COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
adrian apetrea
Puncte: 0

Re: DESFASURARE MANSA I TAVP HOBAIA 2009

Mesaj de adrian apetrea »

Felicitari organizatorilor !Si arbitrilor!Nimic de reprosat.
Felicitam si cistigatorii! Bravo voua .
LIFE IS FISHING!
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de Andrei I »

adrian apetrea scrie:@Andrei
Salut.Cred ca stiu f. bine ce ai zis tu mai sus.exact ca si voi si noi ne doream sa nimerim pe unul din locurile astea A2 A3 A4,si asa s-a intimplat:A3.am ajuns pe loc,prima dejamagire:aratura tata ca pe cimp.daca ploua era de belea cred ca nici nu se punea vorba de stat in picioare.apoi incepe 'distractia':bile mici,bile mari,tari,solubile,s&q,crab,assasin,pop up-ananas,prune,s&q,fruitella,am ajuns sa pun porumb poate poate.departe,aproape...100,110,120,...15m,40m 60m...de toate si nimic.teni au fost crapi nu...ce sa-i faci poate alta data...Sa ne vedem sanatosi la Darvari si poate acolo altul va fi rezultatul.
Stiu Adi ca asta a fost si la voi ..ca doar v-am vazut in permanenta. Vorba lui frate-miu .. bah noi si cu baietii din Brasov, colegi de suferinta :D

Aratura de pe camp eu zic ca a fost de bun augur... 1 ne vedeam intre noi, 2 ne vedeau arbitrii, 3 ne-a ferit de tantari serpi, soparle si ferocele paianjen de Hobaia. Cine a fost la cupa cupelor anul trecut stie ce spun. Bine ca n-a plouat ca faceam baie de namol.
Dar ce te faci cu aratura din apa.....ca nimic..nici o structura, nici un prag, nici o movila, am cautat in zadar...
Milionar excentric

adrian apetrea

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de adrian apetrea »

@Andrei
asa e nici o structura,nimic...si totusi anii trecuti de aici se bateau pentru primele locuri....
LIFE IS FISHING!
Imagine

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Victore
Cazul Badica nu are nimic comum cu Cioara sau Buhac.
Nicu Cioara si-a complectat echipa si a pescuit pe balta harazita de sorti.
Costica Buhac la fel.
Oamenii astia au respectat regulamentul.

Badica insa s-a retras cedind locul lui Dragan la Dirvari. nici o problema.
Dar ce a cautat la Hobaia?
Daca Radu nu era trecut pe nici o lista si ar fi complectat o echipa nu era nici o incalcare a regulamentului. Asa?
Si pe urma starea in care s-a prezentat e un lucru normal?

De altfel eu nu arat cu degetul spre nimeni. Am semnalat neregulile iar tu impreuna cu comisia judecati cazurile.
Ce va cer eu? va cer sa judecati cu aceasi masura in spiritul regulamentului indiferent de nume.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:@Victor Oana

nu incepeti sa denigrati arbitrii , doar dupa 1 etapa . NU sunteti singurul care "manipuleaza opinia publica" in viata de zi cu zi , la birou , si vreau sa le spun celorlati care o sa va plinga de mila ce arbitrii slabi aveti la acest concurs , ca nu e cazul . Eu unul chiar va felicit ca ati ales altceva decit pina acum ( pesemne constrins de imprejurari :lol: )
Vad ca nu sunt contestatii , deci pesemne ca arbitrii si-au facut treaba , in cel mai prost scenariu , mai bine decit cei de pina acum . Pina la urma cineva a venit neinvitat pe Hobaia si Dvs i-ati acceptat prezenta in turneu , unul s-a imbatat si a plecat acasa si va avea de tras cu APCR-ul , iar altul nu a venit deloc - deci nimic legat de pescuit , cantar , inaintas textil :lol: , samd .

O sa inteleaga lumea ca puneti presiune pe arbitrii , in calitate de director de concurs , doar pentru ca la o adica sa modifice anumite decizii ......asta e nasol . E doar o supozitie , care trage un semn de alarma cu privire la ce se va intimpla mai departe si cit de bine veti stii sa ii "zapaciti" pe oamenii aia , sa ii descalificati profesional si sa ii transformati usor - usor , la ultima mansa , in niste intrumente de pedeapsa impotriva unor echipe indezirabile pentru Dvs .
Mare atentie aici - noi nu participam la concurs , dar veghem , nu de alta dara daca noi nu o facem atunci cine ? :lol:

PS - eu a-si fi inceput postarea mea cu felicitari concurentilor si invingatorilor si nu cu critici impotriva arbitrilor , pe care vad ca nimeni nu le mentioneaza .

Parerea mea este ca ar trebui sa te abtii de la comentarii .Daca ai sti sa citesti ai intelege ca toata munca ,dar absolut toata a fost facuta de catre Zarguzon .Concurentii nu au de unde sa stie ce sa intamplat in spatele cortinei [in culise ].
Arbitrii habar nu au nici ce este ala arbitraj ,nici ce inseamna pescuit la crap .Ei cred ca au inteles ca avem nevoie de militieni .Daca era asa pe banii astia angajam de la ministerul de interne sau de la sri.Daca nu era Zarguzon sa faca absolut toate cantaririle [cu foarte mici exceptii ]cred ca si la aceasta ora se faceau cantariri .
Eu nu am discutat absolut nimic cu nici un arbitru ,tot ce a insemnat regulament si arbitraj a fost treaba lui Zarguzon .Nu se pune presiune pe nici un arbitru pentru simplu fapt ca nu ai pe cine pune .
2 Ala neinvitat a venit pe Hobaia pentru ca a stiut sa speculeze regulamentul ,a gasit fisura sau portita respectiva ,la fel cum a facut Nicu Cioara cu Floreata sau Buhac cu Tiberiu .
Controlati lista de inscrieri si ve-ti vedea ca Badica sa retras cu aproximativ 10 zile inainte ,in locul lui fiind inscris Bogdan Dragan .Logic este ca dupa ce sa retras dintr-o echipa se putea inscrie in alta dupa o anumita perioada de timp sau chiar in ziua concursului [lucru care sa si intamplat si care este perfect regulamentar .In urma discutiei cu Cornel Serbu ,in care mi-a spus ca toti concurentii sunt de acord ca Badica sa participe in echipa cu Leo ,eu am supus la vot acelasi lucru ,lucru acceptat in unanimitate de catre toti participantii .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:@Victor Oana :!:

Mare atentie aici - noi nu participam la concurs , dar veghem , nu de alta dara daca noi nu o facem atunci cine ? :lol:
@Celui mai bun pescar dintre jurnalisti si celui mai bun jurnalist dintre pescari . :lol: :lol: :? :?
Dupa atatia ani cred ca am ajuns sa te cunosc destul de bine .
Stiu ce indeledniciri ai duminica intre orele 17-20.
I-MI ESTE DOR DE EDITORIALELE DUMINICALE DE LA ACELE ORE DIN VREMEA CAND ERAI PROPRIETARUL SITE-ULUI ,SI I-TI VENEA INSPIRATIA . :!: :lol: :lol:
Asteptam acele editoriale la fel cum asteapta copii emisiunea DE BASME DE LA RADIO ROMANIA ACTUALITATI :!: :lol: :lol:
Acela-si lucru l-ai facut si astazi ,CHIAR TE-AI DEPASIT ,INVITANDU-NE LA POEZIE . :!: :lol: :lol:
Citeste te rog cu atentie aceasta invitatie ..
Domnnule Val Pangica ,sunteti invitat pe data de 2 iulie ora 8 la Darvari ,locul de desfasurare al celei de-a doua manse din TAVP,PENTRU A FII CU OCHII GEANA PE NOI si a ne ajuta pentru a duce la bun sfarsit aceasta competitie . :!:
Va cedez dumneavoastra functia de organizator pentru aceasta mansa ,mie ramanandu-mi doar rolul de director de concurs .
Aveti liber de la mine sa-l dirijati cum doriti pe Adi Zarguzon cat si tot corpul de arbitrii .
Vi se ofera gratuit ,transport ,vodca si cola la discretie cat si orice suma va va multumi.
In speranta ca veti da curs invitatiei va doresc sanatate ,toate cele bune si sa fiti cat mai vigilent :!: :!: Pentru ca daca nu sunteti dumneavoastra vigilent ,atunci cine :!: :!:

Ps invitatia este cat se poate de serioasa . :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

D-le Oana ,

renuntati la a mai denigra arbitrii - daca nu va plac , luati alt corp de arbitrii la anul ( daca o mai fii cazul ) pentru ca inteleg ca va place galceava ; la modul cum ii tratati pe acesti oameni , de buna credinta dovedita , mie unul imi apar tot soiul de idei in cap , pentru ca va cam stiu "lucrarile" de vreo 5-6 ani , la calificari ( aia cu slapul a fost de epopee :P ) . Dar atunci erati concurent si mergeau "mistourile" , acum sunteti director de concurs si vorbele Dvs au greutate , macar pentru unii , sau macar pentru a genera o tinuta a competitiei pe care o conduceti . Eu unul nu am mai auzit pe cineva sa-si critice "angajatii" in gura mare pe un Forum public , dupa numai 1 zi de munca . Este posibil ca greseala sa va si apartina in aceste alegeri - un manager si-ar asuma oarecare responsabilitate si in nici un caz nu si-ar desfinta echipa dupa 1 zi de munca colectiva . Dar manager la Dvs ....
Habar nu am cine au fost arbitrii , dar tocmai anonimatul lor ii face corecti si cu asta cred ca am spus tot . Dvs acum nu ii criticati , ii desfintati , in conditiile in care concurentii apreciaza modul cum au fost arbitrati . Aici e necazul .....
Ultima oară modificat Dum Iun 21, 2009 21:06 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Sionut

Mesaj de Sionut »

@Victor Oana,
Domnul Zarguzon nu a fost la etapa de pe Hobaia, nu ?
Nu cred ca v-ati incurcat in topice ...
CS APS

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Victor Oana ,

am sa va raspund in aceleasi versuri , pe care le-am postat mai devreme pe care cineva mult mai destept ca mine , le-a scris la un moment dat . Dau numai un exemplu , persoanele implicate nu au nici un fel de legatura cu cele scrise , dar trebuie sa mai meditam si noi din cind in cind :

"Nici visezi că înainte stă un stîlp de cafenele,
Ce îşi rîde de-aste vorbe îngînîndu-le pe ele.
Vezi colo pe uriciunea fără suflet, fără cuget,
Cu privirea-mpăroşată şi la fălci umflat şi buget,
Negru, cocoşat şi lacom, un izvor de şiretlicuri,
La tovarăşii săi spune veninoasele-i nimicuri;
Toţi pe buze-avînd virtute, iar în ei monedă calpă,
Quintesenţă de mizerii de la creştet pînă-n talpă.
Şi deasupra tuturora, oastea să şi-i recunoască,
Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască…
Dintr-aceştia ţara noastră îşi alege astăzi solii!

Cit priveste postarea Dvs - va multumesc frumos pentru invitatie - sunt alte persoane ( Adi Zarguzon ) , care vor stii sa gestioneze corect problema arbitrilor , care CULMEA CULMILOR , domnilor va anunt o PREMIERA IN PESCUITUL CRAPULUI - de aceasta data nu mai sunt atacati de concurenti ! ci chiar de unul dintre organizatori . Mare e gradina ta Doamne !
Cit priveste gradul meu de distractie de duminica seara , cred ca este iar o gluma si un alt atac mizer din partea Dvs . Adica eu va invit la poezie ( ce poate fi mai frumos !! ) si Dvs atacati cu ferventa un subiect , care a devenit legenda , total nejustificat . Dar vede Domnul si ne judeca pe fiecare ..... Dvs chiar credeti ca sunteti mai destept si mai "versatil" decit noi toti si oricine va spune altceva ( ca de ! - om fi noi ziaristi , sau pescari parati - oricum cu ceva diplome mai multe decit Dvs pe orice perete din casa - dar de materie cenusie nu ducem lipsa , mai mult chiar - asa cum organul creaza abilitatea , noi o si folosim zilnic ) , este atacat la modul murdar si mincinos .

PS - de la o vreme imi place spritzul cu Cramposie de Husi - cu apa minerala . Cautati o rima la chestia asta . Si in ceea ce priveste cititul fiecaruia , Dvs v-a luat citiva ani sa va faceti o parare gresita despe mine , eu unul v-am citit din prima clipa ca o carte deschisa , de aceea va si port acest respect manifestat de atitia ani . Si sa stiti ca nu m-am interesat prea mult .... E nasol .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val Pangica jr scrie: PS - de la o vreme imi place spritzul cu Cramposie de Husi - cu apa minerala . Cautati o rima la chestia asta .
Vicepresedinte APCR de esti acusi,
Spritzul nu mai e bun ... daca nu e cu Cramposie de Husi
La asa o semnatura,
Spritzului, cu sau fara apa minerala,
Nu-i lipseste decat sa ne prindem si-n spirala :D

P.S. O sa fac cuatenie in topicul asta si voi muta discutiile in topicul facut de Cezar pentru asa ceva .. OK?
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”