ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doncostel20
Puncte: 0

Re: ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Mesaj de doncostel20 »

A trecut ceva vreme de cand nu s-a mai scris ceva de acest rod pod.Daca totusi l-a achizitionat cineva,rog sa isi exprime o opinie fata de sky pod.Merci.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Chiar, cat de fiabil e acel sistem cu surub cu care se prinde buzzbar-ul ?(ala din care se regleaza unghiul)

sorin71

Mesaj de sorin71 »

Eu l-am achizitionat,este ok desfacut cred ca pana la 1,70 metri merge, nu mai stiu exact.Singurul lucru surubul de la buzbari ori nu strange suficient ori asa se misca el putin, pe mine nu ma deranjeza.Din punctul meu de vedere este ok, la pretul lui nu are concurenta.Nu am avut sky, asa ca nu pot sa fac comparatii ,dar din ce am vazut la PV TV la D-nul Pavlovici, la fel se misca si la el, mai ales cand ridica o lanseta de pe capete.

florin crapanu

Mesaj de florin crapanu »

Eu am Sky-pod si surubul de la buzbar se strange foarte bine chiar uneori il desfac cam greu daca l-am strans mai bine.Deoarece Sky-pod are doar un singur punct de sustinere [surubul cu pricina ] a buzbarilor pe axul principal e normal ca atunci cand se ridica o lanseta mai energic de pe lateralele buzbarilor , mai trepideaza , dar surubul se strange complet fara sa aiba nici un fel de joc.
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

bro

Mesaj de bro »

mai asteptam pareri.....chiar vreau sa il achizitionez si eu ....multumim

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

sorin71 scrie:Eu l-am achizitionat,este ok desfacut cred ca pana la 1,70 metri merge, nu mai stiu exact.Singurul lucru surubul de la buzbari ori nu strange suficient ori asa se misca el putin, pe mine nu ma deranjeza.Din punctul meu de vedere este ok, la pretul lui nu are concurenta.Nu am avut sky, asa ca nu pot sa fac comparatii ,dar din ce am vazut la PV TV la D-nul Pavlovici, la fel se misca si la el, mai ales cand ridica o lanseta de pe capete.
Incearca sa cureti putin canelurile respective (cu o pila subtire sau ceva asemanator ) , pentru a se intrepatrunde mai bine.

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

sau panza de bomfaier
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Cum suporta greutati mari ? Ma refer la o baterie formata din 4 x Magic + 4 x BBLC.

Mai sunt si altii cu probleme la piulita sau e un caz izolat ?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Neamtul scrie:Cum suporta greutati mari ? Ma refer la o baterie formata din 4 x Magic + 4 x BBLC.

Mai sunt si altii cu probleme la piulita sau e un caz izolat ?
La unele piese "gradul" nu lasa ca imbinarea canelurilor sa se faca corect. Am curatat si eu cateva.
Rezista la orice baterie de 4 lansete montate.

"Bataie" la fel ca Fox-ul si dupa parerea mea http://danmitranescu.ro/108-1227/ROD-PO ... IU-145.php este mai stabil.
Sau pentru inca 200 lei http://danmitranescu.ro/108-1054/ROD-PO ... O-INOX.php .Nu am vazut stabilitate mai mare.
Au tot prindere pe jumatate, dar metalul este mai tare.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dane,cel din inox nu este copia celui de la StarBaits,mai précis modelul Deluxe Inox?
Vreau sa stiu,ca nu imi mai aduc aminte,daca buzzbarii de fata ,stau tot pe picioarele de sprijin sau pe cele doua tije central,practic pe prelungirea lui.
Multumesc :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”