Moderator: gor965
vino mana sus la cruce sa vezi ISU cum ma Duce hahahagabi1 scrie:Ati dat de belea! 6, vine I.S.U !!
Sa nu degeneram,Eu nu am contestat palmaresul clubului SENZOR,am spus doar CE am vazut pe balta zilele asteaPreda scrie:uote="Vladut Mateianu"]Face parte din "regie"...Preda scrie:Lotul Senzor e foarte puternic,am vazut LA ultimul concurs pe moara,au obtinut 2 onorabile locuri 5 pe sect A si B,pe sect C doar in loc 7,asta in conditiile in care au uitat carligele acasa,au fost singurii cu 0 LA cantarAltfel ne lua lumea la ochii....
![]()
PS Cand Senzor iesea vicecampiona mondiala probabil ca tu credeai ca boiliesurile sunt fondante....te asigur ca inca mai are multe de spus clubul nostru in carpfishingul de competitie....
Eram 90% de ieri ,ca esti vreo clona,acu m-am convins,bulangiu ,las ,pupincurist,zvonac de c......cat, gaina mincinoasathe mover scrie:Mai ,barbate andrei,luane-ai in gura de la jumate-n jos pe toti cei din Green Lake,cand ai de gand sa-ti ceri scuze,bulangiu de ca;lculator ,care nu stie nimeni cine esti.
Sper ca ai vazut ca-n prima postare ti-am vorbit foarte diplomat,dar daca nu vrei sa raspunzi si nu vrei nici sa te semnezi,atunci ...ia d-aici ,de la juma-njos![]()
![]()