EURO Mk2 Swinger vs Mk2 Swinger

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: EURO Mk2 Swinger vs Mk2 Swinger

Mesaj de Alin Galbenu »

doruSV scrie:Am intrat si eu in posesia unui set de swingere hakuyo mkm2 lumino ambalati, pe spatele ambalajului scrie made by Hakuyo & Dan M.
Intrebare acum pentru cei care i-au exploatat 1-2 sezoane: daca las greutatea culisanta cat mai la exterior (adica mai aproape de mulineta) poate aparea vreo problema in timp la sistemul de prindere din zona spre avertizor. Ma gandesc sa nu cedeze plasticul in momentul in care greutatea coboara spre pichet cand ridic lanseta.
Multumesc.
Nu am auzit la nimeni sa cedeze acolo. Eu am un set de picioare de prindere, modificat, astfel incat sa aiba gaura pe mijloc sa pot baga mufa la Delkim, deci prinderea este doar pe laterala, este foarte rezistent plasticul respectiv.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

doruSV scrie:Am intrat si eu in posesia unui set de swingere hakuyo mkm2 lumino ambalati, pe spatele ambalajului scrie made by Hakuyo & Dan M.
Intrebare acum pentru cei care i-au exploatat 1-2 sezoane: daca las greutatea culisanta cat mai la exterior (adica mai aproape de mulineta) poate aparea vreo problema in timp la sistemul de prindere din zona spre avertizor. Ma gandesc sa nu cedeze plasticul in momentul in care greutatea coboara spre pichet cand ridic lanseta.
Multumesc.
Dupa patru ani si aproape 30 tone de peste , la mine nu au cedat.
Totusi am pus deoparte un leu pentru aceasta situatie. Atat costa piesa respectiva. :wink: :D

PallBogdan
pescar de competitie

EURO Mk2 Swinger vs Mk2 Swinger

Mesaj de PallBogdan »

Allen Besnovich scrie:
Multumesc.
Nu am auzit la nimeni sa cedeze acolo. Eu am un set de picioare de prindere, modificat, astfel incat sa aiba gaura pe mijloc sa pot baga mufa la Delkim, deci prinderea este doar pe laterala, este foarte rezistent plasticul respectiv.
Toata problema se rezolva si mai rapid folosind conectorii rapizi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

la mine pana acum ( in 3 ani ) au cedat patru euro tags-uri din alea ... ( eu detin euro swingeri )....la primele 2 am luat luat cate un swinger nou ( sa fie...:D ) apoi m-am suparat , m-am dus la un strungar si mi-am facut 5 bucati din aluminiu....si gata..
aaa....m-au costat 40 de lei toti 5..:D ( i-am finisat cu un smirghel fin , i-am vopsit negrii cu un spray si zici ca sunt de la mama lor )...
Dragos C. - Brasov

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

shahjaban scrie:la mine pana acum ( in 3 ani ) au cedat patru euro tags-uri din alea ... ( eu detin euro swingeri )....la primele 2 am luat luat cate un swinger nou ( sa fie...:D ) apoi m-am suparat , m-am dus la un strungar si mi-am facut 5 bucati din aluminiu....si gata..
aaa....m-au costat 40 de lei toti 5..:D ( i-am finisat cu un smirghel fin , i-am vopsit negrii cu un spray si zici ca sunt de la mama lor )...
Poate era varianta de talpica cu trei gauri. Alea sunt slabe si nu mai sunt pe produs ... de 3 ani . :)

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

asa este , alea erau...
Dragos C. - Brasov

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”