viper28 scrie:Am 2 de rezerva, luate de la un amic la un pret mai mult decat ok. Nu as fi folosit lansete de rezerva - nu am de ce, dar la pretul lor au meritat. Am folosit 2 sau 3 ani lansete de la Hakuyo, MTX-urile. Nu le neg sub nici o forma calitatile. Calitati dovedite in timp si pe balta.
Eu am spus ce folosesc de rezerva, nu era nevoie de o astfel de caracterizare/descriere tehnica. Stiu ca se rup destul de des, dar asta nu ma impiedica sa tin 2 de rezerva. S-au rupt - ura si la gara cu ele. Nu e o problema.
Lansetele astea sunt munca mea. Daca observam ca in categoria lor de pret ( indiferent de model ) au rival ca performante tehnice, nu le mai aduceam sau incercam sa corectez ceva la ele. Poate interventiile mele par subiective, dar ai cuvantul meu ca tot ce fac este in mare parte sa ma verific in gandire si sa tin pasul cu tot ce se intampla in aceasta lume a lansetelor.
Pentru mine conteaza fiecare detaliu si nu cunosc in amanunt fiecare model "rival" . Numai din astfel de discutii pot sa iasa in evidenta plusuri si minusuri. Eu cred ca sunt benefice si nu le judec niciodata ca pe o polemica inutila.