Top lansete crap buget redus/ incepatori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornel
Puncte: 0

Re: Top lansete crap buget redus/ incepatori

Mesaj de cornel »

cumpara si peste
Greselile din care nu inveti sunt esecuri. Greselile din care inveti devin lectii!

sinx

Mesaj de sinx »

Cornel, daca ai ceva de zis legat de subiect esti bine-venit, daca nu incearca sa nu mai tocesti tastatura de pomana. Multumesc pentru intelegere.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

sinx scrie:Cornel, daca ai ceva de zis legat de subiect esti bine-venit, daca nu incearca sa nu mai tocesti tastatura de pomana. Multumesc pentru intelegere.
pe dreacu "de pomana"...poanta e de nota 10 si zau, chiar daca nu ai simtul umorului, nu trebuia sa te superi!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

sinx scrie:Pana la urma am luat MTX 8 3.6 m si mulinete Hakuyo XY7000. O lanseta a fost 150 lei si o mulineta a fost 100 lei. Le-am luat de la Dong din Dragonul Rosu. Am cumparat si un set de avertizori si ieri le-am facut proba. Lansetele s-au comportat bine insa pestele nu s-a conformat :)
Roaga-te sa nu mai dai cateva chixuri ca ajungi la vorba lui Cornel. :D :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Ieri mi-am cumparat un MTX 11 pentru teste. M-am intors chiar acum de la o sedinta de casting. Am montat un Surfblaster 8000 cu fir de 0,25 Trabucco Iso + inaintas gros si am aruncat constant distante de 120-135m si asta in conditiile in care eu sunt un pescar amator, ies la casting poate de 4-5 ori pe an si partidele la crap facute intr-un an, le poti numara pe degete.
Am incercat cateva aruncari si cu BBLC XT-A, tot cu fir de 0,25 dar ceva mai matasos, plumbul a fost acelasi, parca de 110gr. :roll: Cu toate ca inaintasul era destul de scurt(cel de pe BBLC) si am fost nevoit sa las distanta foarte mica intre varf si plumb(maxim 90cm), am aruncat la aceasi distanta la care aruncam si cu Surfblaster dar cu mai putin efort. Daca inaintasul era mai lung, m-as fi lasat mai serios pe lanseta si atunci cred ca as fi aruncat mai departe.
Dupa ce m-am jucat acum putin cu lanseta, am ajuns la concluzia ca MTX 11 "poate" ! La 340lei cat costa, "poate" mai bine decat alte bete care costa dublu.

E lanseta perfecta pentru pescarii amatori care vor o lanseta performanta, subtire, frumos lucrata, usoara dar in acelasi timp destul de ieftina ! :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Neamtul scrie:Ieri mi-am cumparat un MTX 11 pentru teste. M-am intors chiar acum de la o sedinta de casting. Am montat un Surfblaster 8000 cu fir de 0,25 Trabucco Iso + inaintas gros si am aruncat constant distante de 120-135m si asta in conditiile in care eu sunt un pescar amator, ies la casting poate de 4-5 ori pe an si partidele la crap facute intr-un an, le poti numara pe degete.
Am incercat cateva aruncari si cu BBLC XT-A, tot cu fir de 0,25 dar ceva mai matasos, plumbul a fost acelasi, parca de 110gr. :roll: Cu toate ca inaintasul era destul de scurt(cel de pe BBLC) si am fost nevoit sa las distanta foarte mica intre varf si plumb(maxim 90cm), am aruncat la aceasi distanta la care aruncam si cu Surfblaster dar cu mai putin efort. Daca inaintasul era mai lung, m-as fi lasat mai serios pe lanseta si atunci cred ca as fi aruncat mai departe.
Dupa ce m-am jucat acum putin cu lanseta, am ajuns la concluzia ca MTX 11 "poate" ! La 340lei cat costa, "poate" mai bine decat alte bete care costa dublu.

E lanseta perfecta pentru pescarii amatori care vor o lanseta performanta, subtire, frumos lucrata, usoara dar in acelasi timp destul de ieftina ! :wink:
de ce inaintas gros ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

de ce inaintas gros ???
Cum de ce Cornele, ca sa iasa nodul conic! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Daca configuratia inelelor permite poate fi cat maneca de la cojoc(fara motz) ! :wink:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

De ce inaintas gros ? Poi, asta l-am avut pe mulineta. Doar nu crezi ca stau sa leg altul cand am unul gata legat pe mulineta. N-a fost chiar gros, a fost gros in comparatie cu ce am avut pe cealalta mulineta. Nu am pregatit "antrenamentul" ca la carte, pur si simplu am luat doua mulinete echipate cu fir si inaintas la plezneala, am luat 2-3 plumbi, lanseta, e-am bagat in masina si calca acceleratia.
Oricum, foarte bun bat!(si am avut destule..)

Atentie la Penn Surfblaster ! Talpa mulinetei e foarte lata si nu intra perfect in mandrina de 18mm de pe MTX !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”