COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Mugur Ioan
Puncte: 0

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de Mugur Ioan »

Mugur Ioan scrie:@Cornel Rosioru

Am un avertisment, o sa-l pun in rama - ca-l meritam... Accept si alte decizii.

Restul au ceva :wink: , macar vre-o reclamatie, ca aici nu e legala :wink:
, pe forum
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Mugur
Apreciez barbatia de care ai dat dovada. Problema asta o vom discuta numai in cadrul APCR.
Ce vor decide organizatorii turneului e numai treaba lor.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

@Cornel Rosioru

APCR. Aveti dreptate.

O sa caut o varianta sa il pun si pe forum (avertismentul) mementan nu mai am aparat foto. Cand ajung la birou o sa apara si pe forum, nu cred ca maine.. sa vedem.

Barbatie... nu am dat dovada, am incercat, dar nu mi-a reusit ramanerea pana la sfrsit.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Ma refer la faptul ca ai recunoscut vina si accepti sanctiunile. Asta inseamna barbatie si pt. asta te felicit.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Hai c-ati dat-o in poezie !! :D V-ati dus cu capu' :lol: :lol:

@Andrei Vladeanu,
n-o lua-o si tu asa personal, am si spus, sunt niste observatii de chibit :lol: Oricum mai sunt etape de disputat, si se mai pot intimpla rasturnari de situatie. Trebuie sa recunosti insa ca e o surpriza mai mare cind Real Madrid nu ar trece de grupe, decit daca ar cistiga Liga Campionilor ! :lol: :lol:

@Victor Oana,
Hai sa lasam reglarile de conturi cu Pangica. Deja sunt perimate, plus ca exista un handicap cert... :) E o discutie serioasa, iar aratatul cu degetul a arbitrilor e cam contrazisa de alt topic, unde vad ca n-au prea fost probleme majore, ba dimpotriva. Cu banii, sunt de acord, si mie mi se pare cam scump, dar nu stiu de ce, se arunca o perdea de fum cu arbitrajul, ca sa nu vedem altceva, de exemplu, potentialul redus al unor piste de concurs cam trimbitate, dar fara acoperire , sau implicarea aproape nula a unor organizatori . Ce zici ?

@Cornel Serbu,
Inca o data felicitari pentru implicare si efort. Despre kkt, ti-aduci aminte ce-ti spuneam eu acum doi ani , dupa calificari? Si ce mi-ai raspuns ? Asa ca...tot inainte !

Vali Vesa
pescar de competitie

Re: DESFASURARE MANSA I TAVP HOBAIA 2009

Mesaj de Vali Vesa »

cornel rosioru scrie: ...Nu-mi vine a crede ca Vali Vesa a fost deacord....
Noua nu ne-a spus nimeni ca Radu Badica a venit beat si a injurat si a amenintat organizatorii. Poate alta era decizia. Dar cred ca de fapt problema n-a fost la Darvari ci la Hobaia. Si daca este adevarat ca a amenintat organizatorii, atunci de ce nu s-a aplicat regulamentul ??? Averisment si la repetarea faptei eliminare.

Art.X. SANCTIUNI:
A. Avertisment urmat de Eliminare pentru incalcarea urmatoarelor puncte din regulament:
-Art.VII, punctele:
...
3. sportivii nu au voie sa agreseze verbal vreun arbitru, oficial,
concurent, spectator sau alte persoane aflate in incinta
spatiilor de concurs, pe toata durata concursului; abuzul
verbal este definit ca fiind o afirmatie injositoare,insultatoare,
jignitoare sau ofensatoare;
...
2 AVERTISMENTE PENTRU ACEEASI INCALCARE A REGULAMENTULUI ATRAG ELIMINAREA.

Deci...???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor care au tras pana la final. Unii chiar au reusit sa urce in clasament pe final. Fire intinse (sau mai intinse) in continuare !!!
Felicitari organizatorilor (merci nea Victor pentru cablurile de curent :wink: Apropo, la Hobaia gasesc sau imi iau de acasa? :lol: )
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Re: DESFASURARE MANSA I TAVP HOBAIA 2009

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:
cornel rosioru scrie: ...Nu-mi vine a crede ca Vali Vesa a fost deacord....
Noua nu ne-a spus nimeni ca Radu Badica a venit beat si a injurat si a amenintat organizatorii. Poate alta era decizia. Dar cred ca de fapt problema n-a fost la Darvari ci la Hobaia. Si daca este adevarat ca a amenintat organizatorii, atunci de ce nu s-a aplicat regulamentul ??? Averisment si la repetarea faptei eliminare.

Art.X. SANCTIUNI:
A. Avertisment urmat de Eliminare pentru incalcarea urmatoarelor puncte din regulament:
-Art.VII, punctele:
...
3. sportivii nu au voie sa agreseze verbal vreun arbitru, oficial,
concurent, spectator sau alte persoane aflate in incinta
spatiilor de concurs, pe toata durata concursului; abuzul
verbal este definit ca fiind o afirmatie injositoare,insultatoare,
jignitoare sau ofensatoare;
...
2 AVERTISMENTE PENTRU ACEEASI INCALCARE A REGULAMENTULUI ATRAG ELIMINAREA.

Deci...???
il tine oana in brate. zice ca a procedat regulamentar. e din g6... :(
The One Team

Buhac

Mesaj de Buhac »

Felicitari celor care au participat la aceasta etapa de calificari in functie de concurenti,organizatori si arbitri.

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

Salutare tuturor, tin neaparat sa zic ca etapa 1 pe hobaia sa desfasurata destul de bine, imi sa parut arbitrajul foarte corect, serios, persoane care dau putina confidenta concorentilor si foarte precizi. Cu siguranta cateva concorenti nu au agreat, acest find obisnuiti sa stau la spritz cu arbitri in timpul concursului (aprop de arbitri care castigau 500.000 lei vechi pe zi...mda), personal sunt multumit, de acest felicit arbitri de la hobaia si in particolar mary Zargunson, care, sincer, prin surprindere mea, a facut o traba excelenta, a stat tot timpul pe balta (caldura dupamiaza a ajuns la cote exagerate...) si cand a fost cazul a avut coraj si mai multe 'COITE' decat un barbat in toata firea, a facut fata 'greutati' pastrand mereu intentia si drumul cel bun. BRAVO.
Felicitez organizatorilor, standuri puse la distante optime si centralizatorul la ZI!!
Felicitez si nea Rosioru pentru pregatire balti, drumul pietruit mi a mers la suflet si standurilor erau perfecte curate!
In Ultim rand felicitez toti concorenti si castigatori, in conditile aceste intradevar cine e in fata a meritat, adica in conditi in care balta a fost sgarcita si peste mofturos, fiecare peste a fost muncit enorm pentru a fi prins. felicitari tuturor.
Probleme majoare din punctul meu de vedere nu au fost, tot sa desfasurat in liniste (cel putin la noi pe A) si mam bucurat ca am vazut prieteni care nu i am vazut de mult. Numai bine!
RESPECT, Musaro Adriano

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”