Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
Cine si ce te recomanda pe tine ca detinatorul adevarului suprem ?popescu59 scrie:(Poti sa ma treci si pe mine pe lista langa ei, nici eu nu sunt de acord cu rautatile gratuite.....)
Vladut
La tine si la inca citiva de pe aici rautate gratuita este cind ii spui omului in fata adevarul , acum mai nou cind spui adevarul inseamna ca esti rautacios .
Nu as avea nici un motiv sa fiu rautacios la adresa Perisului nu nu , mai ales cind cei care se ocupa de acesta balta au facut cam tot ce au scris ca vor face.
Am uitat sa va spun ca stiam de unde vor lua peste si ca in aceasta perioada se poate ca lacul sa fie inghetat.
Asa ca asteptam sa vedem la primavara balaurii de 15-25 de kg.
Te bagi in seama pe unde apuci, iar rezultatul este ca te faci de fiecare data de rahat.popescu59 scrie:El a inceput un atac iar eu i-am dat replica, asa ca nu vad unde este marele caracter.
Total oftopic dar esti un ...... meschin mestere.popescu59 scrie:.....ca va primi raspunsurile pe masura .
popescu59 scrie:Ce gluma buna -balta inghetata tun .
Adica se pleaca sa se aduca pesti de 10.000-15000 de eu si nu se programeaza actiunea
Adica se pleaca ca la piata , terminati cu glumele astea .Poate oamenii au plecat intr-o mini vacanta .
Pescuitul si incarcarea pestelui de la furnizori din tara si mai ales de afara este facut dupa un program , se face programare se vorbeste incontinu pina ajungi sa preiei marfa , nu pleci sa ei peste ca de la piata.
(in aproximativ 10 zile urmeaza o noua transa de populari astfel:
2 tone 6-8kg
4 tone 8-10kg
5 tone 10-25kg)
Daca nu este o gluma aceasta transa de populari ar costa undeva peste 50.000 eu.
In Hu pestele 5-8 kg undeva la 4-7 eu ,8-10 kg pe la 8-10 eu iar cel de 10-25 kg peste 15 ei kg.
Mi se pare o suma foarte mare de investit intr-o singura transa. Acum ramine sa asteptam sa vedem ce si cum.
este deschisa.cp.delcea_sergiu scrie:Balta este deschisa saptamana aceasta? Un numar de telefon pt o rezervare miercuri, 2 standuri m-ar interesa. Multumesc.