ai sa razi (dealtfel vad ca raziAlbert scrie:Asa ceva nu exista. Surubelnita aia de care spui tu chiar nu-si are rostul

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ai sa razi (dealtfel vad ca raziAlbert scrie:Asa ceva nu exista. Surubelnita aia de care spui tu chiar nu-si are rostul
stai linistit "flacaule" ca nu s-a aprins nimeni...eu doar mi-am dat seama ca tu pescuiesti numai in conditii perfecte si nu ai nevoie de schimbarea sensibilitatii la avertizori...probabil o data sau de doua ori pe an intalnesi astfel de conditiisoare_33 scrie:Mai flăcărilor v-ați cam aprins......nu am dat cu parul ci doar mi-am spus părerea........așa ca cill dawn...vorba aia tot e vremea asta frumoasă afară !!!
Am înțeles .........și nu ....nu pescuiesc în condiții perfecte, ba din potriva pot spune.cornelserbu scrie:stai linistit "flacaule" ca nu s-a aprins nimeni...eu doar mi-am dat seama ca tu pescuiesti numai in conditii perfecte si nu ai nevoie de schimbarea sensibilitatii la avertizori...probabil o data sau de doua ori pe an intalnesi astfel de conditiisoare_33 scrie:Mai flăcărilor v-ați cam aprins......nu am dat cu parul ci doar mi-am spus părerea........așa ca cill dawn...vorba aia tot e vremea asta frumoasă afară !!!
![]()
n-am vrut sa fiu ironic, dar la asa afirmatii, nu ma pot abtine
atunci te felicit !soare_33 scrie:nu pescuiesc în condiții perfecte, ba din potriva pot spune.
Daca citesti postarea lui darius123, cred ca a facut o sinteza corecta. Mai mult decat atat nu stiu ce comentarii se mai pot face exceptand controversele subiective.Stoica dragos scrie:mutumesc de pareri ..... hai sa vorbim despre subiect fara rautati.... fiecare are o parere personala despre un senzor din cei doi .... hai sa vedem o comparatie intre ei facuta de posesori ... pana acum jrc nu are puncte minus ca attx.....alte pareri daca mai aveti .... si fara rautati va rog ....