un pat, toate sau rupt relativ repede tinand cont ca eu cantaresc 70 kg........am renuntat la produsele baracuda.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”