Moderator: gor965
Stiu Adi ca asta a fost si la voi ..ca doar v-am vazut in permanenta. Vorba lui frate-miu .. bah noi si cu baietii din Brasov, colegi de suferintaadrian apetrea scrie:@Andrei
Salut.Cred ca stiu f. bine ce ai zis tu mai sus.exact ca si voi si noi ne doream sa nimerim pe unul din locurile astea A2 A3 A4,si asa s-a intimplat:A3.am ajuns pe loc,prima dejamagire:aratura tata ca pe cimp.daca ploua era de belea cred ca nici nu se punea vorba de stat in picioare.apoi incepe 'distractia':bile mici,bile mari,tari,solubile,s&q,crab,assasin,pop up-ananas,prune,s&q,fruitella,am ajuns sa pun porumb poate poate.departe,aproape...100,110,120,...15m,40m 60m...de toate si nimic.teni au fost crapi nu...ce sa-i faci poate alta data...Sa ne vedem sanatosi la Darvari si poate acolo altul va fi rezultatul.
Val Pangica jr scrie:@Victor Oana
nu incepeti sa denigrati arbitrii , doar dupa 1 etapa . NU sunteti singurul care "manipuleaza opinia publica" in viata de zi cu zi , la birou , si vreau sa le spun celorlati care o sa va plinga de mila ce arbitrii slabi aveti la acest concurs , ca nu e cazul . Eu unul chiar va felicit ca ati ales altceva decit pina acum ( pesemne constrins de imprejurari)
Vad ca nu sunt contestatii , deci pesemne ca arbitrii si-au facut treaba , in cel mai prost scenariu , mai bine decit cei de pina acum . Pina la urma cineva a venit neinvitat pe Hobaia si Dvs i-ati acceptat prezenta in turneu , unul s-a imbatat si a plecat acasa si va avea de tras cu APCR-ul , iar altul nu a venit deloc - deci nimic legat de pescuit , cantar , inaintas textil, samd .
O sa inteleaga lumea ca puneti presiune pe arbitrii , in calitate de director de concurs , doar pentru ca la o adica sa modifice anumite decizii ......asta e nasol . E doar o supozitie , care trage un semn de alarma cu privire la ce se va intimpla mai departe si cit de bine veti stii sa ii "zapaciti" pe oamenii aia , sa ii descalificati profesional si sa ii transformati usor - usor , la ultima mansa , in niste intrumente de pedeapsa impotriva unor echipe indezirabile pentru Dvs .
Mare atentie aici - noi nu participam la concurs , dar veghem , nu de alta dara daca noi nu o facem atunci cine ?
PS - eu a-si fi inceput postarea mea cu felicitari concurentilor si invingatorilor si nu cu critici impotriva arbitrilor , pe care vad ca nimeni nu le mentioneaza .
@Celui mai bun pescar dintre jurnalisti si celui mai bun jurnalist dintre pescari .Val Pangica jr scrie:@Victor Oana![]()
Mare atentie aici - noi nu participam la concurs , dar veghem , nu de alta dara daca noi nu o facem atunci cine ?![]()
Vicepresedinte APCR de esti acusi,Val Pangica jr scrie: PS - de la o vreme imi place spritzul cu Cramposie de Husi - cu apa minerala . Cautati o rima la chestia asta .