Sorin Daringa scrie:De acord cu tine.E stabil,functional si aratos.Dar eu ce am vrut sa arat sunt doar diferentele (unele poate chiar insesizabile) intre cele 2 modele.
Off topic....sunt foarte curios de calitatea plasticului(sistemul de prindere de rod pod ,nu capul) de la noile swingere MKM3.De asta am si ezitat sa-mi comand pana acum.Pt ca nu am vazut nici unul live.Poate ai timp si evidentiezi prin niste poze treaba asta.
In rest ai doresc userului care a deschis topicul sa faca alegerea cea mai inteleapta la alegerea rod-podului.Numai bine.
Pana acum nu a spus nimeni nimic rau de MKM3 ... Include si plasticul . In rest, mai asteptam .
Sorin Daringa scrie:
Off topic....sunt foarte curios de calitatea plasticului(sistemul de prindere de rod pod ,nu capul) de la noile swingere MKM3.De asta am si ezitat sa-mi comand pana acum.Pt ca nu am vazut nici unul live.Poate ai timp si evidentiezi prin niste poze treaba asta.
Sustin ideea. Si eu sunt in dilema legat de mkm3 si ezit sa ii cumpar deocamdata.
Scuze de off topic
Sorin Daringa scrie:
Sustin ideea. Si eu sunt in dilema legat de mkm3 si ezit sa ii cumpar deocamdata.
Scuze de off topic
Ce pot sa fac este sa ii ofer cu posibilitatea de returnare in timp de 6 luni.
In mod special pentru Ciprian Radu si Sorin Daringa.
Nu glumesc.
Sorin Daringa scrie:
Scuze de off topic
Ce pot sa fac este sa ii ofer cu posibilitatea de returnare in timp de 6 luni.
In mod special pentru Ciprian Radu si Sorin Daringa.
Nu glumesc.
Si un set lumino pentru Max...tot cu returnare... ...ca sa fie un tot...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
Voi comparati rodpodul hakuyo care e copie dupanun model mai vechi de prowess cu un model mai nou de prowess. Sunt ceva diferente.. probleme de finisaj.. eu am prowess modelul dupa care a fost facut hakuyo si am avut ocazia sa il compar cu in prowess mai nou. De exemplu eu am piesele cu surub de la picioare din aluminium si sunt fimisaye super aiurea.. la modelul nou sunt din inox si sunt finisaye diferit. Oricum acest rodpod chit ca scrie hakuyo sau prowess orice model, nu are moarte..
P.s. am swingere hakuyo mk3, sunt senzatie!
osc1or scrie:Voi comparati rodpodul hakuyo care e copie dupanun model mai vechi de prowess cu un model mai nou de prowess. Sunt ceva diferente.. probleme de finisaj.. eu am prowess modelul dupa care a fost facut hakuyo si am avut ocazia sa il compar cu in prowess mai nou. De exemplu eu am piesele cu surub de la picioare din aluminium si sunt fimisaye super aiurea.. la modelul nou sunt din inox si sunt finisaye diferit. Oricum acest rodpod chit ca scrie hakuyo sau prowess orice model, nu are moarte..
P.s. am swingere hakuyo mk3, sunt senzatie!
Stiam eu ceva, dar nu ma gandeam ca au curaj sa mai mearga pe acelasi model, cu "imbunatatiri" ... Am crezut ca este ceva mai vechi.