AM O MARE INTREBARE

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

crinu
Puncte: 0

Re: AM O MARE INTREBARE

Mesaj de crinu »

Domnilor pescari vreau pareri nu vreau glume

crinu

Mesaj de crinu »

zoli1964 scrie:cu navodul :D
stiam si eu ca se poate cu navodu nu asta este intrebarea

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

ce nu intelegi? tu intrebi pe site-ul oficial al APCR cum sa faci sa iei din nou peste "cu duiumul" acasa si te astepti sa primesti sfaturi si incurajari??!!

sa zici mersi ca s-au facut doar glume ...
Milionar excentric

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Io imi imaginez cum a facut el lista cu toti vecinii din cartier cat fitofag vrea fiecare si deja se si vedea cu banii in buzunar gata sa-si ia TV LCD de 60".
Imi pare rau ca nu vrea nimeni sa-i spuna cum sa termine definitiv pestele din balta.
APCR Canadian Branch

crinu

Mesaj de crinu »

[quote="Andrei I"]ce nu intelegi? tu intrebi pe site-ul oficial al APCR cum sa faci sa iei din nou peste "cu duiumul" acasa si te astepti sa primesti sfaturi si incurajari??!!
barosane cred ca nu intelegi intrebarea mea [am zis ca este peste in lac cu duiumu si nu maninca]

crinu

Mesaj de crinu »

Moose_master scrie:Io imi imaginez cum a facut el lista cu toti vecinii din cartier cat fitofag vrea fiecare si deja se si vedea cu banii in buzunar gata sa-si ia TV LCD de 60".
Imi pare rau ca nu vrea nimeni sa-i spuna cum sa termine definitiv pestele din balta.
vrei sa-mi dai o comanda [de bani stai linistit ca nai nici pa sfert cat mine ]

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Nu e vb nici de bani , nici de smekerie, nici de alte chestii de genul asta. Aici se aduna oameni care de cele mai multe ori nu sunt interesati de catch&portbagaj. Desigur unii dintre noi consumam peste insa asta nu are nimic in comun cu discutiile care se poarta aici. Aici se vb despre tehnici de pescuit de competitie, de lucruri de finete si mult prea rar ajunge in discutie subiectul numit Fitofag. Nu face obiectul preocuparilor noastre.

Lucrurile insa nu stau atat de transant. Eu si poate si alti pescari care scriu aici eu descoperit ca fitofagii astia , odata cu inaintarea in greutate ofera niste drilluri memorabile, si din acest motiv inclin sa cred ca inafara de mine mai sunt si alti pescari pe aici care intind capcane pentru acest peste. PE mine nu ma intereseaza decat exemplarele capitale nu cele de mici dimensiuni care se aduna pe norul de nada plasat oriunde. Caut , atunci cand urmaresc sa prind asaceva, mai intai de toate zonele in care exemplarele mari isi fac simtita prezenta. Localizeaza-le mai intai si apoi incearca sa le prinzi. Daca nu-i mai vezi, inseamna ca nu mai sunt pt ca nu cred ca este peste mai ostentativ decat chinezii astia.
Legio - Patria Nostra !

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Io stiu ca n-am bani ca sunt sarac, dar tu daca tot ai atatia bani de ce nu te duci sa-i cumperi de la magazin. E mai simplu si mult mai comod. De ce trebuie sa-i iei acasa?
Da io am o idee: du-te pe balta si prinde-i in vazul tuturor apoi dupa ce-ti faci poze cu ei, da-le drumul inapoi in apa...asa "sa moara dusmanii" ! Sa vezi atunci ce smecher o sa te creada flacaii care te privesc. Atunci chiar ca esti "smecher de smecher" si daca mai ai si banu gros asa cum zici....chiar ca esti "barosan de barosan".
Cred ca e o idee buna, ce zici?
APCR Canadian Branch

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

Mai oameni buni
pe celelalte forumuri(carpnews,crap.ro etc.) nu mai este bagat in seama si nici nu mai scrie,faceti si voi la fel sa vedem daca va mai deschide topicuri din astea.
Ma mir ca nu a fost inchis inca topicul sau in cel mai bun caz chiar sters.Scuze daca am deranjat

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

crinu scrie:Domnilor pescari vreau pareri nu vreau glume
daca ai sti tu cate vreau eu si nu-ndraznesc... :lol: :lol: :lol: ...esti tare, baiete, ce ar fi sa te mai chinui putin, ca prea ne rogi frumos :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”