COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de andrei vladeanu »

l. marin
ce vrei sa spui?
The One Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

am vorbit serios,pe cuvant de onoare ca nu e nimic ironic....

am vrut sa spun ca ai putea incerca un articol in urmatorul nr al revistei in care sa pui accent pe aceste ...devieri de comportament,iar acea fraza sa fie folosita ca motto...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

si mai am o intrebare care ma ...macina de cateva zile si nu stiu cui sa o adresez :(

in cazul in care se dicteza o eliminare directa,
daca cel in cauza refuza sa paraseasca standul sau nu e..."in stare" sa faca acest lucru...cum se procedeaza in mod CONCRET?
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

marin laurentiu scrie:si mai am o intrebare care ma ...macina de cateva zile si nu stiu cui sa o adresez :(

daca cel in cauza refuza sa paraseasca standul sau nu e..."in stare" sa faca acest lucru...cum se procedeaza in mod CONCRET?

Pai acum nu cred ca e cazul de circ pe balta sau politie... :D Prin eliminare eu inteleg ca din acel moment nu mai intra pe grila de punctaj. E eliminat din clasament nu din viata publica :).

Sper sa nu fie cazul de astfel de circoteci. Sunt multe situatii neprevazute in regulament si nici nu au cum sa fie toate prevazute ...iar apropo de "asemenea hal" ........ un sportiv ce vrea sa reprezinte Romania la un CM sa se prezinte asa .......... nici macar nu mai e vorba de regulament aici :oops:
Milionar excentric

marin laurentiu

Andrei I scrie:
marin laurentiu scrie:si mai am o intrebare care ma ...macina de cateva zile si nu stiu cui sa o adresez :(

Pai acum nu cred ca e cazul de circ pe balta sau politie... :D Prin eliminare eu inteleg ca din acel moment nu mai intra pe grila de punctaj. E eliminat din clasament nu din viata publica :).
adica ,odata eliminat,respectivul poate sa faca ce "vrea" muschii lui? sa nadeasca cat vrea,unde vrea ,cu ce vrea,cand vrea,sa pescuiasca dupa ...aceleasi reguli si doar e eliminat din grila de punctaj?...nu prea as vrea sa am un asa vecin de stand :evil:
Sper sa nu fie cazul de astfel de circoteci. Sunt multe situatii neprevazute in regulament si nici nu au cum sa fie toate prevazute ...iar apropo de "asemenea hal" ... un sportiv ce vrea sa reprezinte Romania la un CM ... nici macar nu mai e vorba de regulament aici.
de acord,dar zic si eu... e mai usor sa previi , decat sa...

ps: credeam ca cei din aps au si vreo trupa speciala de interventii ptr aceste situatii :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
pss: ionut s. ,no offense man ,a fost doar o gluma :wink:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Marian Laurentiu
1.Eu nu l-am atacat pe Victor Oana ci i-am cerut sa-si exercite functia cu care a fost investit.
2.Ti-a explicat Andrei cum s-a procedat la stabilirea echipelor pe fiecare balta. Badica ne-a sfidat pe toti, inclusiv pescarii, cu acea smecherie, ma retrag de la Dirvari dar vin la Hobaia.
3.Da, Mugur a dat dovada de barbatie pt. ca a recunoscut greseala si si-a cerut scuze. Mai departe am spus ca isi va primi ce merita de la comisia condusa de Victor Oana.
4.Badica a venit beat insotit de 2 prostituate si ne-a luat pe toti la maciuci. Tu ai fost acolo si ai asistat la spectacol.
A desconsiderat toata asistenta continuind sa bea si sa injure. Cind s-a trezit din betie, daca avea bun simt isi cerea scuze.
5.Corect toate acestea nu s-au intimplat in timpul concursului, putea sa ne si bata ca nu avea cum sa fie sanctionat. Badica nu e la prima abatere de acest gen. Acum citiva ani pt. acelasi comportament in timpul unui concurs Victor Oana i-a interzis accesul pe Dirvari.
6.Poti parasi competitia cind vrei, numai ca daca nu ai un motiv f. serios suporti consecintele.
Eu am intrebat de ce a venit, daca tot a plecat?

Sper ca ai pus aceste intrebari din pozitia celui care participa la acest turneu si nu ca avocat al lui Victor Oana.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

marin laurentiu

@ cornel rosioru

"Sper ca ai pus aceste intrebari din pozitia celui care participa la acest turneu si nu ca avocat al lui Victor Oana."

nicidecum din pozitia de avocat a lu' nea victor,consider ca nici nu are nevoie de asa ceva :wink: ...am vrut doar sa punctez faptul ca regulamentul este ,pe undeva ,vulnerabil...toate aceste probleme nu ar fi existat daca undeva in reg. exista si un paragraf care sa faca referire la CONDUITA,pe toata durata ,din momentul in care ajungi la locul de adunare pana in mom in care parasesti balta...

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Marian Laurentiu
Cind s-au facute si aprobat aceste regulamente nimeni nu s-a gindit ca pot aparea situatii de genul acesta.
De-a lungul anilor s-au intimplat multe. Anul acesta a demonstrat ca se pot intimpla si mai multe.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Anul asta la un concurs am vazut cu ochii mei cum un concurent sub influenta alcoolului sa baricadat in masina cu casetofonul dat la maxim si cine se apropia de el avea sansa sa ia pe carca o mare ranga . Injura si ameninta cu ranga pe oricine se apropia de masina.Dupa ceva vreme a trecut la actiune si a atacat vecinul de stand cu ranga si numai o minune a facut sa scape intreg .A fost atentionat ,eliminat dar tot degeaba ca nimeni nu a putut sa-l oblige sa plece acasa si sa inchida casetofonul la masina.

Daca se repeta si la calificari aceeas problema cum o sa procedati?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

si o inca intrebare:

Tot auzeam de la multi prieteni ca pe Darvari pestele selecteaza nada si momeala si mananca numai "fripturi" adica o nada foarte echillibrata si bogata .......citez un prieten : cu bilele tale facute pe mix de la solar te p.si pe ele ca aici e patria NUTRABAITULUI (BFM si 3 D) care este cel mai bun mix echilibrat net superior Solarului .

Intrebarea este cum e posibil ca Dan Mitranescu sa pescuiasca cu porumb si mamaliga si sa castige (a pierdut in ultimul minut locul 1).... langa echipe care pescuiesc la bile ?...unde sunt toate igredientele alea minune (atract,multimino,nutramino,arome,mixuri consacrate,etc)

ps. Dan Mitranescu mi-a raspuns mai demult la o intrebare asemanatoare asa: cand te duci la restaurant si mananci friptura ,snitele etc intodeauna o sa comanzi si cartofi prajiti ...deci eu pescuiesc cu cartofi care insoteste mereu orice farfurie :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”