Banati-l pe Popescu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Anti FRPS

Re: Banati-l pe Popescu!

Mesaj de Anti FRPS »

Stefan Popescu scrie:Păi asta îi doare pe băieți. Toată lumea știe că altă federație nu se mai poate face și că au rămas de căruță. Treaba cu AGVPSR are și ea un sfârșit, pe care îl știe toată lumea.
Ba limba-n anus , de unde stii ca alta federatie nu se mai poate infiinta ? Nu mai veni , ba retardule , cu manipularile astea de gunoi infect !
Fomistule , iti demonstrez ca se poate infiinta, ABSOLUT LEGAL , O ALTA FEDERATIOE DE PESCUIT SPORTIV AFILIATA INTERNATIONAL
Cine este interesat o poate face in minutul zero , mai ales ca exista cluburi si pescari care doresc sa sara din schema actuala panarama condusa de un impostor
Si tu o sa sugi ce atarna , cum de fapt o sugi si acum !

PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Banati-l pe Popescu!

Mesaj de PallBogdan »

Stefan Popescu scrie:
PallBogdan scrie:
Stefan Popescu scrie:
PallBogdan scrie:Chiar daca in 5 fraze s-a facut rezumatul unei discutii de sute de pagini asternuta pe parcursul a doi ani de zile...domnule Popescu, eu nu as fi in masura sa te pun la zid si sa te fac in fel si chip... Dar faptul ca din cauza matale, Romania si pescarii romani nu s-au putut bucura de un campionat mondial, ai cuvantul meu, ti-as zdrobi capul ca la sarpe! Dupa ce ca nu mai avem absolut nimic in tara asta am dat cu piciorul si la aceasta sansa! Sa-ti fie rusine! Eu as fugi...departe de tot, pe partea cealalta a Globului Pamantesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk
PallBogdan,
Am mai pus această întrebare și ți-o pun și ție; Cum am împiedicat eu să se țină Campionatul Mondial în România?

PS dacă vrei să fugi, ești liber să o faci. Eu trebuie să apăr o federație care este legal constituită și singura abilitată să reprezinte pescuitul sportiv din România. Când o să se înființeze alta, mă voi retrage în mod sigur. Dar cred că mai este mult de așteptat până atunci.
Stimabile, tu mai ai o singura sansa ca altfel nu se poate cu tine... Descarcat in tine un brat de plumbi din tevile unor automate sa nu mai ai timp nici sa respiri...asta in cazul in care nu fuge si aerul de tine!

Admin,
Tu realizezi ce scoate pe goarnă cetățeanul ăsta? Înțeleg că lași mizeriile lui Mitrea, dar chestia asta e prea de tot. Ai grijă la ce lași pe forum.
Impusca-te si gata...impusca-te!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Anti FRPS scrie:
Stefan Popescu scrie:Păi asta îi doare pe băieți. Toată lumea știe că altă federație nu se mai poate face și că au rămas de căruță. Treaba cu AGVPSR are și ea un sfârșit, pe care îl știe toată lumea.
Ba limba-n anus , de unde stii ca alta federatie nu se mai poate infiinta ? Nu mai veni , ba retardule , cu manipularile astea de gunoi infect !
Fomistule , iti demonstrez ca se poate infiinta, ABSOLUT LEGAL , O ALTA FEDERATIOE DE PESCUIT SPORTIV AFILIATA INTERNATIONAL
Cine este interesat o poate face in minutul zero , mai ales ca exista cluburi si pescari care doresc sa sara din schema actuala panarama condusa de un impostor
Din legile alea pe care unii nu le cunosc. Ia citește:
Legea 69/2000
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.

Celor care vor să facă încă una, le doresc succes.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Sa mori in puscarie ca legea 69/2000 se interpreteaza asa :lol:
Ba lamba-n anus , din cate federatii internationale este compusa CIPS , stii ?

Stefan Popescu
pescar de competitie

E prea complicat pentru tine să pricepi cum este organizată CIPS. Îți dau un indiciu. Vezi ce scrie în josul paginii web a CIPS. Poate pricepi ce este aia o disciplină, deși mă îndoiesc că ai habar!
http://www.cips-fips.com/cips/index2.html

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Zii sa mori in parnaie ! :lol:

Ba strambule , se pot infiinta si alte federatii de pescuit sportiv pe legea 69/2000 , totul este sa vrei si sa ai ceva bani
Tu ,dupa ce ai supt-o cu recreativul ,ai tabarat pe pescarii de competitie in speranta ca vei pune mana pe cascaval . Dar ai supt-o din nou si aici :lol:
Iar pentru ca tu oricum nu reprezinti pe nimeni si nimic ,nici recunoscuta international nu va fi panarama de la Alba , vor veni altii care vor fi si recunoscuti international si reprezentativi la nivel national
Iar tie o sa-ti curga balele pe forumurile unde mai esti acceptat :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Le doresc succes!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Iar tie o sa-ti curga balele pe forumurile unde mai esti acceptat :lol:
Cu conditia sa nu-i joace destinul vreo festa.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Le doresc succes!
este un moment prielnic sa lasi ciocul mic, se pare ca o sa iasa revolutie....
daca ai avea puterea sa renunti la functie, ai avea o sansa sa aduci cluburile de crap....
poti sa faci asta ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ăsta este primul mesaj pe care VM mi l-a trimis pe privat. Când i-am zis că o să le fac publice (ca să vadă toți ce curvă masculină este) l-a postat el primul.
Mare caracter!
Sunt curios dacă le pune pe toate. Mai ales ăla în care spune cum o să facă el o groază de bani dacă la alegeri iese cine trebuie și vărul lui o să fie ministrul sportului.
Mare dobitoc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”