Moderator: gor965
Domnule PangicaVal Pangica jr scrie:D-le Oana ,
renuntati la a mai denigra arbitrii - daca nu va plac , luati alt corp de arbitrii la anul ( daca o mai fii cazul ) pentru ca inteleg ca va place galceava ; la modul cum ii tratati pe acesti oameni , de buna credinta dovedita , mie unul imi apar tot soiul de idei in cap , pentru ca va cam stiu "lucrarile" de vreo 5-6 ani , la calificari ( aia cu slapul a fost de epopee) . Dar atunci erati concurent si mergeau "mistourile" , acum sunteti director de concurs si vorbele Dvs au greutate , macar pentru unii , sau macar pentru a genera o tinuta a competitiei pe care o conduceti . Eu unul nu am mai auzit pe cineva sa-si critice "angajatii" in gura mare pe un Forum public , dupa numai 1 zi de munca . Este posibil ca greseala sa va si apartina in aceste alegeri - un manager si-ar asuma oarecare responsabilitate si in nici un caz nu si-ar desfinta echipa dupa 1 zi de munca colectiva . Dar manager la Dvs ....
Habar nu am cine au fost arbitrii , dar tocmai anonimatul lor ii face corecti si cu asta cred ca am spus tot . Dvs acum nu ii criticati , ii desfintati , in conditiile in care concurentii apreciaza modul cum au fost arbitrati . Aici e necazul .....
cu a voastra permisiuneAndrei I scrie:Vicepresedinte APCR de esti acusi,Val Pangica jr scrie: PS - de la o vreme imi place spritzul cu Cramposie de Husi - cu apa minerala . Cautati o rima la chestia asta .
Spritzul nu mai e bun ... daca nu e cu Cramposie de Husi
La asa o semnatura,
Spritzului, cu sau fara apa minerala,
Nu-i lipseste decat sa ne prindem si-n spirala
P.S. O sa fac cuatenie in topicul asta si voi muta discutiile in topicul facut de Cezar pentru asa ceva .. OK?
pai nu mai stiu nici eu unde sa le punmarin laurentiu scrie: k ,no problem,cu toate ca nu cred ca isi are locul printr pamflete si reglari de conturi