Banati-l pe Popescu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Anti FRPS

Re: Banati-l pe Popescu!

Mesaj de Anti FRPS »

gabi1 scrie:Cu conditia sa nu-i joace destinul vreo festa.
N-ai de unde sa stii !
Omu ' este imprevizibil , face un infarct sau un acident cerebral si se duce dracului la "garla" ... sa stranga "taxele" :lol:
N-ai vazut cum s-a inmuiat acum si a parasit "arena" unde se dadea zmeu :lol: Banuieste ca exista ceva care-l poate scoate definitiv din joc , dar nu stie care-i schema :lol:
Ca daca stia el ce simplu este , acum era pe cai mari si strangea taxele si nici nu pierdea bani prin procesele cu AGVPS :lol:
Dar ce sa faca si el acum de suparare , il mai gaseste lumea cu memeaca in fapt
Asa se intampala cand il consiliaza toti "expertii in drept" iar el este se crede "autodidact' :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Ăsta este primul mesaj pe care VM mi l-a trimis pe privat. Când i-am zis că o să le fac publice (ca să vadă toți ce curvă masculină este) l-a postat el primul.
Mare caracter!
Sunt curios dacă le pune pe toate. Mai ales ăla în care spune cum o să facă el o groază de bani dacă la alegeri iese cine trebuie și vărul lui o să fie ministrul sportului.
Mare dobitoc!
esti prea prost. pune-le toate paracioasa mica, nu este nimic de ascuns. eu te injur si aici si pe privat, iar referitor la mts doar te-am anuntat ca te voi desfiinta daca iese cine trebuie, cu toata federatia ta de carton....

ps esti prea disperat ca sa mai vezi bine realitatea, o disperare specifica oamenilor aflati pe patul de moarte....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oare ce te-a apucat să-mi scrii pe privat? Mitrea știe?
Cât despre aia cu desființatul, las-o mai moale. Nu a putut-o face AGVPSR cu toată influența ei, deci nu are cum să o facă un păduche ca tine. Chiar nu realizezi că ești un nimeni?
Realitatea (crudă de altfel) este ce arătați voi la AGVPSR, cu ALRC care mai există doar în mintea lui Oană și a lui Orhei.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Asa se intampala cand il consiliaza toti "expertii in drept" iar el este se crede "autodidact' :lol:
Cica are cosmaruri cu cai mascati si rage in somn celebra expresie "Tu quoque, fiii mi Brutus?"...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Si asa este pe faras ,dobitocul . Mai ramane doar un singur pas de facut si ... Adio federatie ! :lol:

Strambul nu realizeaza ca mai exista o speta, pe care daca cineva o invoca in instanta impotriva slehtei de la Alba . se duce dracului insusi conceptul de federatie sportiva de pescuit :lol:

Mai devreme sau mai tarziu , mascarada asta care se vrea reprezentanta tuturor pescarilor din Romania la nivel inter si international ,dar a fost repudiata de forurile internationale , va fi desfiintata :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

din ciclul amenintarilor federale :

14. sept . 2014

În primul rând, Orhei a fost inculpat în dosarul penal 2816/P/2014 si va da cu subsemnatul. Va fi citat săptămâna viitoare la interviu. Așa că va face CM-ul cu mine de față. Mai trebuia să se dea o sentință privind dizolvarea AGVPSR, dar s-a amânat cu o săptămână. O se se dea sentința oricum înainte de a vă lua voi zborul.

15. sept . 2014

O să mă ocup să-ți fie ștearsă toată istoria, prefăcutule! O să ai ocazia să te pishi pe ea, nu pe ce organizează federația. Ce zici, ne punem la ambiție? Mai ai medaliile pentru a le da înapoi? Impostorule!

17 .sept 2014

O să-ți blestemi zilele în care te-ai băgat în seamă. Din păcate, o să sufere și cei care au crezut în tine și în imensa escrocherie care se numește AGVPSR. Dar, fiecare doarme așa cum își așterne! Eu mi-am făcut datoria să-i avertizez. Și Bogdan Drăgan, Vasilică Ivan o pot confirma. Puteau să meargă legal la CM, dar se pare că logica le lipsește. Bogdan Drăgan este în posesia Notificării trimise de federație, dar tace! Treaba lui. Dar nu poate invoca ulterior cu nu a avut cunoștință de faptul că încalcă legea. Eu cred că mai este timp de gândire.

18 , sept 2014

Sună mai întâi la AGVPSR. S-ar putea să se fi răzgândit cu privire la trimiterea lotului. Să nu cheltuiești banii de pomană pe bilete.

18..sept 2014

Vezi ce scoți pe goarnă, că nu știi ce spui. AGVPSR se spală pe mâini de voi și zice că nu ei vă trimit. Și acolo trebuie să fie echipa reprezentativă a României, nu gașca lui Mitrea.
PS Vezi că nea Nicu și-a schimbat nr. de mobil și s-ar putea să nu îl știi pe ăla nou. Iar tu vei răspunde pentru încălcarea legilor din România, nu pentru părerile tale.
Oare invitația nu era pe numele AGVPSR? Ce caută la tine? Dacă nici acum nu pricepi în ce găleată ești, înseamnă că ești un dobitoc incurabil. Mă mir însă de ceilalți. Chiar așa de inconștienți pot să fie?
Le mai dau un sfat; să ceară un document semnat de AGVPSR din care să reiasă că au drept de reprezentare a României la CM de crap. Este singura lor scăpare pentru încălcarea legii. Așa pot da vina pe AGVPSR. În lipsa acestui înscris, răspunderea va fi individuală. Și vedeți că nu glumesc. Prea ați sărit calul!

si ca final apoteotic :

Oricum, după Roma (dacă printr-o inconștiență fără seamăn CS Carp United merge la CM) o să ai ocazia să cunoști și Cetatea din Alba Iulia.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

inca o data va reamintesc eligibilitatea acestui vierme uscat :
Fişiere ataşate
PVcetate746x1024.jpg
PVcetate746x1024.jpg (101.9 KiB) Vizualizat de 1408 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Stai liniștit că s-a invocat în instanță și Instanța i-a trimis la plimbare.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Stai liniștit că s-a invocat în instanță și Instanța i-a trimis la plimbare.
Boule,e mai confortabil sa gasesti alibiuri si sa nu cauti adevarata cauza a unui esec. Albert Einstein spunea ca "este mai usor sa dezintegrezi un atom decat o prejudecata".Genetica a glumit grav cu tine. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

sniper scrie: ps.Popescu dovedeste ca este o nuca tare pt multi,fara sa ii iau apararea !

impresionanta perspicacitate Mariane :lol: :lol: :lol: :lol:
Stefan Popescu scrie:Stai liniștit că s-a invocat în instanță și Instanța i-a trimis la plimbare.

nu ti-e rusine de tine sa minti in asa hal bai porc batran ??

oricum nu faptul ca i-ar fi trimis cineva la plimbare sau nu este esential ci faptul ca te-au dovedit a fi o saracie de om , mincinos si fals

asa cum clubul cetate alba iulia a existat doar pe hartie dar palapabil O ( zero ) , asa sunt si cluburile alea inchipuite cu care ai constituit federatia

stai linistit mister *crema* stricat ca o sa iasa la lumina toate falsurile care le-ai facut

nu uita ca orice buba infecta ca tine intr-o buna zi se sparge
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Disperatule! Mai așteaptă cu falsurile. Alea le faci tu cu așa zisa echipă națională. Dacă până acum nu s-a putut lega nimeni de federație, este pentru faptul că documentele sunt impecabile.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”