Moderator: gor965
Cand am spus ca faci greseli impardonabile si ca i-mi ridici prea multe mingii la fileu fara sa mai gandesti ........atunci ........citeste si inghiteandrei vladeanu scrie:![]()
![]()
![]()
si haideti sa repunem lucrurile in drepturile lor istorice
in 2004, cand, in echipa cu vladut, ne-am intalnit pentru prima data cu oana intr-o competitie, am pescuit
trei manse la hobaia. la boilies.
maimutoiul nu a fost, probabil ca dadea veo teza![]()
noi am iesit pe podium, iar oana locul 21 din 21 de echipe. dupa trei manse, repet!
:
agatatura aia n-a mai gasit-o nimeni in cele 2 manse ulterioare. de altfel locul era f bun, cap de stand, C7.oanavictor scrie: 2004 --------Datorita unor probleme personale pe care le-a avut Gigi Stefan a trebuit sa plece si am ramas singur .Dupa ce am parcat cativa pesti intr-o agatatura urata ,am realizat ca nu mai exista nici o sansa sa scot peste afara...........
i-ai dat o galeata de ready made-uri ( moster pursuit). era vorba de facut boiliesuri in propozitie. ideea e ca eu si vladut ne faceam bile, tu dadeai cu ready made-uri, iar inventatorul nu se nascuseoanavictor scrie:In concluzie ,am cedat toate boilliesurile mele lui Leo si GOGU ,ACESTIA NEAVAND ALTCEVA DE FACUT DECAT SA VA BATA PE TOTI IN TOATE CELE 3 MANSE .Cu ocazia asta ,eu Victor Oana ,am facut o nastere prin cezariana si l-am nascut pe Gogu direct cu lanseta in mana![]()
![]()
![]()
![]()
..........
aici te faci cel mai mult de cacao. noi am terminat concursul pe locul 3! prin descalificarea lui cipica am urcat pe 2. si intr-un caz si in celalalt eram TITULARI in echipa nationala.oanavictor scrie:Anul 2004 a fost inventat podiumul pentru locul 4 [acesta a fost locul ocupat de licurici ]![]()
CA SA NU ZICI CA SUNT PARACIOS ,RECUNOASTE TU SINGUR CU CE V-A GRESIT COPILUL ALA DE 17 ANI PE NUMELE LUI ENE CIPRIAN [CIPICA ]DE A FOST PENALIZAT CU 6 PUNCTE [EXACT ATATEA CAT VA TREBUIA CA SA VA CALIFICATI![]()
![]()
![]()
..........
nu e din 2004, e mult mai veche. si nu imi arata cum se leaga ace, ci cum ii legase lui unu' profesoru' niste carlige. la tancabesti.oanavictor scrie:Ps exista o filmare din 2004 in care Nae Badulescu i-i arata marelui strateg si capitan cum se leaga ace![]()
![]()
![]()
![]()
..........
pai daca un dublucampion mondial e licurici, unu' ca tine, care a luat in 6 ani o medalie la peris, nu poate fi nici macar molia de haine!oanavictor scrie:saracul .........e disperat ...... licuriciul ,a pierdut simtul ratiunii ..........