Moderator: gor965
marin laurentiu scrie:si mai am o intrebare care ma ...macina de cateva zile si nu stiu cui sa o adresez![]()
in cazul in care se dicteza o eliminare directa,
daca cel in cauza refuza sa paraseasca standul sau nu e..."in stare" sa faca acest lucru...cum se procedeaza in mod CONCRET?
de acord,dar zic si eu... e mai usor sa previi , decat sa...Andrei I scrie:marin laurentiu scrie:si mai am o intrebare care ma ...macina de cateva zile si nu stiu cui sa o adresez![]()
in cazul in care se dicteza o eliminare directa,
daca cel in cauza refuza sa paraseasca standul sau nu e..."in stare" sa faca acest lucru...cum se procedeaza in mod CONCRET?
Pai acum nu cred ca e cazul de circ pe balta sau politie...Prin eliminare eu inteleg ca din acel moment nu mai intra pe grila de punctaj. E eliminat din clasament nu din viata publica
.
adica ,odata eliminat,respectivul poate sa faca ce "vrea" muschii lui? sa nadeasca cat vrea,unde vrea ,cu ce vrea,cand vrea,sa pescuiasca dupa ...aceleasi reguli si doar e eliminat din grila de punctaj?...nu prea as vrea sa am un asa vecin de stand![]()
Sper sa nu fie cazul de astfel de circoteci. Sunt multe situatii neprevazute in regulament si nici nu au cum sa fie toate prevazute ...iar apropo de "asemenea hal" ... un sportiv ce vrea sa reprezinte Romania la un CM ... nici macar nu mai e vorba de regulament aici.