Rola Fir Sufix NOUA!!!

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
neamtzzu
Puncte: 0

Rola Fir Sufix NOUA!!!

Mesaj de neamtzzu »

SUPER PRET!!!
-Fir Sufix Tritanium 0.28/1750m,rola este noua in tipla cu pretul pe ea,culoare rosie.
Pret vanzare 40 lei,pret magazin 60lei.
Transportul este gratuit prin posta...mai multe detalii la telefon 0746052552 sau pe mp.
image.jpg
image.jpg (23.93 KiB) Vizualizat de 533 ori

evelyn
pescar de competitie

Re: Rola Fir Sufix NOUA!!!

Mesaj de evelyn »

am fost plecat si acum am intrat pe net si am vazut mesajul ca ai trimis firul dar se pare ca m am inselat, sau tu ai vrut sa ti trimit banii in cont si firul dumnezeu cu mila.

te salut,am pus la posta coletul cu firul asa cum am vorbit.Astept in decursul zilei de azi cei 40 lei in contul :RO66 RZBR 0000 0600 1703 7352. Draghiciu Andrei Nicusor.
Raiffeisen Bank.
Numai bine.

Salut..nu ai mai dat niciun semn.Ne-am inteles ca dupa ce pun coletul sa virezi banii in cont.

astea sunt mesajele tale

neamtzzu

Mesaj de neamtzzu »

Am pus firul la posta asa cum am vorbit si in aceeasi zi am fost sa il ridic ...pentru ca nu ai mai dat niciun semn.Nu cred ca eu sunt ala neserios.
Mie imi place sa ma tin de ceea ce vorbesc tie se pare ca nu.In fine...firul a revenit la vanzare .

neamtzzu

Mesaj de neamtzzu »

Asa si ce nu ai inteles?
Imi scrii dupa trei zile ca nu ti-am trimis firul?Sau tu asteptai sa ajunga firul la tine ca sa NU mai trimiti banii?

evelyn
pescar de competitie

Mesaj de evelyn »

lasa gargara, ma puteai suna, doar nu ti trimiteam adresa degeaba si la posta nu aveai cum sa mai ridici produsul, oricum nu mai conteaza
bafta la vanzare

neamtzzu

Mesaj de neamtzzu »

Eu sa te sun..?Eu nu ma rog de nimeni sa cumpere de la mine...nu ai lasat nici macar un numar de telefon pe ce sa te sun?Iti repet...ne-am inteles intr-un fel si tu nu ai respectat intelegerea.Gata am incheiat discutia...deja incepi sa fi penibil.Mergi la magazin ca are acolo.

ontopgsmRO

Mesaj de ontopgsmRO »

neamtzzu scrie:Eu sa te sun..?Eu nu ma rog de nimeni sa cumpere de la mine...nu ai lasat nici macar un numar de telefon pe ce sa te sun?Iti repet...ne-am inteles intr-un fel si tu nu ai respectat intelegerea.Gata am incheiat discutia...deja incepi sa fi penibil.Mergi la magazin ca are acolo.
multumesc. Tranzactie incheiata cu succesuri.....:d
Multumesc
Mihai
0763111888

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”