mulinete 2014 fox fx 11

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

danicopros2
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: mulinete 2014 fox fx 11

Mesaj de danicopros2 »

Am studiat filmarea ,eu cred ca este un mini defect,, exista o garnitura pe interior la tamb ce nu lasa praful sa intre ,un fel de semering, adevarul caa fost cam frig cand am fost la peste, posibil ca acest semering sa fie mai dur la rece si la cald sa fie si elastic si sa prinda fluturele prins de acest semering posibil sa faca acest deranj dar sub nici o vorba ceva major.dan

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

bobi scrie:Salut.Eu chiar acuma eram decis sa cumpar aceasta mulineta dar am vazut ce probleme au.
Momentan detin Daiwa Crosscast X si ma gandeam sa-mi cumpar ceva mai bunicele,nu ca nu as fii multumit de ele dar un upgrade
mai face omul cateodata,ma gandeam la Fox FX 11 sau la Daiwa Windcast Z.
Asa cum am vazut ca Fox-ul are probleme mai bine raman la Daiwa Windcast Z
Bobi, cred ca ti-am recomandat-o si in vara ! NAVI XTB ! Daca ai buget, cauta ceva din gama Ultegra ! Face si Daiwa mulinete bune dar gama Windcast nu se numara in topul preferintelor pescarilor. Oare de ce....

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Neamtul scrie:
bobi scrie:Salut.Eu chiar acuma eram decis sa cumpar aceasta mulineta dar am vazut ce probleme au.
Momentan detin Daiwa Crosscast X si ma gandeam sa-mi cumpar ceva mai bunicele,nu ca nu as fii multumit de ele dar un upgrade
mai face omul cateodata,ma gandeam la Fox FX 11 sau la Daiwa Windcast Z.
Asa cum am vazut ca Fox-ul are probleme mai bine raman la Daiwa Windcast Z
Bobi, cred ca ti-am recomandat-o si in vara ! NAVI XTB ! Daca ai buget, cauta ceva din gama Ultegra ! Face si Daiwa mulinete bune dar gama Windcast nu se numara in topul preferintelor pescarilor. Oare de ce....

Daca este sa ma intrebati pe mine, daiwa este peste shimano, dar nu in gama entry level.
Singura care era competitiva cu navi si biomaster era daiwa emcast advanced, dar am vazut ca nu se mai fabrica, de ce ? nu stiu
Apoi de la emblem pro,tournament entoh ,tournament ST, infinity.. concureaza cu tot ce este shimano intre 700-1200 lei
Sa nu mai zic ca incepand de la tournament iso QD pana la basiAIR.....SF
Unii se pot lasa inselati de functionarea f fluida a mulinetelor shimano, in detrimentul celor daiwa, dar, desfacand mai multe modele de ambele parti pot spune ca e o pacaleala.
Daca spre ex o shimano prinde zgomot, nu o mai poti readuce sub nicio forma la silent, pe cand o daiwa, dupa ce ai uns-o corect, poti sa o pui in vitrina si sa o vinzi ca noua.
Asta este strict parerea mea vis a vis de problemele intalnite la mulinetele pe care le am detinut pana acum.
catch&release

bobi

Mesaj de bobi »

Eu nu zic ca Shimano nu este bun,dar eu vreau altceva.......de ce???...nu stiu!!
Toata lumea lauda Shimano sus Shimano jos,100% ca sunt bune dar eu nu vreau Shimano!!
Tot la Fox o sa raman(Shimano numai Shimano Aero Technium ca sunt usoare si bune) cand o sa castig la lotto;)
Eu ce vreau e sa fie cat de cat ok si sa nu fie mai greu de 600 grame,la cei 64 kg ale mele cu bocanci cu tot si lansete de 3.9m 3.5lbs mulinetele mai grele nu se asorteza nicicum,lansez greu chiar aiurea.In schimb Fox fx 11 aseaza firul foarte frumos este sub 600 grame,la pret ok si chiar sunt frumoase.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”