Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Paiiiiii ,Senzor cine altii?Vladut Mateianu scrie:Cine le ofera garantia pe viata ?
Cristicp scrie:@ Vladut
HardyGreys ofera garantie pe viata (cat sustine Greys garantia). Lansetele sunt inregistrate pe site-ul lor, pe numele meu, orice problema cu vre-un tronson si nu ma doare mana sa scriu un e-mail si sa fac o plata on-line.
Conditiile sunt clare, pe site-ul hardygreys: 30 GPB/tronson si 30GPB transport pana in Romania (mai bine ceri 2 buc daca rupi una). Eu am rupt deja doua ale partenerului meu (3,90-3,5 lbs, or fi mai slabe la blank mai lung) si am avut varfurile noi intr-o saptamana.
Nu am reusit sa rup 3,6-3,5 lbs; pe cele vechi le am de cca 2 ani; cele noi Greys Plus 50, 3,60-3,5lbs (care sunt de vanzare), nu am nici o problema cu ele.
Am pus ochii pe Bruce Ashby Torrix 12ft-3,5lbs sunt in tratative cu el pentru un set de lansete, coada minciog (fitze), marker si spod. Azi am pipait la Cipica niste Torrixuri, Bruce Ashby, 12ft, 3,5 lbs; mi s-au lipit de suflet. Daca nu ma inteleg cu Bruce Ashby, ar mai fi varianta Century; inca mai pipai Century; nu m-am decis inca la ce model; oscilez intre SP, NCS si NG SU. Evident tot 3,60m si 3,5 lbs.
Asta e de cand aveati (inca mai aveti pe stoc) Greys Prodigy 3,90-3,5lbs si v-am intrebat de ce aduceti numai macarale de 3,90 si 3,5-4,5lbs; inca de atunci mi-am luat 3,60-3,5 lbs direct din UK si oricum la 950 ron fata de 100GPB (cca 500 ron) Greys Prodigy modelul vechi vechi; e distanta.
A... apropos; am vazut la Cipica UN BLANK 3,60m si CCA 3,25-3,50 lbs actiune, este super; Cipica mi-a spus ca este o mostra adusa de Senzor la testat; cam e o capodopera; zicea ca nu aduceti ca in RO nu se vand 3,60m ; mai gandeste-te; sunt sigur ca mai sunt si altii ca mine care nu vor macarale de 3,90m, personal BLANCUL mi-a placut foarte mult. Daca mai ai detalii nu ezita sa ma contactezi...![]()
Numai bine.
Cristi
PS @mariusangler - nu le-am luat de la Senzor; sunt direct din UK. Oricum Garantia ramane valabila (in conditiile HardyGreys).