Fl strategist 3.90, 3.75 lbs model 2014

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Fl strategist 3.90, 3.75 lbs model 2014

Mesaj de Dan Mitranescu »

stress scrie:
Stiu clar exemplu de lanseta cu care s-a pescuit, iar in timpul unei aruncari a fost lovita lanseta in cauza. In momentul in care lanseta lovita a fost scoasa pentru a fi rearuncata in apa, in timpul lansarii lanseta a pleznit. o fi defect de fabricatie sau nu, cert este ca aceste lansete sunt un pic vulnerabile dupa parearea mea.
Eu ma refer la lovituri "normale", sa le zic asa. Adica o lanseta cazuta pe pietris sau pe muchia unei mese , nu are de ce sa se rupa. Numai ca unii au inventat treaba asta cu "carbon ca sticla" ... " cel mai tare ... " , ... " pe care daca il atingi o data, poate sa cedeze de acolo".

Este inevitabli ca dintr-un set de lansete sa mai atingi cate una . Avand in subconstient faptul ca nu trebuie sa fie atinse, reti evenimentul ca pe o gresala si in momentul in care se rupe o lanseta pentru ca este PROASTA ( poate alta decat cea cazuta, ca nu sta nimeni sa le noteze ) , ai o retinere in a merge cu ea la garantie sau a "balacari" modelul .

P.S.Desteapta treaba, nu ? Vorba aia, a fost inventata la case mari . :wink:

sorin71

Mesaj de sorin71 »

Pe SIPCARP.RO se gasesc online dar mai sus pretul din pacate in Tm nu s-a deschis nici un dragon si nici domnul Mitranescu nu are magazin,apropo pe cand un set de swingere mk3 in penar domnule Mitranescu ?

Dan Mitranescu
Veteran

sorin71 scrie:Pe SIPCARP.RO se gasesc online dar mai sus pretul din pacate in Tm nu s-a deschis nici un dragon si nici domnul Mitranescu nu are magazin,apropo pe cand un set de swingere mk3 in penar domnule Mitranescu ?
Si eu pot sa aduc lansetele in discutie. In schimb nu pot sa acord garantie, motiv pentru care nu le tin in stoc. Pret 180 lei.
Swingerele vor veni cu penar anul urmator.

sorin71

Mesaj de sorin71 »

Se va putea achizitiona si separat penarul ?

Dan Mitranescu
Veteran

sorin71 scrie:Se va putea achizitiona si separat penarul ?
Da, dar tot la anul.

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

Dan Mitranescu scrie:
sorin71 scrie:Pe SIPCARP.RO se gasesc online dar mai sus pretul din pacate in Tm nu s-a deschis nici un dragon si nici domnul Mitranescu nu are magazin,apropo pe cand un set de swingere mk3 in penar domnule Mitranescu ?
Si eu pot sa aduc lansetele in discutie. In schimb nu pot sa acord garantie, motiv pentru care nu le tin in stoc. Pret 180 lei.

pt mkm2 mai sunt sanse sa aduceti penar?
sau se potriveste/se va potrivi si cel de la mkm3?

Dan Mitranescu
Veteran

cristirac1980 scrie:
Dan Mitranescu scrie:

pt mkm2 mai sunt sanse sa aduceti penar?
sau se potriveste/se va potrivi si cel de la mkm3?
Se potriveste penarul , numai ca nu am "potrivit" comanda pe acest produs si stocul a fost epuizat inainte de preconizari. Numai la anul vor mai veni penare.

alex.mosorivschi

Mesaj de alex.mosorivschi »

Fara a dori sa intru in polemica cu cineva as dori sa mentionez faptul o parere obiectiva asupra unui produs poate fi primita de la cineva care nu are legatura cu comercializarea produselor din respectiva categorie( indiferent ca vorbim de lansete, auto, electronice, etc.).
Am vazut cu totii lansete facute bucati, si aici daca stam sa ne gandim sunt convins ca procentul de lansete rupte este mai mare in randul lansetelor din clasa premium comparativ cu lansetele de China ( Fl, MTX, Baracuda).
Sa trecem la FL-uri
Pescuiesc deja de doi ani cu lansete de la Fl, respectiv modelele Strategist de 3.6 si 3.9 m, e.75 lbs.
Sa incepem cu partile rele:
In aproape 40 de partide de pescuit ( combinat placere cu competitii) am rupt 3 varfuri in felul urmator:
-am alunecat si am lovit varful de rod pod - la urmatoare aruncare s-a facut bucati varful
-anul acesta la Best Carps of MV2 s-a intamplat o treaba similara si am lovit blank-ul unei lansete de pe rodpod, bineinteles acel blank s-a rupt la prima aruncare.
Partea buna este ca un varf costa "fabuloasa" suma de 70 ron si din punctul meu de vedere este extrem de accesibil.
Cu suma de 280 ron( 4 varfuri) va puteti face niste bete noi noute pentru noul sezon dar credeti-ma ca nu este cazul , nu sunt asa de sensibile incat sa fie necesar cate un varf de rezerva
Am pescuit cu multe modele de lansete , unele foarte scumpe, pe care nu mi le pot permite desi mi le doresc, altele de segment mediu si extrem de populare in randul crapistilor de la noi, insa betele astea mie si coechipierului meu ni se potrivesc foarte bine.

AND1

Mesaj de AND1 »

Intr'adevar...in mainile unor aruncatori 'rapizi' , FL'urile SE RUP!!!
Cunosc cazuri.
E un feedback pe care il transmit celui care a deschis topicul.Au fost rupte 3 din 4 bucati in cursul a 2 luni.Plumbul folosit 116 gr.
Respecte.

alin pitters

Mesaj de alin pitters »

Am cumparat si noi o bucata din aceasta mult laudata lanseta pentru teste, am reusit sa o si rupem dupa nici 10 aruncari.
In concluzie...bani aruncati, nu merita nici daca se dau varfuri la kg.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”