COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: DESFASURARE MANSA I TAVP HOBAIA 2009

Mesaj de EX-UL »

@Andrei

fa cum vrei tu curatenie , dar vreau sa ramina dedicatiile poetice pe care le-am propus , pentru meditatie , tuturor celor care ne citesc . Si sa nu uitam MANIPULAREA arbitrilor ! De fapt asta este mai importanta , ca idee care trebuie sa reiasa pentru cei implicati in calificari - a inceput Jihadul cu arbitrii din partea lui Victor Oana - nu ii mai controleaza si acum ii desfinteaza !

Pe de alta parte nu cred ca am fost off topic cu nimic - am adresat felicitari tuturor si mai ales castigatorilor , am facut citeva remarci legate de calitatea echipelor concurente si am combatut cu dl. director de concurs atacul public al dinsului cu privire la arbitrii - in felul meu , mai poetic si mai usor digerabil . Dinsul ataca concret - eu ii dau teme de gindire , dar cred ca o fac degeaba . Oricum alegerea este a ta , deci fa tu cum crezi ca este mai bine .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:D-le Oana ,

renuntati la a mai denigra arbitrii - daca nu va plac , luati alt corp de arbitrii la anul ( daca o mai fii cazul ) pentru ca inteleg ca va place galceava ; la modul cum ii tratati pe acesti oameni , de buna credinta dovedita , mie unul imi apar tot soiul de idei in cap , pentru ca va cam stiu "lucrarile" de vreo 5-6 ani , la calificari ( aia cu slapul a fost de epopee :P ) . Dar atunci erati concurent si mergeau "mistourile" , acum sunteti director de concurs si vorbele Dvs au greutate , macar pentru unii , sau macar pentru a genera o tinuta a competitiei pe care o conduceti . Eu unul nu am mai auzit pe cineva sa-si critice "angajatii" in gura mare pe un Forum public , dupa numai 1 zi de munca . Este posibil ca greseala sa va si apartina in aceste alegeri - un manager si-ar asuma oarecare responsabilitate si in nici un caz nu si-ar desfinta echipa dupa 1 zi de munca colectiva . Dar manager la Dvs ....
Habar nu am cine au fost arbitrii , dar tocmai anonimatul lor ii face corecti si cu asta cred ca am spus tot . Dvs acum nu ii criticati , ii desfintati , in conditiile in care concurentii apreciaza modul cum au fost arbitrati . Aici e necazul .....
Domnule Pangica
Trebuie sa intelegi ca la Darvari nu a fost decat un singur arbitru si acela a fost Zarguzon ,care si-a facut treaba EXTRAORDINAR DE BINE .
Dintre toti arbitrii APS care au fost la Darvari ,doar unul singur a facut treaba [acela din sectorul B,CEL CU LAP-TOPUL ]RESTUL AU INTELES CA TREABA LOR ESTE SA CONTROLEZE PORTBAGAJELE ,SA SE IUTE CU BINOCLU .........Pentru asa ceva se puteau angaja de la ministerul de interne ,SRI,SIE,CIA ,MOSAD ...... :lol: :lol: pe bani mai putini :idea:
Habar nu au de pescuit la crap ,de regulament ,nu stiu nici macar ''cate mustati are crapul '' :?:
Daca erau intrebati de concurenti ceva raspundeau ca nu stiu .Daca era altcineva in locul lui Zarguzon ,va spun cu mana pe inima ca nici la aceasta ora nu se termina cu cantarirea :!: cat despre situatia finala ..............
Eu aici vorbesc despre echipa de asa zisi arbitrii de la Darvari ,despre cei de la Hobaia nu stiu ,se poate sa fi fost o echipa foarte buna .
Dupa o noapte in care se prinsese doar 7 pesti ,a durat 3 ore [de la 8 la 11]pana mi-au dat situatia . :!:
OARE CE SE INTAMPLA DACA ACESTI ARBITRII AR FI FOST LA DORIPESCO SAU MOARA VLASIEI ,SAU INTR-O SAPTAMANA BUNA LA TANCABESTI :?: :?:

Multumesc lui Zarguzon in numele tuturor concurentilor pentru buna desfasurare a competitiei ,si cu toate ca ma repet ''NU SE STIE CE A FOST IN SPATELE CORTINEI''de nu au fost reclamatii ,contestatii ,nemultumiri ,Adi a muncit enorm fara sa aibe nici un sprijin de la arbitrii :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

nu stiu sigur cata experienta au dar sunt sigur ca sunt foarte corecti.cred ca cel mai bine ar fi sa fim un pic mai blanzi.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Sionut

Mesaj de Sionut »

@Dl-le Oana,
In continuare cred nu postati in topicul care trebuie.

P.S care este rolul primordial al arbitrilor ? Sa veheze la respectarea regulamentelor sau sa dea situatii ...
CS APS

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@oana Victor ,

de aceea va spun si eu lasati-l pe Adi Zarguzon sa se plinga de colegii lui , nu va bagati Dvs infierind comunist activitatea lor . Poate lui Adi i-a convenit ca arbitrii au controlat portbagajele , ca au supraveghiat cu binoclu , samd - ca doar nu s-a prins cine stie ce peste ca sa devina o mare problema .
In mod nornal Adi Zarguzon este seful lor si daca este un corp de arbitraj independent - numai Adi se poate plinge de mai stiu eu ce probleme . Nu aveti de unde sa stiti ce le-a cerut Adi colegilor lui ... , v-ati gindit si la asta ?
Eu zic ca este o problema falsa - pe care vad ca o vreti exacerbata cu orice pret ( uite ca vorbesc din DEX chiar si duminica seara :lol: ) . NU imi veti inchide gura cu acelasi gen de dialog pe care vad ca il perpetuati de vreo 1 an si ceva la adresa mea . Nu comentez ca postam cu nume public si mai citesc si altii ...... NU va doresc sa o iau eu in serios . La modul sincer ....

Oricum rusine pentru Dvs pentru ca intelegti sa continuati niste afirmatii la adresa mea , pe care nici Dvs nu le credeti si stiti ca sunt false , dar va plac cum suna si dau bine la public , stabilind o platforma pe care vorbele mele sunt atacabile la credibilitate . Asa faceti si cu Vladeanu si cu altii care va recomanda retragerea la Predeal , de exemplu .... Eu va aduc argumente , Dvs fabulati si atacati in stil FSN , pe principiul ca nu iese fum fara foc .........

Andrei I
pescar de competitie

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de Andrei I »

MARIN LAURENTIU

ti-am mutat postarea aici sper sa nu te deranjeze, lasam topicul cu desfasurarea exclusiv pentru clasament.

Marin Laurentiu scrie:

felicitari organizatorilor,concurentilor si castigatorilor,in special echipei "barbosilor" gabi-mihai,baieti de mare caracter si pescari de nota 10+

despre pescuit...conditii grele datorita adancimii apei(max 2 m) + canicula... cand am intrat in apa vineri dimineata la 4 sa leg un sac ,apa practic fierbea, tot culoarul de pescuit era acoperit de spuma,daca nu avea 30 de grade nu avea de loc...in schimb conditii ideale ptr ten,care avea o pofta nebuna,manca orice ,de la bila de 14 la bila de 22...nu imi venea sa cred cand scoteam cate un castravete de 2 kile la bila de 22 iar cand il puneam pe saltea vomita pe gura bucati de boilies si pe kur pisa bilele ca la robinet...a trebuit sa facem o pauza de vreo 12 ore in care nu am nadit de loc ,fapt care ne-a cam dat inapoi...pana la urma am reusit sa scapam de el si am reintrat in puncte...la modul general, avand in vedere anii precedenti in care se scoteau cantitati impresionante de crap(cel putin pe sector c),pot spune ca de data asta am fost surprins si ...dezamagit ,eu ca eu, dar partenerul s-a jurat ca nu mai calca in viata lui pe hobaia

la capitolul reprosuri as avea ceva de comentat...
1.standul de pescuit - de jur -imprejur iarba si maracinii cat masina iar pe cei 8x8 aceasta a fost tunsa(cosita) dar a ramas o perie de ...stepi si maracini datorita carora ne-am ales,atat eu cat si partenerul cu rani urate la picioare(eu o taietura urata de vreo 4 cm la calcai si milioane de tepi in picioare,de a muncit nevasta-mea o ora cu penseta,iar partenerului ia trecut pur si simplu un step prin talpa slapului si s-a infipt cam 1 cm in picior... )...

2.arbitraj- la modul general,felicitari,in mod special ptr doamna zarguzon ptr modul in care a reusit sa gestioneze situatiile neplacute-vezi cazul mugur ioan( cel putin penibil),cu toate ca exista acoperire regulamentara atat ptr eliminare directa cat si ptr eliminare ptr cumul de avertismente... daca e regulament,pai sa fie ptr toata lumea
o a doua problema : nu mi se pare normal sa se faca cantariri la 30-45 de minute DUPA TERMINAREA CONCURSULUI in conditiile in care pe unele standuri deja erau vizitatori iar concurentii circulau liberi intre standuri..., cum nu mi se pare normal ca in ultimele 2 ore de concurs pe tot sectorul sa nu EXISTE NICI UN ARBITRU ,mai ales ca erau cateva echipe departajate de...un peste in clasament...
poate pe viitor se vor remedia aceste situatii...

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Andrei I scrie:
Val Pangica jr scrie: PS - de la o vreme imi place spritzul cu Cramposie de Husi - cu apa minerala . Cautati o rima la chestia asta .
Vicepresedinte APCR de esti acusi,
Spritzul nu mai e bun ... daca nu e cu Cramposie de Husi
La asa o semnatura,
Spritzului, cu sau fara apa minerala,
Nu-i lipseste decat sa ne prindem si-n spirala :D

P.S. O sa fac cuatenie in topicul asta si voi muta discutiile in topicul facut de Cezar pentru asa ceva .. OK?
cu a voastra permisiune
am s-o dau si eu pe glume
CRAMPOSIE de-ai baut
esti un om ca si F...acut

de esti sau nu esti pe VAL
daca esti sau nu pescar
de la HUSI de bei mai vere
esti trecut printre lichele

daca vrei APreCieRe
trebuie s-o dai pe bere
si asta doar cand e caldura
ca sa nu ti-o iei in :o

asta este un pamflet
nu vreau sa pun pe tapet
o relatie frumoasa
care nu e inteleasa
<°))))))><
><((((((°>

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

@andrei i
"ti-am mutat postarea aici sper sa nu te deranjeze, lasam topicul cu desfasurarea
exclusiv pentru clasament."

k ,no problem,cu toate ca nu cred ca isi are locul printr pamflete si reglari de conturi :(
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

marin laurentiu scrie: k ,no problem,cu toate ca nu cred ca isi are locul printr pamflete si reglari de conturi :(
pai nu mai stiu nici eu unde sa le pun :) ideea era sa putem urmari clasamentul usor si peste 3- 4 spatamani sa nu stam sa navigam prin 30 de pagini
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Claudiu Cozma

Draga frate , tot pescar
M-ai umplut de mult "amar"
De pelin si .... nu in vin
M-ai facut ca sa revin

Sa revin pe un subiect