PROMOTIE TAXA OCTOMBRIE 2014 !

Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: PROMOTIE TAXA OCTOMBRIE 2014 !

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:Multi pescari au pus deja sculele-n cui pana la primavara, dar sunt si impatimiti care isi forteaza norocul…. Printre ei si eu, care duminica am fost present pe pontonul 6 de la Sulimanu, locul meu preferat. O zi destul de rece, dar superba din punct de vedere al pescuitului. Am abordat partida doar cu naditoare cu Amix Capsuna in combinatie cu Spd, iar la carlig solubile Senzor Planet 1016, de 16 si 18 mm, imbricate in pasta solubila. Fara nadire, pescuit la interceptive in malul opus, unde substratul este tare iar apa are circa 1 metru. Carligele mici, nr 6 si chiar 8, am observant ca au contat enorm….
Am schimbata lansetele destul de des, la circa 1 ora, dar de multe ori le-am schimbata datorita trasaturilor ! In total au fost 13 trasaturi, 11 bucati intre 2 si 5 kg ajungand pe mal ! Drilurile de senzatie, pestii lupta ca vara, chiar daca apa este rece.
Interesant ca pestele raspunde bine si noaptea, chiar daca temperatura exterioara a scazut spre 2-3 grade ! S-a prins bine atat la porumb cat si la momeala vie, in special viermusi. De altfel, colegul meu Gusti a pescuit cu 4 lansetute cu forfac de caras (2 carlige nr 12, arc naditor tot cu Amix) si a reusit sa prinda circa 4-5 kg de caras, dar si un ciortan de circa 1.5 kg, cu care a avut un drill de senzatie !
In concluzie, o partida super, mai ales ca suntem deja in noiembrie, iar iarna nu-I ca vara ! )
Abordarea a contat enorm, carligele mici fiind decisive si facand diferenta intre o partida reusita si una ratata. Dar si pasta solubila 1016 a contat enorm…..
http://www.accuweather.com/ro/ro/fundul ... ast/278087
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “SULIMANU”