Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
cum ati aborda o partida scurta de pescuit pe o apa necunoscuta in care exzista ceva crap,Multumesc!
Intai iei informatii despre balta,densitatea si marimea crapilor de acolo...Adancimea apei si structura substratului...Nu exista un tipar de abordare al partidelor scurte,dar oricum eu as merge pe seminte si bile solubile..Iar la crap,partida scurta e cu 2 taisuri..
eu nu ma prea duc la partide scurte,dar cred ca indicat ar fi boiles solubil sau sparturi combinat cu pelete,pelete in cantitate mai mare ca boili,dupa care mentinut usor la fiecare lansare cu cateva bile pe fiecare lanseta sau atasate pe fir solubil sau plasa.mariancarp scrie:De obicei fac partide scurte 12-24 ore,intrebarile sant cum as putea sa abordez o astfel de partida cu rezultate mai bune,am incercat fel si fel de combinti ,saculeti solubili,boiliesuri,naditoare,si inca nu am gasit un misloc prin care pestele sa raspunda concludent, as mai preciza ca baltile nu sant cele de top ca sa zic asa,intrebarea este voi cum ati aborda o partida scurta de pescuit pe o apa necunoscuta in care exzista ceva crap,Multumesc!