Sfat achizitie lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Daca vrea sa fie insotit pe balta si are tico, si bagajerie multa, leaga lansetele sus pe masina. Solutii exista...
Critic echilibrat

PallBogdan
pescar de competitie

Sfat achizitie lansete

Mesaj de PallBogdan »

osc1or scrie:Daca vrea sa fie insotit pe balta si are tico, si bagajerie multa, leaga lansetele sus pe masina. Solutii exista...
Nu te contrazic...ai si tu dreptate!

Alin Galbenu
Moderator

Re: Sfat achizitie lansete

Mesaj de Alin Galbenu »

Am un prieten care foloseste lansete din tre elemente. Am avut discutia asta si cu el, scaunul din dreapta este mai aglomerat daca folosesti lansete din trei elemente, pt ca este mai mult volum la acestea, decat la unele din doua bucati. Cele din doua bucati ocupa mai mult loc pe lungime, nu pe diametru, ca in cazul deloc din trei elemente.
Daca e s-o luam asa, 4 x 3 (elemente)= 6 x 2 (elemente). Asa ca, nu stiu care sunt mai avantajoase la transport :))

addicted

Mesaj de addicted »

Dan Mitranescu scrie:
sh0cker22 scrie:Nu ma incadrez in buget.bugetul este 300 ron/bucata.problema la 2 bucati este transportul...
Decat o lanseta de 3,90 din 3 mai bine una de 3m din doua tronsoane.

Transportul dureaza 1-2 ore, iar pescuitul 10- 20 ore minimum. :wink:
Nici macar cu rata nu sunt mai convenabile ca transport lansetele din 3 , deoarece sunt mai groase la strans. :D :wink:
Am prieteni cu Tico ce folosesc si transporta fara probleme lansete de 3,90 din doua. Asa ca in alte masini nu cred ca se mai pune problema de spatiu.
P.S. MTX14 costa 290 lei. :wink: Sunt si lansete din 3 in gama MTX , foarte bune ca materiale ( rezistente, usoare, inele bune, ... ) , dar prefer sa nu le aduc inca in discutie.
:))))) asta e borcan :)))) si nu e tico dane e ticozaur :)))

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

addicted scrie: :))))) asta e borcan :)))) si nu e tico dane e ticozaur :)))
Pai cine ? :D
Nu mai pun ca are si opt lansete.
Daca iau in calcul si : butelie, arzator , cort (Navigator parca ) , sac de malai, galeti , sac cu haine, ... nu am sa mai cred niciodata ca o masina este prea mica pentru 4 lansete de 3,90. :D
P.S. I-a pus ''capac" :D un sac de dormit , ceva tot de pe la Senzor din ce stiu, cu doi saci intr-un. Este in diametru strans cam cat balotii aia de pe camp. :D Nu a reusit sa il mai bage si pe asta. A improvizat totusi . :wink:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Ia lansete de 3.60 din doua bucati si-ai rezolvat toate problemele :)

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

eu folosesc un fl strategist, primul model, ca si lanseta de marker. si sunt multumit de ce poate sa faca
la fel de bine as putea pescui cu el, fara sa spun ca se balangane in lanseu sau ca nu pot atinge distante rezonabile. usoara, subtire si destul de rezistenta (plumbi de 120 de grame + marker), fara menajamente

am pescuit si cu prowess skander, tot o lanseta din 3 bucati, eleganta si cu performante ok
acum am telescopice, un model mai vechi de la gipo

nu spun acum sa iti iei strategist si nici telescopice. dar nici sa nu crezi acum ca o lanseta din 3 tronsoane nu face fata celor mai multe situatii cu care te poti intalni pe balta. daca as avea suficienti bani, probabil mi-as lua ceva telescopice de surf din gama de top de la shimano
dar cred ca si cu un alivio din 3 bucati (de 3,5 lbs) poti face treaba buna, daca vrei neaparat noi. nu mi-as lua okuma epyx, se mai rup la spiggot si alea din 3 bucati mi se par grosolane

dar nici problema transportului nu cred ca e una de nedepasit
cel mai important este sa compari si sa iti cumperi ce te satisface pe tine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Am folosit citeva modele din 3 bucati , te-ai gindit foarte bine pentru stilul plantat si mai ales exact cum ai spus le poti transporta foarte simplu.. Nu ne-ai spus de unde esti dar daca cumva esti din Buc. iti poti achizitiona din dragon lansete foarte bune din 3 buc la pret de pret . Pentru plantat nu iti trebuie firma de lansete gasesti pina in 3 mil lansete bune si ai si de unde alege .

razvan14

Mesaj de razvan14 »

Eu folosesc Maver Genesis Extreme 13 ft/3,5 lbs de doi ani si se comporta foarte bine. Cu plumb de 120 de grame si fir de 0,28 mm merge si 140 m ;) . Second le gasesti pe la 250 de lei. Daca ar fii sa le caracterizez intr-un cuvat...superbe ;) .

sh0cker22

Mesaj de sh0cker22 »

Va multumesc foarte mult tuturor pentru sfaturi!o sa ma intalnesc saptamana aceasta cu un domn sa vad si sper sa cumpar 4 Shimano Beastmaster Ax 3.6 m 3.25 lb din doua bucati.m-am gandit si cred ca o sa ma descurc cu transportul,e adevarat ca mai greu...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”