Vand Set Greys Prodigy Plus 50 + minciog + marker +spod

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

cp
Puncte: 0

Vand Set Greys Prodigy Plus 50 + minciog + marker +spod

Mesaj de cp »

Vand Set Greys:

Greys Prodigy Plus 50 - 4 buc

3,60m, 3,5 lbs inel plecare 50mm, 40, 30, 20, 16, varf 16mm.

http://carp.greysfishing.com/en-gb/prod ... y-plus-50/

Excelente atat pentru lanseuri lungi, cat si pentru dril. Folosite din toamna anului trecut (5-6 ori). Garantie pe viata.

Pret pentru toate 4 buc - 2600 RON

Minciog Greys Prodigy - 42'' - 300 RON

http://carp.greysfishing.com/en-gb/prod ... nding-net/

Greys Marker - 3.60m - 2,75 lbs - 450 RON

http://carp.greysfishing.com/en-gb/prod ... arker-rod/

Greys Spod 3.60m - 5 lbs - 450 RON

http://carp.greysfishing.com/en-gb/prod ... rods/spod/

Pentru tot setul Greys - Pret 3600 RON

Setul este OK, prietenii stiu cum imi pastrez/folosesc sculele de pescuit. Nici nu ma las de pescuit, doar fac un mic up-grade.

Evident negociabil.

Cristi
0722426142

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Vand Set Greys Prodigy Plus 50 + minciog + marker +spod

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine le ofera garantia pe viata ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Vladut Mateianu scrie:Cine le ofera garantia pe viata ? :roll:
Paiiiiii ,Senzor cine altii? :lol: :lol: :lol:
Mad carp Team

cp

Mesaj de cp »

@ Vladut

HardyGreys ofera garantie pe viata (cat sustine Greys garantia). Lansetele sunt inregistrate pe site-ul lor, pe numele meu, orice problema cu vre-un tronson si nu ma doare mana sa scriu un e-mail si sa fac o plata on-line.
Conditiile sunt clare, pe site-ul hardygreys: 30 GPB/tronson si 30GPB transport pana in Romania (mai bine ceri 2 buc daca rupi una). Eu am rupt deja doua ale partenerului meu (3,90-3,5 lbs, or fi mai slabe la blank mai lung) si am avut varfurile noi intr-o saptamana.
Nu am reusit sa rup 3,6-3,5 lbs; pe cele vechi le am de cca 2 ani; cele noi Greys Plus 50, 3,60-3,5lbs (care sunt de vanzare), nu am nici o problema cu ele.

Am pus ochii pe Bruce Ashby Torrix 12ft-3,5lbs sunt in tratative cu el pentru un set de lansete, coada minciog (fitze), marker si spod. Azi am pipait la Cipica niste Torrixuri, Bruce Ashby, 12ft, 3,5 lbs; mi s-au lipit de suflet. Daca nu ma inteleg cu Bruce Ashby, ar mai fi varianta Century; inca mai pipai Century; nu m-am decis inca la ce model; oscilez intre SP, NCS si NG SU. Evident tot 3,60m si 3,5 lbs.

Asta e de cand aveati (inca mai aveti pe stoc) Greys Prodigy 3,90-3,5lbs si v-am intrebat de ce aduceti numai macarale de 3,90 si 3,5-4,5lbs; inca de atunci mi-am luat 3,60-3,5 lbs direct din UK si oricum la 950 ron fata de 100GPB (cca 500 ron) Greys Prodigy modelul vechi vechi; e distanta.

A... apropos; am vazut la Cipica UN BLANK 3,60m si CCA 3,25-3,50 lbs actiune, este super; Cipica mi-a spus ca este o mostra adusa de Senzor la testat; cam e o capodopera; zicea ca nu aduceti ca in RO nu se vand 3,60m ; mai gandeste-te; sunt sigur ca mai sunt si altii ca mine care nu vor macarale de 3,90m, personal BLANCUL mi-a placut foarte mult. Daca mai ai detalii nu ezita sa ma contactezi... :) :)

Numai bine.

Cristi

PS @mariusangler - nu le-am luat de la Senzor; sunt direct din UK. Oricum Garantia ramane valabila (in conditiile HardyGreys).

cp

Mesaj de cp »

3400 lei

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

cp scrie:@ Vladut

HardyGreys ofera garantie pe viata (cat sustine Greys garantia). Lansetele sunt inregistrate pe site-ul lor, pe numele meu, orice problema cu vre-un tronson si nu ma doare mana sa scriu un e-mail si sa fac o plata on-line.
Conditiile sunt clare, pe site-ul hardygreys: 30 GPB/tronson si 30GPB transport pana in Romania (mai bine ceri 2 buc daca rupi una). Eu am rupt deja doua ale partenerului meu (3,90-3,5 lbs, or fi mai slabe la blank mai lung) si am avut varfurile noi intr-o saptamana.
Nu am reusit sa rup 3,6-3,5 lbs; pe cele vechi le am de cca 2 ani; cele noi Greys Plus 50, 3,60-3,5lbs (care sunt de vanzare), nu am nici o problema cu ele.

Am pus ochii pe Bruce Ashby Torrix 12ft-3,5lbs sunt in tratative cu el pentru un set de lansete, coada minciog (fitze), marker si spod. Azi am pipait la Cipica niste Torrixuri, Bruce Ashby, 12ft, 3,5 lbs; mi s-au lipit de suflet. Daca nu ma inteleg cu Bruce Ashby, ar mai fi varianta Century; inca mai pipai Century; nu m-am decis inca la ce model; oscilez intre SP, NCS si NG SU. Evident tot 3,60m si 3,5 lbs.

Asta e de cand aveati (inca mai aveti pe stoc) Greys Prodigy 3,90-3,5lbs si v-am intrebat de ce aduceti numai macarale de 3,90 si 3,5-4,5lbs; inca de atunci mi-am luat 3,60-3,5 lbs direct din UK si oricum la 950 ron fata de 100GPB (cca 500 ron) Greys Prodigy modelul vechi vechi; e distanta.

A... apropos; am vazut la Cipica UN BLANK 3,60m si CCA 3,25-3,50 lbs actiune, este super; Cipica mi-a spus ca este o mostra adusa de Senzor la testat; cam e o capodopera; zicea ca nu aduceti ca in RO nu se vand 3,60m ; mai gandeste-te; sunt sigur ca mai sunt si altii ca mine care nu vor macarale de 3,90m, personal BLANCUL mi-a placut foarte mult. Daca mai ai detalii nu ezita sa ma contactezi... :) :)

Numai bine.

Cristi

PS @mariusangler - nu le-am luat de la Senzor; sunt direct din UK. Oricum Garantia ramane valabila (in conditiile HardyGreys).
Cristi

Chestia cu garantia la casa Hardy Greys este pur comerciala.Daca ar fi inlocuit total lanseta sau tronsonul si ai fi platit doar transportul suna cu totul altfel.Ei stiu cit au costul de productie pe fiecare piesa si de aceea cer si bani care umbla vorba ca ar cam fi pretul real al piesei respective.Sa ma corecteze Vladut daca gresesc
:wink: :wink: :wink:
Si de aici pina la Torrix e cale lunga si e bine sa o faci. :wink: pentru ca nu am auzit inca de vreunul rupt.
Mad carp Team

cp

Mesaj de cp »

Salut Marius!

Ce spui tu e o varianta ce se vehiculeaza de cand Greys a lansat GARANTIA PE VIATA. Si e valabila pentru toate lansetele lor; ... A, mai nou, si Chub are acelasi stil. Sa zicem ca varianta s-ar aplica la Greys Prodigy, Chub Outcast. Cum ramane cu X-flite, Platinum si mai nou Torsion, unde pretul este aproape triplu? Eu mi-am luat lansetele astea ca up-grade la Greys Prodigy de acum 3 ani - 3,6m si 3,5lbs. Le am si acum dau cu naditor (carp system de 100g+nada=120-130g), unde nu am nevoie de distanta. DAR...cum dracusorul :D zice Century sau Harrison...acum tatonez...Torrix-ul mi se pare cel mai aproape de Greys Prodigy Plus 50 ca actiune (Greys e un pic mai intepata). Bruce Ashby mi-a recomandat Invader-ul lui, care bate Torrixul...pe care tot el il foloseste ca blank; deci mergem tot pe rapid recovery. Daca pun mana pe un Invader si imi place iau set, daca nu... mai caut.

Legat de Torrix nici eu nu am auzit de vre-unul rupt... dar nici nu prea exceleaza la capitolul aruncari, se bazeaza pe "corecteaza greselile de aruncare"; este poate cel mai bun allrounder (asta e prin UK). Imi place actiunea, dar parca as vrea sa si arunc mai departe...

Hai sa ne mutam in alt topic, vreau sa vand lansetele totusi; sunt bune, sunt in garantie, si am folosit numai 2 din ele; eu pescuiesc cu 2 lansete.

Cristi

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

Poate, dar Greysul a avut cateva probleme cu fiabilitatea. Vezi ca nu prea sunt prezente nici pe piata romana din aceste cause.
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca Magicurile noastre ar fi fost facute in Anglia, probabil ca s-ar fi batut cu Torrixurile ! :D Si Magicul se poate lauda ca face dintr-un aruncator prost unul bun, dar ptr multi conteaza mai mult ce scrie pe lanseta si apoi cum se comporta !

PS Marius :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cp

Mesaj de cp »

@panaitemilian

Daca tot esti in distributie; uita-te si pe alte site-uri si gasesti Greys. Nu comentez de ce nu au mai fost aduse de Senzor. Este optiunea lor. Am auzit povesti cum ca s-ar fi rupt in aruncare; dupa aia am aflat ca nu au fost mufate corespunzator; si nici verificate la mufare inainte de aruncare. Mie mi-a zburat tronsonul de varf la FMJ si NCS; nu l-am verificat a 3a oara; sa zic ca Century sucks? Nu, in nici un caz.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”