abordare partide scurte?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mariancarp

abordare partide scurte?

Mesaj de mariancarp »

De obicei fac partide scurte 12-24 ore,intrebarile sant cum as putea sa abordez o astfel de partida cu rezultate mai bune,am incercat fel si fel de combinti ,saculeti solubili,boiliesuri,naditoare,si inca nu am gasit un misloc prin care pestele sa raspunda concludent, as mai preciza ca baltile nu sant cele de top ca sa zic asa,intrebarea este voi cum ati aborda o partida scurta de pescuit pe o apa necunoscuta in care exzista ceva crap,Multumesc!

Vali Bonto
Puncte: 0

Mesaj de Vali Bonto »

cum ati aborda o partida scurta de pescuit pe o apa necunoscuta in care exzista ceva crap,Multumesc!

Intai iei informatii despre balta,densitatea si marimea crapilor de acolo...Adancimea apei si structura substratului...Nu exista un tipar de abordare al partidelor scurte,dar oricum eu as merge pe seminte si bile solubile..Iar la crap,partida scurta e cu 2 taisuri..

rares

Re: abordare partide scurte?

Mesaj de rares »

mariancarp scrie:De obicei fac partide scurte 12-24 ore,intrebarile sant cum as putea sa abordez o astfel de partida cu rezultate mai bune,am incercat fel si fel de combinti ,saculeti solubili,boiliesuri,naditoare,si inca nu am gasit un misloc prin care pestele sa raspunda concludent, as mai preciza ca baltile nu sant cele de top ca sa zic asa,intrebarea este voi cum ati aborda o partida scurta de pescuit pe o apa necunoscuta in care exzista ceva crap,Multumesc!
eu nu ma prea duc la partide scurte,dar cred ca indicat ar fi boiles solubil sau sparturi combinat cu pelete,pelete in cantitate mai mare ca boili,dupa care mentinut usor la fiecare lansare cu cateva bile pe fiecare lanseta sau atasate pe fir solubil sau plasa.
sa fie c&r,restul nu conteaza!!!!!!!

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Cel mai bine ar fi sa abordezi partidele scurte cu unele lungi! :D

Dar in cazul in care chiar nu le poti lungi macar la 48 de ore, cea mai eficienta abordare e tot localizarea. Adica dintr-o apa necunoscuta va trebui s-o aduci la stadiul de cunoscuta. Si in functie de anotimp! Cu atat mai mult cu cat spui ca exista "ceva" crap.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Chiar nu ne mai ajuta nimeni? Haideti.....curaj.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

solubile, solubile , solubile....a, si cateva seminte ! :D

Deci, bile solubile, saculeti solubili, pelete(solubile) si cateva seminte in saculet. Atat !

PS Si mare atentie in alegerea locului de pescuit. Spor la sondat ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mariusangler

Abordare partide scurte

Mesaj de mariusangler »

Recent am facut cu un amic,o partida scurta de 8 ore folosind reteta made Vladut adica solubile s@o, si putina nada in saculet seminte si pelete Csl parfumate putin cu de toate.Am prins amindoi 26 de crapi cu greutati cuprinse intre 3 si 6 kg in conditii nu tocmai ideale cu vint si ploaie,pe un lac unde desi se pescuieste constant la crap cu bile nu au avut niciodata de a face cu solubilele de la SBS.De retinut faptul ca cea mai rapida prezentare a fost dupa nu mai mult de 20 de secunde cind montura a atins fundul.... :lol: :lol: :lol:

cioara1972

Re: abordare partide scurte?

Mesaj de cioara1972 »

multe bile solubile.....restul abdare

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”