Salutare!
Am fost la inceputul lunii septembrie 2014 in delta.Am stat o saptamana.Ca zona undeva la mila 54 pe Sf Gheorghe.Tin sa precizez faptul ca inafara de vremea foarte frumoasa,cu putin vant(am scapat de tantari),nu am mai gasit nimic frumos in zona.Merg acolo de peste 8 ani in aceelasi loc.Anul trecut am avut crap de 9kg,4-5 crapi la 3-4kg si cativa ciortani care u trecut la mancare acolo.
Anul acesta inafara de 2 crapi de 3-3.5kg si 4 crapi 2-2,5kg nu am mai prins nimic. Platica sau somnul pana 1kg nu se pun la numarat pentru ca am eliberat in apa.
De ce spun hotia din delta,pentru ca am stat de vorba cu o cunostinta ce locuieste in Murighiol de cativa ani si mi-a explicat ca politia de frontiera a fost mutata din zona Star 2000,sau La porcarie (pentru cei ce cunosc) in alta zona departe.Motivul fiind localnicii din Murighiol care au avut pile mai mare decat Politia care dau la curent in zona la nesfarsit.
Intr-o seara stateam linistit la focul de tabara cand vis-a-vis auzeam o barca cum urca , dar mergand foarte incet, se opreste si timp de 2-3 minute se auzea cum baietii dadeau la manivela.Nu pot sa zic decat FELICITARI! Daca aveam barca performanta eram in stare sa ma duc sa ii rastorn in mijlocul apei,dar neavand asa ceva m-am consolat cu idea ca nu am ce face pe moment.