Banati-l pe Popescu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
caraulea

Re: Banati-l pe Popescu!

Mesaj de caraulea »

Dan M...in primul rind trebuie sa aplici prevederile regulamentului. STRICT !...si cu asta s-a spus totul !!!
Vietuitoarea nu a reprezentat, nu reprezinta si nu v-a reprezenta NICIODATA, NIMIC in pescuitul Romanesc si nici macar in existenta sa pe Terra (nici la capitolul Umbra Degeaba nu-l putem incadra :lol: :lol: )
Cred ca daca vreun user de pe aici ar fi postat macar un sfert din dejectiile parameciului ar fi fost banat deja, de mult timp !
Hai ca faza cu Recting-ul ai declinat-o.....atunci ce sa credem, exista vreun alt interes, dupa cum spunea bioxiduldecleilacub ??!!
Da, la specimenul asta ii trebe rupt capul, macar numai pentru anularea CM in Ro (nu mai vorbesc de restul - procese, amenintari, jigniri in masa, dementa, etc), unde si cind il prindeti....nicidecum lasat sa posteze printre cei ce, prin prezenta, activitatea si banii lor, sustin pescuitul Romanesc.
Dan M, daca ai clara notiunea de FORUM ar trebui sa faci ceea ce trebuia sa faci de mult timp...BANAREA. Sub libertatea cuvintului, acest cercopitec schizoid a insultat inclusiv inteligenta majoritatii covirsitoare a membrilor tuturor forumurilor pe unde si-a facut aparitia......si absolut pe toate a fost lasat sa-si arate adevarata fatza, iar in final banat.
Aici vad ca se bucura de mare popularitate :lol: :lol: , in numele DEMOCRATIEI :lol: :lol:
Fir Destins ! :mrgreen:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

PallBogdan scrie:Chiar daca in 5 fraze s-a facut rezumatul unei discutii de sute de pagini asternuta pe parcursul a doi ani de zile...domnule Popescu, eu nu as fi in masura sa te pun la zid si sa te fac in fel si chip... Dar faptul ca din cauza matale, Romania si pescarii romani nu s-au putut bucura de un campionat mondial, ai cuvantul meu, ti-as zdrobi capul ca la sarpe! Dupa ce ca nu mai avem absolut nimic in tara asta am dat cu piciorul si la aceasta sansa! Sa-ti fie rusine! Eu as fugi...departe de tot, pe partea cealalta a Globului Pamantesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk
PallBogdan,
Am mai pus această întrebare și ți-o pun și ție; Cum am împiedicat eu să se țină Campionatul Mondial în România?

PS dacă vrei să fugi, ești liber să o faci. Eu trebuie să apăr o federație care este legal constituită și singura abilitată să reprezinte pescuitul sportiv din România. Când o să se înființeze alta, mă voi retrage în mod sigur. Dar cred că mai este mult de așteptat până atunci.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Trebuie doar sa renunti la functia de presedinte. Apoi va avea cine sa ia federatia si sa o puna pe picioare...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Sub libertatea cuvintului
Bre, libertatea cuvantului nu inseamna ca eu pot folosi orice termeni si formulari ... la tine acasa, ci doar la mine acasa (ma rog, la mine pe blogul propriu, spatiu inchriat/cumparat la ziar, televiziune, sala de conferinte etc)! In cazul de fata site-ul "federatiei". Acolo da, e dreptul lui, poate sa ameninte cu judecata pe oricine e dispus sa-l asculte si sa viziteze site-ul ala inept.

Altfel, daca nu-l banati, isi va lua o m...e continua si binemeritata.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca il baneaza pe popescutzu, cui ii mai dam la muje zilnic ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Daca il baneaza pe popescutzu, cui ii mai dam la muje zilnic ? :D
Nesatuilor! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

sniper

Mesaj de sniper »

Dan M scrie:@razvan u.,

orice as face oricum nu pot sa multumesc pe toata lumea. Doar incerc sa fiu impartial. Am vazut ca mai multi au luat atitudine cu privire la postarile lui Stefan Popescu, asa ca m-am supus si i-am oprit accesul la cele 3 forumuri de competitii.
doar incerci sa fi impartial,asta nu inseamna ca si reusesti !lasa-ti omul sa posteze,in procente sta mai bine ca Lenuta Udrea;
ca un plus,mai afla si cei neimplicati in aceasta bulibaseala ce se mai intampla in adevaratul pescuit de
competitie.Fir intins tuturor !

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

PallBogdan,
Am mai pus această întrebare și ți-o pun și ție; Cum am împiedicat eu să se țină Campionatul Mondial în România?

PS dacă vrei să fugi, ești liber să o faci. Eu trebuie să apăr o federație care este legal constituită și singura abilitată să reprezinte pescuitul sportiv din România. Când o să se înființeze alta, mă voi retrage în mod sigur. Dar cred că mai este mult de așteptat până atunci.

Dl. Popescu, răspunsul la acestă întrebare se regăsește în postările dvs. anterioare, cred că nu sunteți amnezic!!!
Cu siguranță dvs. apărați interesele proprii, nu interesele pescarilor, așa cum lăsați să se înțeleagă, postând mesaje conform cărora că dvs. lucrați la federație fără remunerație, că doriți binele pescuitului sportiv, etc.!!!
Anterior v-am adresat o întrebare legată de o datorie la Doripesco, privind organizarea unei competiții de mare anvergură și mi-ați răspuns că pescarii au rămas datori, deducând din răsunsul (întreabă pescarii!!). O mare rușine, aruncănd responsabilitatea pe umerii altora. Oare ei au organizat, sau dumneavoastră?
O altă informație mincinoasă postată de dvs. este aceea că TATA NIȚU și IRINEL sunt membrii federației. Total FALS, l-am întrebat personal și a infirmat CATEGORIC, cele spuse de dumneavoastră!!! Ca să mă contraziceți, vă rog să postați un înscris, din care să rezulte că este membru afiliat, cu semnătura lui.
Nume utilizator schimbat din lucfish

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

sniper scrie:.......ca un plus,mai afla si cei neimplicati in aceasta bulibaseala ce se mai intampla in adevaratul pescuit de
competitie..
Domnule draga, din postarile lui Popescu n-o sa afli mare lucru legat de pescuitul de competitie. Adevaratul pescuit de competitie e pe balta, nu in salile de tribunal !!!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

sniper

Mesaj de sniper »

gor965 scrie:
sniper scrie:.......ca un plus,mai afla si cei neimplicati in aceasta bulibaseala ce se mai intampla in adevaratul pescuit de
competitie..
Domnule draga, din postarile lui Popescu n-o sa afli mare lucru legat de pescuitul de competitie. Adevaratul pescuit de competitie e pe balta, nu in salile de tribunal !!!
Salile de tribunal au un rol ,limpezesc apele .....acolo unde sunt tulburi !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”