Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Da-mi un exemplu de lansete la pret de 160 ron care sa aiba caracteristicile Strategistului? 160ron - bat nou.osc1or scrie:la astfel de afirmatii se refera pharaoh..viper28 scrie:
P.S: ca lansete de rezerva folosesc FL Strategist - in categoria lui de pret nu are rival si la categoria aruncat rupe gura targului cand vine vorba de momitoare.![]()
![]()
viper28 scrie: Da-mi un exemplu de lansete la pret de 160 ron care sa aiba caracteristicile Strategistului? 160ron - bat nou.
Nu gasesti pe toate drumurile, am auzit ca se comercializeaza doar "pe sub mana"...Stiu ca se rup destul de des, dar asta nu ma impiedica sa tin 2 de rezerva. S-au rupt - ura si la gara cu ele. Nu e o problema.
Ciao!! È una vita che ti aspetto...viper28 scrie:Salut Gabi1. Chiar te asteptam)))
Depinde ce inseamna de rezerva pentru tine. Daca le cari dupa tine dar nu le folosesti sau stau uitate prin vre-un colt atunci nu, n-a meritat. Daca te mai folosesti din cand in cand de ele sau le mai dai la vreun prieten atunci da, a meritat, desi sincer decat doua trompete mai bine o vioaraviper28 scrie:Din respect pentru anumite persoane nu spun mai multe. Mi-am spus parerea legata de Velocity si XTC. Punct.
P.S.: am dat 100 ron pe un FL. Ce spuneti? A meritat sa le cumpar ca lansete de rezerva sau nu?
Recomanda-mi o vioara.DumiD scrie:... desi sincer decat doua trompete mai bine o vioara