Un articol interesant, despre o partida reusita de Claudiu, duminica 3 august, pe ponton 21 ......
http://www.magura9.ro/index.php?pescuit ... utati&i=95

Moderator: Stefan B
zfcristian scrie:Crapul ala mare si singurul de altfel over 15 a fost prins saracu din toate pozitiile .
Pacat de gloata aia de ciortani din balta acum 2 ani media pe 24 ore era undeva la 8-9 kg acum ,..... o sa imi iau si eu feedere !
Felicitari Claudiu pentru partida !
Nu stiu daca e singurul sau nu dar pe asta l-am luat de 2 ori , din aia de 10 sau in jur de 10 fara numar dar anul trecut incepuse sa intre ciortan la greu , la pretul baltii nu se justifica ciortaniada .Stefan B scrie:zfcristian scrie:Crapul ala mare si singurul de altfel over 15 a fost prins saracu din toate pozitiile .
Pacat de gloata aia de ciortani din balta acum 2 ani media pe 24 ore era undeva la 8-9 kg acum ,..... o sa imi iau si eu feedere !
Eh .....lasa ca nu e chiar gloata .....precum te plangi ......si nici nu e singurul ......dar pana se mai prinde altu ....sunt de accord !
Te astept sa imi impartasesti (pe privat) impresiile pe unde ai mai fost .....sunt tare curios ....
Tocmai de aceea ....ti-am si zis (am mai avut o discutie anu trecut ) ....du-te si incearca unde consideri tu .....si sa imi impartasesti si mie .....cum a fost ....in acele "locuri care justifica ......" Astept ......(nu glumesc ....pt cultura mea ....ca eu n-am gasit unde sa justifice .....)zfcristian scrie:Nu stiu daca e singurul sau nu dar pe asta l-am luat de 2 ori , din aia de 10 sau in jur de 10 fara numar dar anul trecut incepuse sa intre ciortan la greu , la pretul baltii nu se justifica ciortaniada .Stefan B scrie:zfcristian scrie:Crapul ala mare si singurul de altfel over 15 a fost prins saracu din toate pozitiile .
Eh .....lasa ca nu e chiar gloata .....precum te plangi ......si nici nu e singurul ......dar pana se mai prinde altu ....sunt de accord !
Te astept sa imi impartasesti (pe privat) impresiile pe unde ai mai fost .....sunt tare curios ....