Sfat achizitie husa individuala lanseta 3.90 m !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

vasea
Puncte: 0

Sfat achizitie husa individuala lanseta 3.90 m !

Mesaj de vasea »

Vreau sa imi iau 3 huse individuale dar nu stiu care protejeaza mai bine. Ce imi recomandați?

darius123

Re: Sfat achizitie husa individuala lanseta 3.90 m !

Mesaj de darius123 »

Iti recomand husele individuale de la Pelzer Executive.Eu am modelul vechi si sunt foarte multumit, nu cred ca modelul nou sa difere cu mult la calitate.
Iti trimit pe privat link-ul cu magazinul de unde le poti comanda.

vasea

Mesaj de vasea »

Multumesc

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Salut,

Ca huse individuale, iti recomand urmatoarele variante:

Husa FOX
http://www.totalfishing.ro/husa-lanseta ... 18672.html

Husa Shimano Tribal

http://www.totalfishing.ro/husa-lansete ... 30678.html

Husa K-Karp Gladio

http://www.totalfishing.ro/husa-lansete ... 37636.html

Ar mai fi husa rigida de la Anaconda, dar din pacate aceasta husa este pentru 2 posturi:

http://www.totalfishing.ro/husa-lansete ... 35841.html

darius123

Mesaj de darius123 »

Claudiu, aveti topic dedicat magazinului, ar fi ok sa nu mai faceti reclama in toate topicurile in care aveti ocazia.
Am folosit multe modele de huse si dupa multi bani cheltuiti aiurea, am ajuns la concluzia ca husele de la Pelzer sunt printre cele mai bune.Astfel pot sa ajut omul cu un sfat sincer, fara nici un interes la mijloc.
Este o politica necivilizata sa ,, intoxicati'' forumul cu link-uri catre magazinul Totalfishing, in toate topicurile in care aveti ocazia. Intentia voastra este doar sa faceti reclama magazinului pe care il reprezentati. Majoritatea citim aceste topicuri pentru a afla pareri pro sau contra despre anumite produse care ne intereseaza sa le achizitionam in viitor.
Daca vrei sa ajuti omul, dai un sfat despre un produs pe care l-ai folosit in timp, indiferent ca acel produs se gaseste sau nu, pe Totalfishing.
Ce ar fi daca toti reprezentantii de la magazinele online care sunt parteneri Crapmania, ar insira 3-4 linkuri in fiecare topic ?!

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

la modelele enumerate de Claudiu as mai adauga husa rigida pentru 2 lansete Shimano Tribal

http://www.totalfishing.ro/husa-lansete ... 43425.html

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

darius123 scrie:Claudiu, aveti topic dedicat magazinului, ar fi ok sa nu mai faceti reclama in toate topicurile in care aveti ocazia.
Am folosit multe modele de huse si dupa multi bani cheltuiti aiurea, am ajuns la concluzia ca husele de la Pelzer sunt printre cele mai bune.Astfel pot sa ajut omul cu un sfat sincer, fara nici un interes la mijloc.
Este o politica necivilizata sa ,, intoxicati'' forumul cu link-uri catre magazinul Totalfishing, in toate topicurile in care aveti ocazia. Intentia voastra este doar sa faceti reclama magazinului pe care il reprezentati. Majoritatea citim aceste topicuri pentru a afla pareri pro sau contra despre anumite produse care ne intereseaza sa le achizitionam in viitor.
Daca vrei sa ajuti omul, dai un sfat despre un produs pe care l-ai folosit in timp, indiferent ca acel produs se gaseste sau nu, pe Totalfishing.
Ce ar fi daca toti reprezentantii de la magazinele online care sunt parteneri Crapmania, ar insira 3-4 linkuri in fiecare topic ?!
Darius, multumim ptr ajutor, dar lasa ne pe noi sa luam masuri atunci cand e cazul. Totalfishing intotdeauna a respectat regulamentul acestui forum. Astfel de linkuri sunt permise.

sorin71

Mesaj de sorin71 »

De protejat lansetele depinde si de cum ai grija la transport , la aranjat ...eu de curand am achizitionat huse de la hakuyo si pot sa-ti spun ca ofera prea mult la pretul lor referitor la material porotejat cu burete........eu sunt ffffffoarte multumit .Sper ca ti-am fost de ajutor.

brad

Mesaj de brad »

Nash Nomad...vezi poate gasesti un second modelul vechi e super.
Brad Radulescu

vasea

Mesaj de vasea »

Multumesc.. Ma gandesc sa aleg intre shimano 4+2 compact rod sleeve si nash nomad 3 sleeve. Inca nu am pus mana pe nici una . In primavara am sa ajung in Bucuresti si am sa vad.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”