
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Salut , nu comercializam semolina , ti-a explicat osc1or de ce .gusti scrie:aveti cumva semolina ca nu am vazut pe magazin?
Multumesc de raspun.Ma interesa daca comercializati adevarata semolina nu grisul clasic din griu care se cam confunda pe la noi.BS Marian scrie:Salut , nu comercializam semolina , ti-a explicat osc1or de ce .gusti scrie:aveti cumva semolina ca nu am vazut pe magazin?
in schimb am sa iti dau un pont , am folosit si eu intr-o vreme gris de grau in mixurile de boilies , si cele mai multe tipuri care le-am incercat umflau cam tare carnatii la iesirea din pistol si bilele la fierbere . Singurul gris care nu a reactionat in acest fel a fost Hajdu , cred ca asa se numeste , e cel unguresc de la marii producatori de faina alba , si ca aspect e diferit fata de toate celelalte care le-am incercat . Din pacate nu stiu daca se gaseste alte zone a tarii decat in orasele apropiate de granita cu Ungaria .
Toate bune !