Pe dat de 11 iunie 2009 (joi) , la orele 18, membrii clubului Senior Crap sunt invitati la sedinta care va avea loc in complexul Apanova situat pe lacul Floreasca !
Imi cer mii de scuze - sunt inca la Busteni si nu cred ca am sa ajung la sedinta . Pesemne ca am sa aflu de la voi ce s-a discutat si va spun aanticipat ca sunt de acord cu orice initiativa care concura la bunul mers al clubului . Singura chestie cu care nu sunt de acord este acceptarea masiva de noi membrii - pentru ca ne-am incalca principiile cu care am plecat la lupta . Am remarcat pe balta ca deja lumea ne ia la misto - si spune ca din SENIOR CRAP am ajuns la FIE CE O FI CRAP !!! Nu vrea sa jignesc pe nimeni , dar astept de la niste colegi mai nou veniti , ceva rezultate . Pina atunci - respectele mele si Fir Intins !
Am tinut cont de parerea ta Val, in CS Senior vor intra doar pescari care au demonstart ceva in carpfishing sau copii care sunt la inceput de drum. Investitie ptr viitor.
Plus alte cateva lucruri mai mult sau mai putin importante, pe care insa le vom discuta la telefon.....